Zoeken
 


Opa Bush wilde al een Nazi-Amerika, één wereldbestuur..!

Laatste wijziging: dinsdag 24 februari 2009 om 13:10, 5919 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 24 februari 2009


Democratie is een systeem dat niet werkt.’ Dat moet kortweg het idee zijn geweest dat Opa Bush had. Prescott Bush, want zo heet deze man, liet het niet bij deze gedachte, maar had vóór de 2e wereldoorlog plannen om met 500.000 veteranen, de Amerikaanse regering omver te werpen en de macht over te nemen van de democratisch gekozen president Franklin D. Roosevelt. Dat uiteindelijk, 2 generaties later, de Bushes kozen voor een andere benadering, het uithollen van de democratie van binnenuit, is in feite datgene wat uit deze acties is voortgekomen. Lees het verhaal van een voor de media  verborgen gebleven verhaal.

Prescott Bush met zoon George Bush, de latere directeur van de CIA en president van de USA 
Prescott Bush met zoon George Bush, de latere directeur van de CIA en president van de USA

Er zijn verschillende journalisten die het verhaal van Prescott Bush hebben onderzocht. De contacten die Prescott Bush had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze man had contacten met IG-Farben, het bedrijf dat het gifgas leverde voor de latere concentratiekampen. Bush moet hiervan op de hoogte zijn geweest, immers zijn geld was uitgeleend aan dit bedrijf, waarvan de eigenaar Frits Thyssen een persoonlijke vriend was geworden van Bush en zijn compagnon. Doordat Bush op semi-officieel niveau werkzaam was, zijn er heel veel documenten van zijn handelen terug te vinden.

En zijn zoon, George Bush, de latere president van de VS, kreeg dus al vroeg met de paplepel ingegoten, dat het mogelijk is om het prachtige land dat de VS is en blijft, van binnenuit op te vreten, door geld te graaien, de macht te grijpen en de bevolking onder contrôle te krijgen. En aldus geschiedde, zo blijkt keer op keer uit officiële en niet-officiële stukken. Vader Prescott Bush verzamelde de basis voor het familiekapitaal, waardoor de Bushes als een van de meest vooraanstaande families in de VS werden gezien.

Prescott Bush was door zijn huwelijk met Dorothy Walker in 1921 de schoonzoon van ene George Herbert Walker geworden en samen werden zij partners in de Union Banking Corporation. Deze werkte in Duitsland dus samen met groot-industrieel Fritz Thyssen. Daar werden Bush en Walker partners met Thyssen, door de oorlogsmachine van Hitler te financieren. Fritz Thyssen publiceerde in 1941 een boek getiteld: ‘Ik betaalde Hitler’. Het boek beschrijft hoe het kon gebeuren, dat een leger van 4.500.000 Duitsers al in 1933 werd gevormd onder de leiding van Ernst Röhm, door Hitlers geld. Die ontving dat op zijn beurt weer van Thyssen en de Union Bank van Prescott Bush en zijn schoonvader.

De contacten die hij had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze Bush deed zaken met Frits Thyssen, de directeur van IG-Farben, het bedrijf dat later het gifgas leverde voor o.a. Auschwitz en de andere concentratiekampen.

Door deze deal kreeg IG Farben, het bedrijf van Thyssen, op haar beurt ook weer de opdrachten van Hitler’s regering, die het mogelijk maakten, het koolvergassingss-productieproces te ontwikkelen. Via dit vergassen van kolen kon men vliegtuigbrandstof produceren en ook synthetisch rubber, zodat de Duitse industrie grootdeels olie- en rubber onafhankelijk werd. Zo konden autobanden voor legervoertuigen worden geproduceerd zonder dat daarvoor natuurrubber uit andere landen nodig was.

Maar IG Farben is vooral berucht om het Zyklon B-gas, dat de Duitsers gebruikten om 2 miljoen joden te vergassen in het kamp Auschwitz, volgens verklaringen van de kampcommandant van de Nazi’s. En de reden dat het concentratiekamp Auschwitz op deze plek lag, was dat dit dichtbij de industriële complexen van Fritz Thyssen lag. Fabrieken en treinverbindingen konden zo efficient worden gecombineerd.. Thyssen wist dus wel degelijk wat er aan de hand was en stond te gebeuren, toen hij contacten had met Bush en Walker.

Het bizarre is dat Prescott Bush met een aantal andere ultra-rechtse makkers ook in datzelfde jaar 1933 een poging deed, in ieder geval vergaande voorbereidingen trof, om de regering van president Roosevelt omver te werpen. En dat alles onder het motto: ‘Er is maar 1 weg uit deze depressie, namelijk het einde van het democratisch systeem en de macht bij een aantal dictators.’

Prescott Bush aan tafel met president Dwight Eisenhower. 
Het tekenen van een contract in de Oval Office met president Dwight Eisenhower. Prescott Bush zit bijna op schoot bij de president...

In het kader van onderzoek naar Prescott Bush als oorlogscrimineel, is daar allereerst John Buchanan, onderzoeksjournalist. Na een gedegen onderzoek komt hij tot de conclusie, dat Prescott Bush een boef van het zuiverste water was, een witte-boorden crimineel, die volstrekt maling had aan democratische processen en achter de schermen bezig was met het realiseren van een duplicaat Duitsland onder Hitler, een duplicaat Italië onder Musolini. Deze man had een intense hunkering naar geld, macht en overheersing. Hiernaast is hij te zien op een foto van na de oorlog, in gesprek met de toenmalig president van de VS, Dwight Eisenhower.

Het is ijzingwekkend te bedenken dat zijn zoon George Bush, enige tientallen jaren later, de leider werd van de CIA, dé organisatie bij uitstek, die onder de dekmantel van ‘officiële overheidsinstantie’ haar gang kon gaan met fascistische praktijken, zoals het omverwerpen van regeringen, maar ook het dealen in drugs, om fondsen te verwerven, die daardoor niet ‘democratisch’ bijeen hoefden worden verzameld.

Dezelfde George H.W. Bush, die uitriep: “We moeten naar ‘A New World Order’, waarmee hij niets anders bedoelde dan het afschaffen van democratiën over de wereld en het in handen nemen van de macht, wereldwijd, door een stel elitairen, door de-zich-verheven-voelenden. En om een voorbeeld te geven van de daadkracht van zoon George H.W.: hij was het die -samen met anderen- achter de aanslag op John F. Kennedy  zat.. (hierover in een later artikel meer).

Maar eerst dus de video met John Buchanan, spijtig genoeg in het Engels, maar het is een redelijk makkelijk toegankelijke tekst.

Dan is er het verhaal met exact dezelfde strekking als John Buchanan dat vertelt, maar dan komt het uit de mond van de Engelse journalist Mike Thomson. Deze deed voor de BBC verslag van ditzelfde verhaal en hij onderzocht vooral hoe het mogelijk was dat deze informatie, de banden van Prescott Bush met Nazi-Duitsland, zo lang verborgen zijn gebleven. Op DEZE LINK kun je het radiointerview/verslag beluisteren van deze integere journalist, Mike Thomson.

Overigens is Prescott Bush wel gestraft voor zijn daden, doordat in 1941 een speciale wet werd aangenomen in de VS. Deze ‘Trading with the Enemy-act’ maakte het mogelijk Bush aan te pakken. Maar het kapitaal was vergaard, het karakter gevormd bij deze latere senator in de VS.  Het duurde tot 20 Oktober 1942, voordat president Roosevelt beslag liet leggen op de aandelen van de Union Banking Corporation en Bush als collaborateur werd aangeklaagd. Het lukt Prescott Bush een come-back te maken en daardoor zat hij van 1952 tot 1963 in de Amerikaanse Senaat. De geschiedenis achter deze man werd duister gehouden, er zijn nooit stevige krantenartikelen of vraaggesprekken geweest met de Bush’es, in het kader van hun vergaarde familiekapitaal ten koste van…

Al met al een duistere kijk in het verleden van de historie van de vader van de latere presidenten van de VS. George Herbert Walker Bush Sr. en George W(alker) Bush. Beiden toonden hetzelfde gedrag dat hun vader liet zien. Schijt aan de democratie, ‘alle macht aan mij’.. Alle 3 waren het Yale-studenten, die lid waren van de Yale-eliteclub Skull & Bones. Een club die het er vooral om te doen is, elkaar de bal toe te spelen en macht, invloed en vermogen te vergaren. Kennelijk te koste van democratische processen, mensenlevens en menselijke waarden.Bron: wanttoknow

Voeg toe aan: