Steven Ross (2) - The Real Royal Rife Story

Laatste wijziging: woensdag 21 januari om 14:30, 6067 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 21 januari 2009

The Real Royal Rife Story


Steven Ross is de oprichter van de World Research Foundation en heeft z'n leven toegewijd aan bijeenbrengen van elke bekende therapie en helingsmodaliteit voor u om toegang tot te hebben.

Het onderwerp van Royal Rife en de Rife Technologie zijn de afgelopen decennia een heet onderwerp geweest en slechts een paar personenen hebben de werkelijke inside information. Steven kent het hele verhaal en maakt sommige mythen en legendes ongedaan. Steven ontmoette John Crane,  die hem de enige echte Rife microscoop gaf, waarvan de FDA en farmaceutische families graag gehad hadden  dat  die niet in handen van de medische  gemeenschap terecht zou komen zonder er zelf winst aan te maken.

Aan het einde van z'n leven was Royal een arme dronkaard, verlaten door z'n voormalige medische vrienden, toen hij John Crane ontmoette en hem alle informatie en de microscoop gaf. Crane vroeg uiteindelijk aan Steven om de microscoop mee te nemen en in het onder z'n hoede te nemen, Totdat hij vele jaren later weer op de stoep stond met een groepje advocaten op de stoep stond om het allemaal terug te eisen.

Royal Raymond Rife Jr. werd geboren in Elkhorn Nebraska op 16 mei 1888 als zoon van Royal Raymond Rife Senior en Ida May Cheny. Zijn eerste bekende uitvinding was de Rife microscoop. Toen, in 1933, presenteerde Royal R. Rife de Universele Microscoop. Het was hem gelukt de meest sterke en veelzijdige microscoop in de wereld te ontwikkelen, de Universele Microscoop, welke een vergrotingskracht had van 61.000x en een resolutie van 31.000x.

Dit was en is nog steeds een verbazingwekkende vergrotingskracht. Een rapport van het Smithsonian Instituut in 1944 valideert Rife's werk. Getiteld "The New Microscope" door Dr. R.E. Seidel (report #3781) verklaart het "Onder de Universele Microscoop kunnen ziekte organismen zoals  die van kanker ... en andere ziekten geobserveerd worden terwijl ze blootgesteld worden aan bepaalde dodelijke frequenties..." In leken terminologie, dat betekent dat de Universele Microscoop samen met een frequentiegenerator gebruikt kan worden om bepaalde cellen (zoals kanker) te doden.

Voor altijd omgeven door controverse, blijven het Rife verhaal en de locatie van de complete microscoop a contentieuze zaak tot op de dag van vandaag.Bron: The Consious Media Network