Foodwatch

Laatste wijziging: woensdag 23 mei om 10:56, 2280 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 23 mei 2012

foodwatch onderzoekt voor u wat er écht in uw eten zit. Samen met u komen we in actie: vóór eerlijke voeding in plaats van misleidende marketing. foodwatch stelt voortdurend misleidende marketing aan de kaak en organiseert protestacties waaraan iedereen kan meedoen. Eenmaal per jaar reiken we het 'Gouden Windei' uit aan de producent die het meest misleidende voedselproduct in de markt heeft gezet. U bepaalt wie deze prijs krijgt! foodwatch heeft vijf producten genomineerd.

Het 'Gouden Windei' wint aan populariteit. In 2011 brachten ruim 10.000 consumenten hun stem uit. Laten we dit jaar nog meer stemmen binnenhalen! Vraag vrienden, familie en collega's om ook mee te doen! Dit kan via Twitter, Facebook, maar natuurlijk ook met een e-mail. Met meer stemmen oefenen we meer druk uit. Zo laten we voedselproducenten weten: stop de misleiding! Wij willen eerlijk voedsel én eerlijke informatie!

Op 12 juni brengt foodwatch het 'Gouden Windei' naar het hoofdkantoor van de winnaar: de producent van het meest misleidende product. Breng nu uw stem uit! Dat kan tot en met 11 juni.

breng nú uw stem uit

Wilt u weten wie in 2011 het Gouden Windei kreeg? Bekijk dan hier het filmpje van de uitreiking.

 Bron: foodwatch.nl