Zoeken
 


Aanklacht tegen de overheid

Laatste wijziging: donderdag 5 maart 2009 om 13:33, 6498 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 5 maart 2009

'The Ramblings of an old man' is een manier waarop je het boek "Aanklacht tegen de overheid" zou kunnen beschrijven. Het is namelijk niet meer of minder dan het op papier zetten van de gedachten wat dhr. Johan Oldekamp hier heeft gedaan. Zogenoemde feiten worden helaas niet ondersteund door het aandragen van bronnen waarmee de genoemde feiten gestaafd kunnen worden. Daarnaast had het geheel ook beter gestructureerd geschreven kunnen worden.

Evenwel ...
Voor degenen die al wat meer 'ingelezen' zijn in onderwerpen als hetgeen in dit boek beschreven wordt, is het overduidelijk een boek waarin de waarheid uiteen gezet wordt dat bovendien vrij makkelijk te lezen is.
Waarmee het voor anderen een aanrader is geworden om te lezen, want op z'n minst opent het de mogelijkheid tot het anders bezien van onze overheid. Liefst opent het ook de ogen van degenen onder ons die nog zo naïef zijn te denken dat de overheid normen en waarden heeft en het beste met ons (het volk) voor heeft.

 

Aanklacht tegen de overheid
Over het schenden van mensenrechten in Nederland

Te pas en vooral te onpas wordt er in ons land vaak met een beschuldigend vingertje gewezen naar landen waar ze het niet zo nauw nemen met het respecteren van de mensenrechten. Het is ronduit schijnheilig te noemen wanneer onze minister-president dit onderwerp publiekelijk durft aan te snijden bij een officieel bezoek aan China. De waarheid is namelijk dat de Nederlandse overheid al anderhalve eeuw lang onze fundamentele mensrechten systematisch schendt.

Aanklacht tegen de overheid toont maar liefst 33 afzonderlijke voorbeelden van mensenrechtenschendingen in Nederland. Ieder voorbeeld is dermate schokkend dat het feitelijk een aanklacht op zich is. Deze schendingen brengen allemaal direct of indirect grote schade toe aan de gezondheid van alle Nederlanders.

Bij een hand met een wijzende vinger wijzen er tevens drie vingers terug naar de wijzer. In dit geval wijzen deze drie vingers ons op 33 onmenselijke misstanden in Nederland.

Aanklacht tegen de overheid is het tweede boek van psycholoog Dr. Johan Oldenkamp uitgegeven door Pateo, naast zes eerdere boeken van hem bij andere uitgevers. Van zijn hand publiceerde Pateo eveneens het onthullende boek Bewustzijnsdynamiek.

ISBN 978-90-813871-3-2, 80 bladzijden, 1e druk
Bestellen (€9,50 - verschijnt 13 maart 2009)
Gratis PDF

Auteur: MaartenBron: Pateo

Voeg toe aan: