Zoeken
 


Bevrijd je van de Reptielen energie!

Laatste wijziging: maandag 23 februari 2009 om 14:31, 2400 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 23 februari 2009

 

De titel van dit artikel klinkt nogal heftig, en misschien is het dat ook wel. Dit artikel is bedoeld om je voordeel mee te doen, en niet om in je angst te schieten. Maar het is informatie die nu naar buiten moet komen, waar we nu iets mee moeten doen.

De meesten van jullie hebben al eens gehoord van reptielen op aarde. En dan bedoel ik niet krokodillen, slangen enzovoorts, maar reptielen als denkend ras die van buiten af op aarde gekomen zijn. Het is misschien wel erg veilig en fijn om te denken dat alle denkende wezens mensen zijn en precies op ons lijken, maar de waarheid is verre van dat. De schepping is zo divers en gevarieerd, en is een explosie van overvloed in vormen en concepten. Wij zijn daar een voorbeeld van, en zelfs op aarde kun je al vele variaties op het menselijk thema zien. Overigens is de vorm die wij hebben, twee benen en twee armen, een hoofd met twee oren, twee ogen, neus en mond wel een algemeen thema in onze melkweg. Ook op aarde zie je dit zelfde thema terugkomen bij de meeste van onze diersoorten, vissen en vogels. De schepping is fantastisch! Maar nu verder met mijn verhaal.

 Ooit heel lang geleden, zijn er reptielenrassen naar de aarde gekomen. Die reptielenrassen hadden grote problemen om op onze aarde te kunnen blijven leven en uiteindelijk heeft dat erin geresulteerd dat ze in onze astrale wereld terecht gekomen zijn, en daarvandaan op de aarde zijn gaan incarneren. Dat betekent dat die reptielen eigenlijk tussen ons in leven en net als ons in het menselijk lichaam evolueren. Echter is er één groot verschil, die reptielen entiteiten hebben een soort van groepsgeest. Vergelijk dat maar met mieren. Ze leven een zelfstandig leven, maar zijn altijd verbonden met het lot van de groep. Ze evolueren dus ook veel langzamer dan ons, groepsgewijs is meestal niet de snelste manier. Iets anders is dat ze vanaf het begin al van plan geweest zijn de aarde te overheersen, en sinds mensenheugenis zijn ze bezig ons te manipuleren. Wil je hier meer van weten kijk dan eens op de site van David Icke www.davidicke.com en anderen die zich daar intensief mee bezig houden. Je vindt daar informatie over de Illuminati, Rothshields en veel meer. Geen lichte kost, en ook geen vrolijk verhaal. Die overheersing is begonnen ten tijde van Atlantis, en heeft zelfs tot de ondergang van Atlantis geleid. Die overheersing bestaat nog steeds, en hoewel minder zichtbaar, is het sterker dan ooit. Geheime genootschappen als de Illuminati, Skull en Bones, enzovoorts zijn alleen de voorkant van de eigenlijke macht, die diep verscholen ligt.

Diep verscholen, en net buiten ons gezichtsveld, namelijk in de astrale laag. Wij zijn dan een derde dimensie(dichtheid) ras op een (nog) derde dimensie planeet, maar die reptielen waren een vierde of vijfde dimensie ras, en verblijven gedeeltelijk in de astrale werelden. Daar zit ook hun echte machtscentrum. Qua ontwikkeling hebben ze echter een derde dimensie planeet zoals onze aarde nodig. Net als wij weten die reptielen dat onze aarde in 2012 naar de vierde dimensie gaat, en dat alle lager ontwikkelde entiteiten niet meer kunnen voortbestaan op die vierde dimensie aarde. Dat betekent dat de rol van de reptielen uitgespeeld raakt, en dat ze een andere planeet moeten gaan zoeken om zich verder te gaan ontwikkelen, net als alle andere mensen en andersoortige entiteiten die nog niet toe zijn aan die vierde dimensie.

Dat vinden die reptielen niet leuk, en zijn al eeuwen en eeuwen bezig om te proberen dat tegen te houden. Eén van de dingen waar ze mee bezig zijn is proberen de ontwikkeling van de mensen zoveel mogelijk tegen te houden. Het idee daarachter is dat als de mensen in een lagere trilling blijven, dat de aarde die sprong naar de vierde dimensie niet kan maken. Wij mensen maken deel uit van de aarde en als onze trilling laag is, blijft de trilling van de aarde ook laag. Die ontwikkeling van de mensen tegenhouden doen ze op twee manieren, vanuit de astrale wereld werken en, wat bekender is via hun organisaties als de Illuminati de mensen onderdrukken op aarde.

Het eerste punt, onderdrukking vanuit de astrale wereld is minder bekend, en minder zichtbaar. Als wij mensen overgaan, sterven dan gaat onze ziel naar de astrale wereld, alwaar wij een tijdje blijven hangen, onze lessen nog eens herhalen, een nieuw leven uitzoeken met een nieuwe opdracht, en terug gaan we weer naar de aarde. Incarneren we weer in een nieuw lichaam. Zo is het ons geleerd, en in principe werkt het inderdaad zo. Echter met een paar kleine verschillen, het gaat erom wie de scepter zwaait daarboven en dat zijn die reptielen. Dat betekent dat wij daarboven opgevangen worden, bedrogen worden, verkeerde lessen krijgen, een ongunstig nieuw leven uitgezocht krijgen, en terug gestuurd worden met een in de meeste gevallen onnodig zwaar karma. En daar ben je weer terug op aarde als lichtmens, uitgezet in een totaal verkeerde familie die niets van je begrijpen en als kind jou al gaan onderdrukken of je energie van je afpakken. Hoe mooier lichtmens je bent hoe erger dit is, hoe slechter je het weer op aarde hebt. En uiteraard zul je op aarde nooit in een machtspositie komen, alleen de reptielen zelf zorgen dat ze in hun eigen welgestelde en invloedrijke families terechtkomen. Uiteraard zijn wij lichtmensen niet op die macht belust, maar wij worden op onze eigen kracht aangevallen. Waardoor heel veel lichtmensen hun licht kwijtgeraakt zijn, ingeslapen zijn, en misschien zelfs de verkeerde kant op gegaan zijn. Denk aan de parabel over de zaaier. Veel zaad wordt er uitgestrooid, maar slechts weinig zal op de juiste plaats terechtkomen. Een gedeelte komt op de rotsen, een gedeelte waait weg met de wind, een gedeelte wordt opgegeten door de vogels enzovoorts en slechts een klein gedeelte zal opkomen en tot bloei komen.

Desondanks zijn er toch voldoend zaadjes opgekomen en is in augustus 2005 de kritische massa bereikt, waardoor de evolutie van de aarde naar de vierde dimensie veilig gesteld is. Goed nieuws dus. In de tijd die ons rest zullen we proberen zoveel mogelijk lichtmensen terug te vinden en wakker te maken. Losrukken uit hun omgeving, ze herinneren aan hun opdracht en ze weer aan het werk zetten. Aan al die verloren tijd in die astrale laag kunnen we niets meer doen. Net als al die ellende in die aardse families waar we niet thuishoren. Het doet ons groeien, als je er doorheen komt ben je sterker dan ooit zullen we maar zeggen.

Daarnaast doen de reptielen nog iets om onze trilling laag te houden. Bij de geboorte, of eigenlijk op het moment dat je incarneert, en dat is meestal eerder en zelfs tijdens de conceptie al mogelijk, dan doen ze nog iets met ons om onze trilling laag te houden. Als je afdaalt vanuit je lichtfamilie wordt je al achtervolgd. Op het moment van incarnatie ben je erg open, en dat moment gebruiken ze om toe te slaan. Ze komen met een groep op je af en injecteren je met reptielenenergie, een zwarte glibberige massa die je trilling laag houdt. Die massa zit meestal naast je ruggemerg, in je nek of in je onderrug, en kan via je ruggemerg het hele lichaam bereiken en verstoren. Die zwarte massa werkt als een soort van rem op alles wat je doet, en houdt je trilling laag. Hoe sterker lichtmens je bent, hoe meer je geïnjecteerd krijgt. Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat dat allemaal met je doet. Via die energie kunnen de reptielen je altijd volgen, en zelfs beïnvloeden. Zij kunnen op je stemmingen inwerken en je op die manier gebruiken als een soort van marionet. Niet fijn dus. Eigenlijk is dit een energetische versie van die chip waar iedereen bang voor is. Heel slim van die Illuminati, ze maken iedereen bang voor die chip, en onder water controleren ze iedereen al via zijn energetisch lichaam. Het teken van het beest is er dus al lang, en beïnvloedt ons al sinds mensenheugenis!

Echter, het goede nieuws is dat je het weg kan halen. Je kunt het door middel van je gedachten laten verdwijnen, en je bevrijden van die energie. En het is NU tijd daarvoor. Je mag het NU loslaten. Zet het in het licht, brand het je lichaam uit. Als je het niet zelf denkt te kunnen, zoek dan hulp en doe het samen. Help elkaar. Doe het bij elkaar. Bevrijd elkaar. Zo worden wij weer vrij en bepalen we voortaan ons eigen leven. Zo gaan wij in onze volle kracht staan! En wordt de Aarde nog lichter!

Lichtgroet,

René

Kun je het niet zelf, laat je dan helpen door een therapeut met ervaring. Kijk bijvoorbeeld dan even op Spiritueel Genezen.Bron: goto2012

Voeg toe aan: