Zoeken
 


Gezond Verstand - Het IS Spirituele Oorlogsvoering

Laatste wijziging: zondag 8 maart 2009 om 20:16, 3154 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 8 maart 2009

 

James Bartley, 17 februari 2009

Dit verhaal heet "Gezond Verstand" en dat draag ik op aan Thomas Paine toen hij probeerde de feiten van het leven uit te leggen aan de kolonisten vlak voor de Revolutie.

Ook is dit verhaal een weerlegging van het verhaal dat Dr Richard Boylan gaf aan een vrouwelijk ontvoeringsslachtoffer in een brief in het forum. Boylans verhaal was een klassiek voorbeeld van reptiliaanse propaganda en een ziekelijke poging om alle onrechtvaardigheid goed te praten die een onschuldig persoon aangedaan is.

Mijn naam is James Bartley en ik ben een collega van Barbara Bartholic uit Tulsa Oklahoma. Barbara is de meest verregaande Reptielen onderzoeker op deze planeet. Er is niemand op deze planeet die meer weet over Buitenaardse Ontvoeringen dan Mevr. Bartholic. Zij heeft met meer dan zevenhonderd onvoeringsslachtoffers gewerkt in de afgelopen twintig jaar. Ik werkt ook nauw samen met Eve Frances Lorgen uit San Diego, Californië die ook een protegé is van Mevr. Bartholic. Ik ben zelf een ontvoeringsslachtoffer en spreek vanuit het standpunt van Wijsheid, wat kennis is door ervaring verkregen. Ik ben niet geïnteresseerd in eindeloze discussies en speculaties.

Het GAAT over Spirituele Oorlogsvoering.

Ik heb de volwassenheid om te erkennen dat we betrokken zijn in een spirituele oorlog op een kosmische multidimensionale schaal. De lezer moet zich er gewoon van bewust zijn dat de eerste lijn van verdediging voor de duistere goden de zogenaamde UFO-gemeenschap zelf is. Er is namelijk niets simpeler dan het activeren van de ego van de zogenaamde UFO onderzoeker. Het is al heel lang een gewoon deel van hun operatie. Richard Boylan, Steven Greer en de rest van de Muppet Show zijn klassieke voorbeelden van gemanipuleerde en geprogrammeerde Muppets wiens ego geactiveerd is en die de wereld ingestuurd zijn om hun wil op de onvoeringsslachtoffers en "ervarende mensen" te drukken die nog steeds zoeken naar bevestiging door de goedkeuring van anderen.

Boylan gebruikte zijn normale ingeblikte antwoord in zijn absurde brief. Namelijk: 1) de belachelijke opmerking dat de vrouw eigenlijk last had van spirituele aftakeling en mentaal niet in staat was om begrip te tonen voor de "goedgezinde" aard van de verschrikkelijke en ongewilde experimenten die op haar uitgevoerd waren.

Getuigen van de Leugens van de Buitenaardsen.

Op dit moment zijn Barbie in ik aan het werk met een vrouw waarvan letterlijk haar zenuwweefsel geoogst wordt door de buitenaardsen. Zij vervangen haar zenuwuiteinden met buitenaardse zenuwuiteinden en proppen deze vrouw vol met chemicaliën om de groei van deze buitenaardse zenuwuiteinden te bevorderen.

Deze vrouw is uitermate gekwalificeerd om te begrijpen wat er met haar gebeurt. Zij is een electronenmicroscoop specialiste en heeft tien jaar lang gewerkt aan weefsel culturen en huidonderzoek. Zij heeft 23 jaar gewerkt in het kankeronderzoek.

Deze vrouw is in constante pijn en heeft al verschillende malen aan zelfmoord gedacht. Wat er met haar is gebeurd heeft absoluut niets te maken met spirituele evolutie.

We hebben ook met talloze vrouwen gewerkt die geleden hebben aan pijnlijke bloedingen, soms dagenlang, nadat de "goedgezinde ET" dokters ongevraagd een huisbezoek gedaan hebben. Wat, zou een bezorgd mens moeten vragen, hebben pijnlijke ernstige bloedingen met "spirituele evolutie" te maken. Wat Boylan allemaal voor redenaties gebruikt om dit allemaal goed te praten geeft de lezer een geweldige kans om de taal van een Indringer te bestuderen.

Geef de Mensen in de Militaire Industrie maar de schuld van alles.

Het tweede excuus wat Boylan gebruikt is om alles maar te schuiven op de Mensen in de Militaire Industrie. Dit is een van de meest gebruikelijke excuses die de duistere kant gebruikt om ons te misleiden.

Een van de belangrijkste delen van de Reptielen Agenda is altijd geweest om de schuld op de mensen te gooien die zij gebruiken als schijnbare boodschappenjongens in deze wereld. Ik zeg "schijnbare" omdat veel van de "Illuminati" van het mensenras feitelijk zeer hoog geplaatste Meesters zijn, zeer bedreven in de Zwarte Kunsten.

Zie geen Kwaad, Hoor geen Kwaad, Spreek geen Kwaad.

De New Age volgelingen beweren dat er niet zoiets bestaat als Kwaad of Demomen, en dat maakt deze New Age volgelingen de bron van eindeloze lachpartijen door heksen en satan-aanbidders in de hele wereld omdat deze hun kracht ontlenen aan deze demonische entiteiten. Een Meester die de kracht van de duisternis aanroept en samenwerkt met slechtwillende niet-menselijke entiteiten weten over het algemeen meer van het paranormale en in het bijzonder over UFOs dan de meest gestudeerde UFO wetenschapper ooit zal weten.

Het Schuld Spel zorgt voor meer Menselijk Conflict.

Door constant de militairen en de globale industrialisatie de schuld te geven, conditioneren de reptiliaanse propagandisten het idee dat ALLE menselijk instituten slecht zijn en dat de enige hoop die we nog hebben is om het "volgende niveau van bewustzijn, evolutie of vibratie" te bereiken en om naar de hemel te kijken naar dezelfde duistere goden die allemaal verantwoordelijk zijn voor hun huidige staat van spirituele verslaving.

Het maakt niet uit dat voor het grootste deel deze Globalisten en Militairisten deel uitmaken van dezelfde oude broederschappen die de patriarchale slangengoden vereren en in vele gevallen zelf Gastheer zijn voor Reptielen entiteiten. (We weten dat er mensen zijn die deze reptielen die in deze gastheren zitten daadwerkelijk kunnen ZIEN of ze nu op televisie zijn of in levende lijve. Sommigen kunnen deze reptielen entiteit gedaantewisselaars "ruiken" omdat ze niet hetzelfde ruiken als gewone mensen. Ik kan negatieve reptielen energie voelen als het in mijn nabijheid is en ik kan jullie vertellen dat Boylan een misbruikende en misselijkmakende reptielen energie in grote overvloed bij zich draagt)

Reptielenwezens die in Menselijke Gastheren zitten.

Deze gastheren en hun medereizigers opereren hier op Aarde als de Vijfde Kolom om de weg voor te bereiden voor de terugkomst van de Duistere Reptielen Goden. De zogenaamde UFO onderzoekers gemeenschap is overspoeld met dit soort van "Muppets". Zelfs ik moet lachen om de ironie ervan: Letterlijk gastheren voor reptielen entiteiten organiseren ontvoeringsslachtoffer groepen, geven lezingen op zogenaamde "UFO conferenties" en spreken in de Art Bell show. Dit komt door de lange termijn genetische en zielsmatrix manipulatie van het mensenras.

Op een recente conferentie in San Diego werd een ontvoeringsslachtoffer "live" op het podium in regressie gebracht. Toen haar herinnering van een vriendelijke ontmoeting met ETs in haar jeugd oversloeg naar een afschrikwekkende ontmoeting met een reptiel met grote klauwen aan de handen, vroeg Boylan haar na de regressie of ze het "geluid van helikopters" gehoord had voor de ontmoeting.

De implicatie van zijn vraag is duidelijk voor iedereen die nog kan nadenken: Het waren dus niet de kwaadaardige ETs die de vrouw ontvoerden, het waren "militairen in hun helicopters".

Allereerst, ik heb geen verweer tegen gehersenspoelde in misschien gekloonde militaire beveiligingsmensen. (Zij bestaan. Vraag het maar aan de overlevenden van de orkaan Andrew met zijn verschrikkelijke verwoesting) Het is de vraag of de laatstgenoemden zelfs nog zielen hebben zoals wij dat begrijpen.

Het introduceren van de astrale Reptiele zakvormige entiteiten.

Een andere ironie over die conferentie was dat de persoon aan de informatie balie ook een Gastheer was voor een Reptielen entiteit. Deze speciale entiteit wordt bevolen door haar "Spirit begeleiders" om regelmatig in het jaar Sedona in Arizona te bezoeken om deel te nemen aan "Wedergeboorte Oefeningen".

Gedurende een van deze oefeningen werd door verschillende getuigen gezien dat reptielen zakvormige entiteiten het buik gebied van de Gastheer in en uit gaan terwijl deze Gastheer gromde en siste alsof hij/zij in een toestand van bezetenheid verkeert. De Gastheer wordt hierbij steeds voorzien van nieuwe reptielen entiteiten en dit wordt regelmatig gedaan. De gastheer had alle gezichtskenmerken en fysieke karakteristieken die aangeven dat hij/zij een reptielen hybride (kruising) was, maar voor de niets vermoedende deelnemer lijkt ze gewoon een beetje gestoorde New Age freak.

Deze entiteit heeft een aantal ondersteuningsgroepen begeleid in het zuidwesten en heeft een heel spoor van psychologisch en fysieke gebroken "onvoeringsslachtoffers" achter zich gelaten gedurende vele jaren. (Er zijn kwalijke bij-effecten van het verblijven in de nabijheid van een reptielen Gastheer gedurende langere tijd. De reptielen entiteiten, die in deze "zakken" zit, probeert via gaten in ons lichtlichaam te komen en zal ons uiteindelijk van binnenuit aanvallen als we te lang in hun buurt zijn.

Een Occulte Verbinding

Het lijkt wat tegenstrijdig dat Sedona in Arizona een "New Age Mekka" is terwijl het tegelijkertijd een groot knooppunt van Satanische Activiteit is. Dit geldt ook voor plaatsen als Salt Lake City. (Zwarte magiërs die uitgestapt zijn hebben dit verteld). Er is ook een grote ondergrondse reptielenbasis onder Boynton Canyon waar veel werk gedaan wordt door ETs in samenwerking met hun mensen leger vrienden omdat dit hele gebied een dimensionale vortex is en dat verklaart waarom er zoveel Satanische Rituele Activiteit daar is. Er is een FUNDAMENTELE VERBINDING TUSSEN HET OCCULTE EN HET UFO FENOMEEN. EN ZO IS HET, PUNT.

Nu weer terug naar de "globalisten en industrialisten". Gehersenspoelde veiligheidsbeamten zijn niet het probleem en iedereen die voldoende volwassen is begrijpt dat. En ik spreek als autoriteit op dat gebied omdat ik "van de weg af gereden ben door hen, gedoseerd ben met allerlei injecties, gedrogeerd met krachtige drugs enzovoorts enzovoorts. Mijn woede gaat niet tegen de menselijke knechten van de duistere goden. Mijn woede gaat tegen de duistere goden zelf. Ik ben niet geïnteresseerd in het derde team.

Elke keer weer accepteren onvoeringsslachtoffers klakkeloos wat er maar gezegd wordt tegen hen. Of ze mannen in militaire pakken "zien", zij nemen automatisch aan dat waar ze naar kijken mensen zijn terwijl het in sommige gevallen bewezen is dat het gedaante-verwisselende reptielen zijn. In tegenstelling tot de normale wereld, is gevoelige informatie niet beperkt tot niveaus van classificatie voor voor wie het moet weten, maar eerder naar niveaus van Bewustzijn.

Alles wat nodig is voor een gehersenspoelde beveiligingsbeambte is om zijn spieren te gebruiken als het nodig is. Het heeft niet de luxe van een onafhankelijke denkende Geest. Het is een tragische fout van onvoeringsslachtoffers om aan te nemen dat de "Militairen" verantwoordelijk zijn en de dienst uitmaken in de ondergrondse basissen. Dan zou je denken dat de mensen de baas zijn en dat de interactie tussen mensen/niet-mensen een relatief nieuw fenomeen is, maar dat is absoluut niet zo. De interactie tussen mensen en niet-menselijke intelligentie heeft een occulte basis en is er al sinds duizenden en misschien zelfs miljoenen jaren.

Wie profiteert er van deze Nieuwe Sociale Beweging?

Het onderscheid makende en nadenkende ontvoeringsslachtoffer moet de vraag stellen: Wie profiteert er van slachtoffers te laten geloven dat al negatieve over UFOs te maken heeft met de militairen? Wie? Natuurlijk onze "goede-bedoelende ETs" Op dit punt moet het slachtoffer gaan lachen en vragen: "Waarom haten Boylan en Greer en de rest van de Muppet Show het mensenras zo erg? (Greer zegt dat mensen die zichzelf "onvoeringsslachtoffers" noemen een minderwaardigheidscomplex hebben en vindt dat heel jammer voor hen). Of meer specifiek, waarom willen deze Muppets de mensheid en in het bijzonder die slachtoffers bang maken voor de militairen? Opnieuw, wie profiteert daarvan? Inderdaad...

Apocalyptische Ramp Scènes

Een ander valse beschuldiging die de beschermers van de reptielen voortdurend herhalen is "Hoe de mensheid verantwoordelijk is voor het verwoesten van de ecologie en het milieu van deze planeet". Het komt veel voor dat onvoeringsslachtoffers vreselijke taferelen te zien krijgen van klimaat en ecologische catastrofes in holografische beelden of andere virtuele werkelijkheids scenario's en soms zo indringend dat het slachtoffer in tranen uitbreekt.

Een open vraag aan iedereen die dit soort ervaringen gehad heeft of begrijpt: Waarom proberen ze voortdurend deze ecologische schuld truc op jullie? Waren jullie verantwoordelijk voor het vastlopen van de Exxon Valdez in Alaska die miljoenen vaten ruwe olie in de oceaan verloor? Waren jullie verantwoordelijk voor het in brand steken van al die olieplatformen in Koeweit of voor het laten stromen van al die olie in de Persische Golf? Waarom staan jullie dan toe dat dit soort psychologische oorlog tegen jullie gevoerd wordt tot op het punt dat jullie beginnen met een kruistocht tegen de mensheid voor "ons collectieve wangedrag op deze planeet" in plaats van tegen de buitenaardsen die experts zijn in klimaat wapens! (Overigens beschrijft David Icke in "And the thruth will set you free" in groot detail dat de oliebranden in Koeweit vanaf het begin gepland waren. Zo gaan onze machthebbers met het milieu om ----Red.)

In de contraspionage wereld, is een "sib" een zorgvuldig gezaaid gerucht dat ontworpen is om de moraal en de wil van de vijand te ondermijnen. Een voorbeeld uit de tweede wereldoorlog: "PME strooide geruchten rond tussen duitse soldaten aan het russische front dat de duitse doktoren van plan waren joods bloed te gebruiken tijdens operaties en bloedtransfusies bij duitse soldaten vanwege het tekort aan donorbloed. Je kunt je voorstellen wat voor effect die had op de duitse soldaten die opgevoed waren met de mythe van het Arische Superras. Net als een ander gerucht wat bewust verspreid is tussen de duitse soldaten aan het front, dat de joden verantwoordelijk waren voor de verspreiding van de bubonische plaag (zwarte pest) in bepaalde duitse steden.

En kijk alsjeblieft hoe de echte onderzoekers zoals de overleden Karla Turner constant door de modder gehaald werd en aangevallen door types als Boylan en zijn Muppet show. Vraag: Wat was het in het onderzoek van Karla Turner dat deze Muppets zo bedreigend vonden dat ze eindeloze stromen van beledigingen naar stuurden? Kon het misschien zijn dat er aspecten aan dit fenomeen zijn die zo verschrikkelijk zijn dat de Muppets van de wereld liever hebben dat je afdwaalt naar de metafysische en "spirituele" aspecten van deze ervaring ---- dan kennis te maken met de koude harde werkelijkheid? Wat er zo gemeen is aan deze vorm van Muppet propaganda is dat ze continu blijven benadrukken dat alles wat er gebeurt met onvoeringsslachtoffers goed is voor hun spirituele evolutie en voor het goed van de mensheid in zijn algemeen.

Het is duidelijk uit de voorbeelden hierboven dat de Britse politieke oorlogsmachine en zijn nakomelingen---het Amerikaanse Instituut van Oorlogs Informatie (OWI) de gevoeligheden van de duitse troepen aan het front niet spaarden----en inderdaad de absurde ideeën van de Nazi's over Arische superioriteit flink aan het uitbuiten waren. Zij probeerden op die manier de gevechtscapaciteit van de vijand te verminderen door zijn moraal te breken.

Weet je nog wat Philip Kramft zei in zijn boek "Contact is begonnen"? Hij zei "De Groenen" (Waarom noemden ze zichzelf niet gewoon de Groene Partij?) zeiden dat ze perfecte controle over het weer hadden en dat ze het zwaartekrachtveld van elke planeet die ze wilden perfect konden manipuleren om de condities voor zichzelf comfortabel te maken. Het heet "Terra Forming" en Klimaatwapens. Ik heb zelf een keer gezien dat een UFO zich verborg in een wolkenformatie, en ik heb ook gezien dat ze wolkenformaties uit het niets kunnen creëren, en dat was een heel bijzonder gezicht, dat kan ik je vertellen.

Psychologische Oorlogsvoering Tactieken

Het allerbelangrijkste: Sta niet toe dat deze hele basic psychologische oorlogsvoering en propaganda methoden werken op jou, het onschuldige ontvoeringsslachtoffer, of "lichtwerker" of wat voor benamingen ze ook gebruiken voor mensen die geïnjecteerd zijn, waar mee geëxperimenteerd is, die seksueel misbruikt zijn enzovoorts door buitenaardse intelligenties.

Neem ook alsjeblieft even de tijd om de militaire geschiedenis te bestuderen, special de spionage/contra-spionage en beveiligingsapparatuur, en bedenk hoe die geëvolueerd moeten zijn sinds de tweede wereldoorlog.

Sommige van de methoden die gebruikt worden door de reptielen propagandisten zoals Boylan en Greer zijn zo eenvoudig dat ze zelfs door de meest zichzelf respecterende spionage officier in de tweede wereldoorlog niet gebruikt zouden zijn.

Bestudeer eens het "dubbele kruis systeem" waarmee gevangen duitse agenten werden gehersenspoeld door de Britse MI5 om vervolgens voor hen te werken en dan werden ze teruggestuurd vol misleidende informatie naar hun Nazi bazen. (En ja, wist je dat Adolf Hitler verbindingen had met de duistere goden die hun duivelse spelletjes door hem heen speelden? De meeste mensen vandaag de dag geloven dat Adolf Hitler de bron was van het Nazi Regime, en geloven niet dat hij door duistere machten geïnspireerd en bestuurd werd. Zijn kindertijd vol misbruik is een klassiek voorbeeld hoe de duistere machten iemand van binnenuit opeten en bezetten. Primitieve en perverse karakteristieken zijn een symptoom van manipulatie door demonen en zo een persoon was Adolf Hitler.

Lees maar eens over de supergeheime "London Controlling Section" die verantwoordelijk was voor de ontcijfering van alle door "Ultra" verkregen informatie (verkregen door het ontcijferen van geheime berichten in code van de vijand) en verantwoordelijk was voor alle afleiding en bedrog operaties die te maken hadden met die informatie. Zoals Winston Churchill ooit zei: "In oorlog moet de waarheid beschermd worden door een lijfwacht van leugens."

Een begrip van bekende spionage apparatuur is essentieel om deze puinhoop te kunnen begrijpen, voordat je je gaat bezighouden met onderzoeken in de meer verborgen wereld, waar je alleen dingen mag weten als het moet, en waar "beveiligingsniveaus" er niet meer toe doen. Zoals ik al eerder zei, is in de diepzwarte door reptielen beheerste ondergrondse wereld kennis beperkt tot niveaus van bewustzijn en is er altijd een prijs die betaald moet worden om tot een hoger niveau te komen. Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch, in ieder geval niet op deze planeet. Als je de kennis wilt zal het je wat gaan kosten en de meesten zijn niet bereid om die prijs te betalen.

Geconditioneerde en geprogrammeerde reacties in ontvoeringsslachtoffers.

De reden waarom zoveel slachtoffers hopeloos in de war zijn over dit onderwerp is omdat er allerlei reactie mechanismen in hen geprogrammeerd zijn om te voorkomen dat ze de waarheid gaan ontdekken over hun ervaringen. Ik heb talloze malen gezien dat een slachtoffer direct in slaap viel op het moment dat de presentator op het podium begint te praten over "angstige" zaken, maar als zo iemand een lezing bijwoont van een channeler of ander soort lichtwerker, dan is het slachtoffer helemaal helder en kan dan de hele lezing probleemloos blijven volgen.

In slaap vallen is gewoon een andere geprogrammeerde reactie. Een andere is irritatie of boosheid tegen de "angst opwekkende" presentator of ontvoeringsslachtoffer. Net als een enorme aandrang om even op te staan en weg te lopen, om wat te gaan eten, of een sigaret te gaan roken, of het benauwd te krijgen, of hoofdpijn te krijgen, enzovoorts...

Ik heb mensen gekend die absoluut niet in staat waren om een "angstaanjagend" boek te lezen maar die een reptielen disinformatie boek in een paar uur kunnen verslinden. Wat is daar aan de hand? Ik heb onvoeringsslachtoffers gezien die luisteren naar hun spirit gidsen die hen continu wegtrekken van de zogenaamde angstopwekkende onderzoeksinformatie die ze waarschijnlijk een angstaanval kan bezorgen. Waarom denk je dat dat is? Kan het zijn dat de zogenaamde spirit gidsen dezelfde zijn als de ontvoerders?

In het strijdperk wat gewoonlijk de "Slachtoffers ondersteunings groep" genoemd wordt manifesteerd deze vijandigheid zich direct tussen de geprogrammeerde en gemanipuleerd new-agers. Zodra "angstopwekkend zaken" zoals pijnlijke rug problemen (die trouwens de meeste van deze slachtoffers hebben vooral de vrouwen) of andere zaken zoals het scala aan gynecologische problemen of immuunproblemen naar boven komen dan worden ze afgeschreven als spiritueel achterlijke angst veroorzakers. En erger zelfs, degenen die met deze onderwerpen komen worden uitgemaakt voor spiritueel onderontwikkelde disinformatie verspreider. De koude en harde waarheid is dat de meeste UFO onderzoekers en slachtoffers zelfs de moeite niet waard zijn om bespioneerd te worden. Voor de gemanipuleerde en geprogrammeerde geesten lijkt iedereen wel een regeringsagent. Als dat waar was zou er niemand meer overblijven om nog te bespioneren. De pijnlijke waarheid is dat sommige van deze onderzoekers en slachtoffers hun telefoon hebben laten aftappen en hun post laten openen omdat er niemand anders in hun omgeving is om ook maar paranoide te laten worden.

Kijk eens naar dit scenario: Een spionage officier zegt tegen zijn generaal: "Generaal, het lijkt erop alsof de vijand zich massaal verzamelt aan ons front. We hebben bepaalde onderdelen gezien die net aangekomen zijn vanuit andere gebieden. De draadloze communicatie van de vijand is plotseling totaal gestopt en alle signalen wijzen op een directe aanval in onze sector." Hoe denk je dat deze generaal reageert op dit rapport? "Waarom zit je zo in je angst? Waarom trek jij die negativiteit naar je toe? Bla bla bla, kwaak kwaak...."

Kan je nu begrijpen waarom ik zo weinig geduld heb met dit soort onvolwassenheid?

De New-agers gebruiken continu een mix van metafysische houdingen ten opzichte van het hele ET fenomeen en worden vaak zelfs geïrriteerd over deze verhalen van ontvoeringsslachtoffers die zelf volwassener en verstandiger zijn over het hele ET onderwerp. En al het gebazel en gehuil van deze New-agers is altijd in de naam van "Liefde en Licht". Natuurlijk.

Ander geprogrammeerd gedrag is veelvuldig, zoals zelfvernietigend gedrag als misbruik, misbruikende relaties (vele vrouwelijke onvoeringsslachtoffers hadden tenminste een of meerdere dominante en misbruikende mannen in hun leven voor langere tijd). (Het is nooit bij hun opgekomen dat deze misbruikers zelf weer gemanipuleerd werden) en de lijst gaat zo maar door en door en sommigen van jullie "onderzoekers" lopen nog steeds rond met een metalen lepeltje in hun zak hopend op een CE2 monster te kunnen nemen voor analyse. Jullie blijven nachten lang op koude winderige bergtoppen staan wachten tot je een UFO voorbij ziet vliegen. GROEI OP.

Ego activatie door de Duistere kant

En nog een keer voor alle duidelijkheid: Dit gaat niet over een Buitenaards fenomeen, het is een Menselijk fenomeen omdat het gebeurt bij mensen. Logica, zo noemt Mr Spock het. En als jij deel wilt gaan uitmaken van dit drama, dan alsjeblieft, alsjeblieft sta niet toe dat de buitenaardsen jouw ego activeren. Dit is het allereenvoudigste. Een paar betekenisloze telepatische uitzendingen, een paar UFOs die langsvliegen, een paar "belangrijke synchroniciteiten" en je ego is geactiveerd en je verandert een een volgende Muppet. Ik noem dit soort manifestaties "goocheltrucs". Ik ben niet geinteresseerd in goocheltrucs. Hetzelfde gebeurt bij wichelaars en heksen. De eerste bezwering of goocheltruc werkt en zij denken dat zij er verantwoordelijk voor zijn terwijl het eigenlijk een demon of bekende spirit is die hen manipuleert.. hun zogenaamde "handelaar". (Handelaar is de term die ik gebruik voor het ontvoeringssyndroom omdat het de meest toepasselijke is.)

De werkelijke boodschap van de Boylans, Greers en andere Muppets is "Hou je niet bezig met de feiten." "Als je niet gelooft wat ik geloof dan ben je een spirituele debiel en waarschijnlijk ook nog een regeringsagent." En opnieuw, wordt dit allemaal verteld in de naam van "Liefde en Licht".

Waar we in betrokken zijn is een Spirituele Oorlog en ik blijf dit zeggen totdat jullie helemaal gek van me worden. Alles moet eerst in de ongeziene gebieden manifesteren voordat het manifesteert in het zichtbare spectrum, en in het spirituele voordat het in het fysieke manifesteert. Kijk om je heen: De symbologie van de reptielen overheersing is overal om je heen. De gedachtevorm van reptielen in de massa media hamert constant op je. De massa media overvoeren je met ruw en vulgair gedrag in het nieuws, in filmen en in de hele entertainment sector...alsof ruw en vulgair de Norm is in onze maatschappij vandaag de dag. De ruwheid en vulgairheid die gepromoot wordt, is symptomatisch voor een door reptielen beïnvloedde maatschappij. Mensen zijn zo gewend aan de leugens dat zij waarschijn allergische reacties gaan vertonen als ze een keer met de waarheid in aanraking komen!

Het Originele Slangen Zaad.

De reptielen streven ernaar om het duistere slangenzaad te activeren wat er in ons allemaal geprogrammeerd is. De strijd is binnenin ons. De tegengestelde polariteiten van Goed en Kwaad strijden met elkaar in ons om hun attributen en gedrag te promoten. Een kant wil ons corrupt maken van binnen. De andere kant wil ons bevrijden uit deze spirituele gevangenis. Uiteindelijk komt het neer op jouw eigen spirituele keuze. Ik praat niet graag over "vrije wil" omdat ik zelf een ontvoeringsslachtoffer ben en weet dat ik gemanipuleerd en geprogrammeerd ben en dat het een constante strijd is om al deze troep kwijt te raken...maar dat zal de uiteindelijke overwinning zoeter doen smaken. Ik geloof vast in de onaantastbaarheid van de Menselijke Geest en ik geloof vast dat het onze bestemming is om als geheel ras de Adelheid te bereiken. Als we met rust gelaten zouden zijn dan hadden we dat niveau van Grootsheid al lang bereikt, maar helaas, dat is niet het geval.

Neem de tijd om boeken van Frederick Douglas te lezen, de ex-burgeroorlog ex-slaaf die de klassieke autobiografie "Mijn Gevangenschap, Mijn Vrijheid" schreef.

Dit is geen Populariteitswedstrijd.

Ik wil niet weten wat de academische gemeenschap weet omdat zij niet gekwalificeerd zijn om mij ook maar iets te vertellen. Alles wat ik geleerd heb komt uit eigen ervaring en studie onder leiding van Barbara Bartholic uit Tulsa, Oklahoma. Ik doe dit niet voor bekendheid of populariteit of ego, wat helaas de norm geworden is in de UFO onderzoeksgemeenschap. Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie nog nooit van mij gehoord. Alles wat ik ooit wilde was het respect van de mensen die ik respecteer en lief heb. Mensen als Barbara Bartholic en Eve Lorgen. Ik zoek geen bevestiging van anderen, en geef niets om populariteit.

"Oorlog gaat over oorlog....het is geen populariteitswedstrijd." Generaal William Tecumseh Sherman

Ik kan niet genoeg zeggen over Barbie en Evie. Zij hebben dingen doorgemaakt die een minder sterk mensen knettergek gemaakt zouden hebben. Zij zijn de ware spirituele strijders in elke zin van het woord.

Spirituele Oorlogsvoering, dames en heren...dat is waar het allemaal om gaat. Zou het aan sommige van jullie vredesduifjes zijn overgelaten, dan zouden mensen hier aan de Westkust al Japans spreken, zouden degenen aan de Oostkust Duits spreken en zouden we paspoorten nodig hebben om naar staten van de zuidelijke Confederatie toe te gaan waar nog slavernij zou bestaan. Uit sommige mensen is de strijd helemaal weggeprogrammeerd. Jullie zullen doorgaan met "onderzoeken" totdat de grote reptielen oorlog in de lucht begint en de mensen samengedreven worden.

Het is het oude verhaal: "Als je niet voor iets staat, dan val je voor alles." Woorden om bij te leven. En als jij verkiest om een New-ager te zijn en jouw kinderen onvoeringen moeten doorstaan en jij hun zorgen gewoon wegpraat, dan ben jij in mijn ogen een hele slechte ouder. Als mensen wisten wat voor conditionering en programmering allemaal aan kinderen gedaan wordt door de buitenaardsen, dan zou de geest van mensen direct kortsluiten, en zouden direct knettergek worden, op zijn minst.

Moge God ons de Overwinning geven.

James Bartley
San Diego
California
Meer van James Bartley vind je hier

Het originele engelstalige artikel is te vinden op educate-yourself.org

Dit artikel is vertaald door René van goto2012

 

noot van de redactie: dit is 1 visie, er zijn vele andere, kijk hoe alles bij jezelf binnenkomt. Je kan altijd zelf op onderzoek gaan om je eigen waarheid te vinden. Bron: goto2012

Voeg toe aan: