Zoeken
 


Drs. John Consemulder, de verzwegen kanten van vaccinaties

Laatste wijziging: zaterdag 14 maart 2009 om 13:51, 5197 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 14 maart 2009

 
http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1237

http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1239

 (deel 2, beiden geven informatie over de werking van de farmaceutische industrie)

 Drs. John Consemulder, lezing 10 maart te Heemstede over de verzwegen kanten van vaccinaties (aanmelden: info@john-consemulder.com)

 ‘Onder ogen zien en aan het licht brengen’

Geachte lezer, vanavond was er weer een Tros Radar programma, waarin duidelijk bleek dat het niet aantoonbaar is dat het HPV-vaccin 'tegen baarmoederhalskanker' effectief en veilig is, laat staan überhaupt zal gaan werken! Eindelijk wordt er toegegeven dat er niet eens is onderzocht bij de doelgroep meisjes die de vaccinatie (op dit moment, op sommige plekken moeten meisjes zelfs 'op herhaling' omdat het vaccin misschien wat koud was...) krijgen. Ook geeft men toe dat er niet langer is onderzocht dan zes jaar, het middel bestaat ook pas sinds een paar jaar. Ook geeft men nu pas toe dat kanker zich langzaam kan ontwikkelen, dit kan 10 tot 15 jaar duren (of langer). 'Preventief' vaccineren zonder dat er nog sprake is van seksueel contact op deze gronden is waanzin!  En er is meer aan de hand dan bij Radar wordt besproken. 

 80 % van de vrouwen krijgt eens in haar leven te maken met een HPV infectie, maar de meeste HPV infecties genezen op een natuurlijke wijze. De meeste infecties leiden dus niet tot kanker.  10 procent van de vrouwen die een infectie krijgen, krijgen baarmoederhalskanker. Uiteindelijk sterven er dus 'maar' 2 % van alle vrouwen aan baarmoederhalskanker. Hoe vreselijk dit ook is, het blijft een feit dat deze vorm van kanker simpelweg zeldzaam is! Een hekkensluiter van de vele vormen van kanker, andere statistisch (in gezondheidstermen en preventie gezien) belangrijkere vormen van kanker komen niet aan bod. Maar juist wel deze vorm van kanker, waarbij het vaccin mogelijk tot onvruchtbaarheid en/of sterilisatie kan leiden?

 Het aantal doden en ernstige ziektes zal hoger kunnen gaan liggen door de vaccinatie zelf (zeker omdat onze kinderen nu zelfs door Radar feitelijk als proefkonijnen worden bestempeld!), juist omdat het immuunsysteem op een ernstige manier wordt verzwakt en de 'toevoegingen' (lees: goedkoper dan veel antigen toe te voegen aan het vaccin) van vaccinaties vaak zelf juist kankerverwekkend en neurotoxisch zijn en ook kunnen leiden tot een veelheid aan (auto)immunologische ziektes. Het natuurlijke beschermende systeem van het lichaam wordt 'hondsdol' en valt lichaamseigen cellen aan... U kunt kiezen uit kwik, aluminium, gemalen apennieren, vreemdsoortig levend of dood DNA van dieren, eiwitten van insecten, maar ook uit op oliebasis gemaakte toevoegingen.

Ik heb een audio-opname gemaakt van de Radar uitzending van vandaag, ik zal morgen tijdens mijn lezing fragmenten laten horen die de waanzin van de opname van deze vaccinatie in het RijksVaccinatieProgramma bevestigen! Ik wil jullie ook op de hoogte brengen dat ik extra informatie en noten heb toegevoegd aan mijn artikel, zie voor de laatste versie de 'Laatste Nieuws' link op mijn website www.healingsoundmovement.com .
 
In Haarlem is nu zelfs in ons mooie land een vaccinatiefabriek geopend, naast de reeds bestaande fabriek van het hoofdkantoor in Amerika. Ik weet niet of we hier zo trots op moeten zijn. Ik weet wel dat ik morgen in Heemstede (vlakbij dus, gelukkig gesteund met een prachtige volle maan) informatie naar buiten zal brengen die dieper gaat dan de informatie van de Tros Radar uitzendingen. Ook zal ik aantonen dat de zieke, bedrieglijke en misdadige industrie die farmacie heet (Pharmacopeia is trouwens Grieks voor 'Tovenarij', wist u dat?) werkelijk en chronisch onze artsen, patiëntenorganisaties, wetenschappers en politieke besluitvorming beïnvloed met extreme marketingtechnieken. Vele wetenschappers zijn 'adviseurs' (Medical Opinion Leaders, veel gevaarlijker dan de gemiddelde ‘artsenbezoeker’ met ‘gratis’ giften voor de huisarts- die uiteindelijk het liefst het verlengde zou moeten zijn van de arm van de farmaceut als het aan hen ligt) en worden door de industrie betaald om hun producten te promoten.

Ook vindt deze industrie het geen probleem om ongewenste studieresultaten uit de medische bladen te houden, zij betalen en verrichten per slot van 'rekening' hun eigen 'onafhankelijke' onderzoek. Ook  wordt niet geschuwd om in wetenschappelijke en toonaangevende bladen artikelen te publiceren met veel machtsvertoon. Regelmatig wordt daarbij 'vergeten' te melden dat de hooggeplaatste wetenschappelijk auteur wiens naam boven het artikel staat, niet de daadwerkelijke auteur is maar 'slechts' is betaald om dit zo te doen lijken (dit heet ‘Ghostwriting’)...Aan de hand van dit soort 'wetenschappelijke' artikelen beroept de arts zich weer om middelen voor te schrijven, en zo is de volgende bedrieglijke cirkel weer rond.

Gelukkig heeft de heer Klink, onze Minister van Volksgezondheid, zich goed laten informeren door onze Gezondheidsraad. Laat daar nu net enkele mensen als adviseur betaald worden door- en financiële banden hebben met- onze farmaceutische vrienden! Deze 'experts' krijgen dus geld van de vaccinmakers. En dan ontstaat er vanzelf een advies naar onze minister die ‘Klink-klare’ onzin en leugens bevat. Het bedrog is werkelijk ongelofelijk. Maar als u en ik zulke frauduleuze en criminele activiteiten zouden gaan vertonen, dan zaten we nu achter slot en grendel. Maar niet deze industrie, die nu de levens van miljoenen jonge meisjes op het marketingspel zet!

 Als er slachtoffers en/of doden vallen is dat voor hen geen enkel probleem, want net als in Amerika wordt deze industrie met een speciale voorziening 'beschermd' tegen aanspraken van doodzieke meisjes en hopeloos bedroefde ouders als er doden zouden vallen. Met ons belastingsgeld. Hetzelfde geld dat ons bespaard zou kunnen worden als we niet zulke hoge ziektekostenpremies zouden hoeven betalen, omdat medicijnen veel goedkoper kunnen. Wist u dat het heel gebruikelijk is dat ziekenhuisapotheken 'kortingen' krijgen (tot 100 % dus gratis!), zodat de farmaceutische industrie ons hun marketingproducten aan kan praten? Op deze manier komt via de ziekenhuis specialist dit specifieke middel juist weer 'in de pen' van de huisarts, die dit over het algemeen automatisch overneemt van de specialist en u het middel voorschrijft.

En het zieke van deze constructie is dat wij 'patiënten' deze middelen duur moeten inkopen. Hetzelfde gebeurt in Amerika, waar schijnheilig 'generieke middelen' (lees: patent verlopen, dus goedkoper voor patiënt, zorg en maatschappij!) ernstig worden tegengewerkt door de 'farmaceutische maffia'. Dezelfde bedrieglijke industrie die de kosten van hun 'me too's' (relatief onbelangrijke imitatiegeneesmiddelen die de concurrent ook goed verkoopt, in plaats van innovatieve producten produceren die werkelijk goed zouden zijn voor onze gezondheid zonder bijwerkingen!).

Ik heb onlangs mijn artikel naar een veelheid aan instanties, wetenschappers en overige betrokkenen gestuurd.

Het bleef verbazingwekkend stil nadat ik werkelijk vele belangrijke hoogleraren, overkoepelende artsenorganisaties, apothekenorganisaties, patiëntenorganisaties, kanker onderzoeksinstituten, de politiek, pers en kranten, industrie, ons RIVM, ministerie van volksgezondheid en anderen heb gemaild. Werkelijk maar 1 felle reactie van een wetenschapper (waarvan ik weet dat hij zelf een farmaceutisch bedrijf heeft in Bilthoven en betaald wordt door de farmaceutische industrie als adviseur...). Voor alle duidelijkheid: geen reactie dat het allemaal wel meevalt of niet klopt, geen reactie dat ik onrust veroorzaak, geen reactie dat ik gek ben, geen reactie om te weerleggen wat ik schrijf...alleen maar stilte...Eigenlijk een zeer bedroevende stilte, maar ook een veelzeggende. Stilte voor de bewustzijnstorm misschien? Ik hoop het, want ik vermoed dat wij het uiteindelijk zelf voor het zeggen hebben. 'We are the ones we've been waiting for' zeiden de Hopi indianen (misschien doelt het RIVM met de aangepaste informatie op hun website wel op deze 'indianenverhalen' die via kettingbrieven zouden worden verspreid, wie zal het zeggen). We hebben namelijk het recht om ziekte te weigeren en gezondheid te wensen. De politiek, de wetenschap, onze patiëntenorganisaties, allemaal worden ze beïnvloed en/of betaald door de industrie die het niet zozeer om onze gezondheid gaat. Het is tijd voor verandering en het is tijd dat we collectief ons recht op gezondheid weer terugeisen.  Iedereen die ook bereid is om deze keuze te maken, is morgen welkom op mijn lezing.

Morgen zal ik de verzwegen kanten belichten, met de hoop dat u ditmaal wel geïnformeerd kunt kiezen. Ik geloof in een prachtige wereld waar liefde, geluk, compassie en ander mooi goeds centraal staan. Maar daarvoor moet u niet alleen FIT zijn, maar ook VIT. VIT staat voor mij gelijk aan: Verantwoordelijkheid, Integriteit en Transparantie. U zult morgen merken dat het helaas aan veel van deze essentiële morele zaken ontbreekt in de farmaceutische industrie, waar het vooral (en steeds meer) om marketing en geld gaat. Het belooft morgen een druk bezochte en belangrijke lezing te worden, maar er is op dit moment nog voldoende plek en de ruimte is groot genoeg om u op het laatste moment nog aan te melden. Als u werkelijk om uw gezondheid geeft, en die van onze kinderen, dan reserveert u voor morgen een stoel in Heemstede. De lezing wordt vergezeld van prachtige muziek met indrukwekkende live zang en dans van Renske Skills.

Met hartelijke groet, John Consemulder

http://www.healingsoundmovement.com

 ======================================================

 Dinsdagavond 10 maart 2009

Lezing John Consemulder

Over de invloed van vaccinaties, het zelfhelend vermogen van het lichaam, gestructureerd water en de ware betekenis van ons DNA"

Let op: vanwege de levensgevaarlijke HPV vaccinatie 'Cervarix' die nu wordt 'aangeboden' aan onschuldige meisjes, zal ik deze avond uitgebreid ingaan op deze kwestie- lees ook mijn artikel op http://www.wanttoknow.nl/overige/vaci-nazis-een-uitgesproken-john-consemulder/!

Door Drs. John Consemulder

Datum: dinsdag 10 maart van 20.00u tot 23.00u (zaal open 19.30)

Locatie: Havikweg 1, 2106 AR, Heemstede

Kosten: we vragen een bijdrage van 10 euro p.p.(incl. koffie of thee)

Parkeermogelijkheden: aanwezig

Openbaarvervoer: Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout  richting Zandvoort
lopen, de 1ste straat rechts is de Havikweg (2 minuten)

Wilt u zeker zijn van een plaats dan is reserveren aanbevolen via e-mail bij:  desire.blok@planet.nl (graag ook cc aan info@john-consemulder.com ) o.v.v. uw naam, telefoonnummer, email adres en met hoeveel personen u komt.

Onze fysische realiteit, de wereld om ons heen, kent een blauwdruk die bestaat uit een fundamentelere werkelijkheid van beweging en trilling. De blauwdruk van de fysische realiteit en materie wordt gevormd door geluid, licht, water en energie! Onze werkelijkheid is een vertaling van die vibrerende energiewereld, waar alles uit bestaat. De geziene en ongeziene werelden van klank en getal, licht en elektromagnetisme, DNA, water en biologische communicatie en alle virtuele (maar zeer echte!) processen zijn allen onlosmakelijk met elkaar verbonden in het (alles doordringend en verbindende holografische en multidimensionale) nulpuntenergieveld. Maar dit geldt ook voor onze gedachten, gevoelens, emoties en intenties, waarmee wij onze wereld mee helpen creëren en manifesteren!

Tijdens deze avond zal dan ook zeer relevante informatie voor onze gezondheid en spiritueel bewustzijn centraal staan, zoals de invloed van vaccinaties (ook informatie over de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker), ondersteund door nieuwe informatie over de werkelijke (elektro-genetische en geluid en licht faciliterende!) rol van ons DNA en de 70 % water binnen onze cellen.

Ook zal er informatie gegeven worden vanuit de psycho-neuroimmunologie (PNI), een veld dat wetenschappelijk aantoont dat gedachten, emoties, intenties, overtuigingen, biofeedback, hypnose en suggestie daadwerkelijk invloed hebben op ons fysiologisch (en psychologisch) functioneren.

Alle informatie zal helder, begrijpelijk en vanuit de spirituele essentie gebracht worden, er is geen voorkennis noodzakelijk.

Het boek 'Blauwdruk' en de diverse helende muziekalbums (inclusief het album 'The Mothership' met live opnames in de tempels van Egypte en de allernieuwste 'Sacred Mantras of the New Creation' albums met multidimensionaal trancemedium en healer Judith Moore) zijn deze avond te koop.

===================================================

Drs. John Consemulder is auteur (van het boek 'Blauwdruk'), neuropsycholoog, zelfstandig bewustzijnsonderzoeker, soundhealer en internationaal componist/producent van moderne helende muziek. Op de Music pagina op www.healingsoundmovement.com  kunt u luisteren naar zelf geproduceerde muziek met bezielde intenties en frequenties. Hier vindt u ook een agenda met lezingen, workshops en optredens en verkrijgbare muziekcd´┐Żs (zoals de cd 'The Mothership' met liveopnames in de tempels van Egypte en de nieuwste 3 'Sacred Mantras' cd's samen met 13-dimesnionaal Arcturiaans trance-medium Judith Moore, USA)

Verder geeft hij lezingen op het gebied van nieuwe wetenschap in relatie tot spiritualiteit en esoterie, onder andere over de multidimensionale en holografische werkelijke werkelijkheid, geluid en licht, (scalair) elektromagnetisme en velden, healing sound, cymatics, de essentie van genezing, graancirkels, kwantum mechanica, intentie en bewustzijn en andere onderwerpen. Hij werkt op dit moment o.a. aan een nieuw boek over antizwaartekracht. Ook geeft hij samen met Renske Skills live muziekoptredens, HealingSoundMovement soundhealing workshops en interactieve QiDance en Qigong workshops. Voor meer informatie, zie: www.healingsoundmovement.comVoeg toe aan: