Zoeken
 


De Pleiaden

Laatste wijziging: maandag 9 maart 2009 om 22:13, 2773 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 9 maart 2009

 

De Pleiaden is een sterrencluster in het sterrenbeeld Stier, op een afstand van 500 lichtjaar van de Aarde. Er zijn zo'n 250 tot 500 sterren in dit cluster, alhoewel er slechts 9 een naam hebben gekregen. De Pleiaden worden ook wel De Zeven Zusters genoemd.

We hebben veel informatie over de Pleiaden ontvangen via verschillende bronnen. Billy Meier, uit Zwitserland, heeft veel diepgaande informatie ontvangen. Er werd met hem contact opgenomen door een vrouw van de Pleiaden, Semjase genaamd.Ze zei dat ze afkomstig is van de planeet Erra, waarvan het oppervlak vergelijkbaar is met de lagere Zwitserse Alpen. Hij ras ziet er mensachtig uit. Ze zijn echter verder in hun ontwikkeling zowel technisch als spiritueel.  Ze had vele doelen met haar komst. Op haar planeet is verzorgt ze communicatie met andere rassen. Haar doelen zijn:
1.Om met de mensen van de Aarde te delen dat ze niet alleen zijn in het universum.
2.Om ons te begeleiden met betrekking tot onze aardse religies en de onderdrukking van de
   menselijke geest.
3.Om ons te waarschuwen tegen enkele negatieve buitenaardse rassen die onze planeet
   bezoeken voor hun eigen egoïstische bedoelingen (dit is nu niet meer aan de orde)
4.Om ons te waarschuwen dat onze levenswijze de ecologische omgeving waarin we leven
   vernietigt.
5.Om ons zowel spiritueel als technisch te helpen zolang we deze hulp gebruiken in dienst van
   de Creator.

De Pleiadiërs zijn in staat om verre afstanden te reizen in hun ruimteschepen door gebruik te maken van hyperruimte. Ze zijn in staat om ruimte en tijd te overstijgen en nultijd, zoals zij dat noemen, binnen te gaan. De hele reis van de Aarde naar de Pleiaden duurt slechts zeven uur. Het zou nog sneller kunnen, maar ze kunnen niet te dicht bij een planeet de hyperruimte binnengaan over verlaten.


Ze nemen alleen maar contact met een beschaving op als de wezens op die planeet denkende, rationele wezens geworden zijn. Hun gemiddelde levensverwachting is meer dan 1000 aardse jaren. Semjase is nog vrij jong want ze is nog maar 330, wat correspondeert met 33 jaar vanuit aards perspectief.

Semjase's planeet ligt ons zo'n 3000 jaar voor in technische ontwikkeling. Hun ruimteschepen hebben een camouflage systeem, waardoor je ze niet kunt zien, ook al zouden ze recht voor je staan.

De Pleiadiërs geloven in God, en in reïncarnatie en zijn hier om dienstbaar te zijn. Ze zien zichzelf niet als perfect en beter als ons, maar meer als broeders en zusters in een grotere spirituele familie. Ze leren ons dat kloktijd een mentale constructie is van Aardse mensen, en dat we nooit ver zullen kunnen reizen, totdat we ons dit volledig realiseren. De Pleiaden behoren tot de Galactische Federatie van Planeten.

Hun moederschepen zijn erg groot en bieden comfortabele ruimte aan 143.000 Pleiadiërs. Alles wat er nodig is wordt aan boord geproduceerd. Deze moederschepen zijn in staat om lichtjaren in seconden af te leggen. Alle Pleiadiërs hebben kleine tuinen waarin zij met hun handen werken. Voor hen is het de manier om in contact met de Creator te blijven. Ze werken elk twee uur per dag in fabrieken, om de robots en machines te controleren. De Pleiadiërs gaan naar school tot dat ze 70 jaar zijn. Elke persoon is vertrouwd met 12 tot 20 beroepen. Hun lichaam is volwassen binnen 12 tot 25 jaar. Ze trouwen niet tot dat ze minstens 70 zijn. Het leven op Erra is vredig en harmonieus. Ze hechten veel waarde aan idealen van waarheid en rechtvaardigheid. De Pleiadiërs zijn ver gevorderd als het gaat over muziek en dans. De nieuwe vormen van muziek die zij aan de aarde presenteren zal helpen om de trilling te verhogen van iedereen die er naar luistert.

Deze muziek van de sferen zal helpen om de hogere chakra's te openen, en dit zal de mensheid openen voor grotere creativiteit en kennis. De Pleiadiërs zijn ook experts in het gebruik van zowel licht als geluid. Ze zullen ons helpen bij de ontwikkelingen in hologram en lasertechnologie.Bron: ashtar-arctuiers.nl

Voeg toe aan: