Zoeken
 


Iedereen heeft een eigen vrije wil

Laatste wijziging: maandag 16 maart 2009 om 14:45, 2711 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 maart 2009

Ieder Mens wordt weer bewust van zijn eigen oorsprong, zit in onze eigen BRON. Er is niets van onszelf verloren gegaan, alles zit nog in onze eigen oerweten. Geheugen zit in onze 9de Chakra, maar ons eigen geheugen was geblokkeerd. Dit is gekomen omdat de Mens niet geloofden en vertrouwden in zijn eigen inner zelf waar alles inzit.

Daarom wordt ook weer een gelover van je eigen inner zelf en dit kunnen wij niet zien, maar het is er wel. Ieder Mens heeft een eigen vrije wil en met wilskracht kunnen wij alles bereiken en dit zit in onze Geest/Spirit. Ieder Mens kan voor zichzelf opkomen, als wij dit ook zelf willen. ZEG ook IK wil mijn eigen SQ Intelligentie is verstand en geheugen in mij activeren, dan begrijp IK alles ook veel beter.

ZEG IK wil weer alles weten. ZEG ik wil de waarheid weten, dit is mijn geboorterecht, want dit zit nog IN mij. Begrijp, ieder Mens is Energetisch = Geestelijk geschapen ‘’niet op een Aardse manier’’ daarom kunnen wij door weer te geloven en te vertrouwen in onze eigen innerlijke zelf alles in ons activeren. Dit begrijpen wij niet met een Aardse IQ Intelligentie.

De Mens hoort van nature te geloven en te vertrouwen in zijn eigen natuurlijke immuniteit en dit geeft eenheid in ons en beschermd ons. Daarom kunnen wij ons zelf helen door een storing in ons eigen energieveld te benaderen op een energetisch = geestelijk niveau. Problemen ontstaan meestal op een geestelijk niveau. Dit wordt nog niet voldoende erkend en dit is wel nodig. Wilskracht hebben wij nodig om iets los te laten en te verwerken en is ook vertrouwen hebben in de toekomst.

Iedereen heeft helende lichtkrachtenergieën dit zijn onze eigen energiebronnen en het hangt van onszelf af of onze eigen energiebronnen ook goed functioneren. Zijn wij zelf positief ingesteld, functioneren onze energiebronnen goed en zijn wij ook gezond. Zijn wij zelf negatief ingesteld geeft dit storingen in onze eigen energiebronnen en daardoor komt er toxine bacteriën vrij.

Dan werkt iemands stofwisseling niet goed, die persoon kan niet op een natuurlijke manier via zijn bijnieren, stoelgang, huilen of om te praten over die negativiteit iets loslaten. Energetisch is geestelijk, deze problemen mogen wij dus anders benaderen. Als een persoon niet goed ‘verteert’, betekent dat deze persoon niets kan loslaten en alles vasthoudt.

Deze persoon kan niets verwerken en houdt alle negativiteiten vast, loslaten van negativiteit is DE allerbelangrijkste les en hoort bij het leven zelf. Verander ook je denkpatroon naar positief en dan kun je alles verwerken en loslaten. Daarom STA in gedachten BOVEN de 3D en 4D Aardse negativiteiten, die zijn niet voor de Mens bedoeld, want die geven de Mens problemen en pijnen.

Negativiteit kan niet losgelaten worden als wij zelf negatief blijven doordenken. Positief is LICHT, kunnen wij negatief mee bestrijden op een natuurlijke manier.Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: