Zoeken
 


Wat speelt er nu op Aarde?

Laatste wijziging: donderdag 12 maart 2009 om 22:06, 2907 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 12 maart 2009

Het doel van de zogenaamde kredietcrisis is om onze economie te ontwrichten, en daarmee onze samenleving. Dit alles wordt doelbewust gedaan, door dezelfde krachten die ook de crisis in de jaren 30 van de vorige eeuw hebben gecreëerd. Ook nu zal er vervolgens een oorlogszuchtige Führer opstaan, precies volgens het plan van de verborgen machthebbers onder de paraplu van de Illuminati, om ons zo onze laatste pijnlijke lessen te laten leren.

De doelbewuste vernielers hebben zo al hun ‘wapens' ingezet. We zijn verslaafd gemaakt aan geld door deze steeds minder waard te laten worden (via doelbewuste inflatie) en door zoveel geld als mogelijk weer van ons af te pakken (via belastingen, boetes en veel te hoge prijzen en premies). We zitten inmiddels volkomen klem en kunnen geen kant meer op. Energie voor andere dingen dan alles waartoe we min of meer verplicht zijn is er nauwelijks meer. En dat is nou ook precies de bedoeling. Betekenisloze slaven, zo zien deze glibberige machthebbers ons, volledig gevangen in een web van schulden, verplichtingen en bangmakerij.

Alle verdere kleine beetjes helpen. Zo zullen de ziektezorgverzekeringen zullen vanaf 2010 alleen nog vergoedingen betalen voor behandelingen die de belangen dienen van de farmaceutische maffia. Alle overige behandelingen, die dus niet opzettelijk ons gezondheidsbevorderende immuunsysteem kapot proberen te maken, mogen we dan uit eigen zak betalen, bovenop de huizenhoge premie voor de verplichte gifpillenverzekering.

Alle officiële systemen in onze samenleving deugen van geen kant. In onze maatschappij draait alles om geld, met een steeds grotere innerlijke leegte en eenzaamheid als gevolg. Onze ‘gezondheidszorg' zorgt voor steeds meer ziekte. Onze berichtgeving staat bol van de leugens, geheimhoudingen en verdraaiingen. Ons onderwijs is bedoeld om via hersenspoeling eenheidsworst af te leveren, en alle prachtige kinderen met hun unieke talenten die daar niet goed in passen krijgen stempels opgeplakt als PDD-NOS, ADHD, autisme, dyslectie of dyscalculie. Onze wetenschappen hangen van fraude en onbegrip aan elkaar. Onze technologie beschadigt Moeder Aarde in steeds ernstiger mate, evenals alles wat op, in of om haar leeft. Onze misleidende religies maken mensen bang en zorgen voor verdeeldheid, terwijl zuivere spiritualiteit via onvoorwaardelijke Liefde zorgt voor eenheid. Ons geluid is niet zuiver (432 Hz) en zorgt voor steeds meer mensen voor overlast. We leven in een schijndemocratie waarin volksvertegenwoordigers vooral met zichzelf en elkaar bezig zijn.

Onze lucht - onze eerste levensbehoefte - wordt steeds vuiler en zit steeds voller met levensgevaarlijke elektromagnetische straling (niet alleen door alles wat draadloos is, maar ook door spaarlampen, magnetrons en flatscreens). En daarbovenop worden we opzettelijk besproeid met giftige chemicaliën (chemtrails) en daalt het zuurstofgehalte steeds verder naar de voor ons dodelijke ondergrens. Verder zit ons eten en drinken dat we in de gewone supermarkten kopen boordevol schadelijke E-nummers.

Er lijkt geen einde te komen al alle middelen die de glibberige machthebbers hebben bedacht om ons bewustzijn laag te houden en zomogelijk nog verder omlaag te brengen. Want dat is nou precies het doel achter al deze zaken. Alles hebben ze daartoe uit de kast gehaald, zoals ook de verdovende- of stimulerende middelen als alcohol, nicotine, cafeïne, theïne en alle overige hard- en soft drugs. Maar we zijn er nog niet, want wat dacht u van het aanwakkeren van behoeftes aan bijvoorbeeld onnatuurlijke seks, gokken, verspilling en vervuiling? We komen inmiddels om in ego-kietelende programma's, bladen en trends, die met steeds hetzelfde bewustzijnsverlagende doel zijn gerealiseerd.

Dankzij onze machtslustige vrienden zijn we als mensheid volkomen de weg kwijtgeraakt. We mogen daarom nu laten zien wat we echt waard zijn. Drijven we nog langer onbewust mee in de slaapstroom? Of besluiten we om nu wakker te worden en op te staan?

Goedemorgen, lieve medemens. U en ik zijn één.

 Bron: pateo.nl

Voeg toe aan: