Uit de oude doos

Laatste wijziging: woensdag 23 november om 22:05, 4923 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 23 november 2011

Zat ik vandaag wat oude mail door te lezen, kreeg ik spontaan een glimlach op m'n gezicht terwijl ik het onderstaande weer eens zag.
Ik kan het dus niet nalaten deze met jullie te delen.

---

Ga rustig zitten of liggen en stel je het volgende voor:

 

Het is mooi weer en je wandelt in de buitenlucht.

Tijdens het wandelen zie je een riviertje, met aan de andere kant een mooi grasveldje met daarbij een mooie grote boom en daarachter een heuveltje.

Je kleed je uit en loopt het water in. In het midden van het riviertje doe je ook je hoofd even onder water, en wast/spoelt je helemaal af.

(dit symboliseert het zuiveren van je ziel)

Vervolgens ga je verder naar de andere kant en gaat op het grasveldje liggen onder de boom.

Je ligt van de zonnestralen te genieten en het water op je lichaam droogt zo langzaam op.

(dit symboliseert het tot rust komen van lichaam en ziel)

Nadat je uitgerust bent sta je op en loop je het heuveltje op.

Als eerste loop je een veld met rode rozen in, zover het oog reikt. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Vervolgens merk je dat je in een veld loop met oranje tulpen, zover het oog reikt. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Vervolgens merk je dat je in een veld loop met gele tulpen, zover het oog reikt. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Daarna merk je dat je over een groen grasveld loopt dat reikt tot aan de horizon. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Terwijl je over het gras loopt kijk je omhoog en ziet de blauwe lucht. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Als je weer naar voren kijkt zie je dat je in een veld met indigo-kleurige bloemen loopt. Laat de kleur goed tot je doordringen terwijl je doorloopt.

Als je het veld uitloopt zie je een manshoge paarse vlam branden. Zonder dat je jezelf tegen kunt houden loop je door de vlam heen en merk je dat je volledig gereinigd en klaar bent voor de volgende stap.

Je ziet dat de top van de heuvel nog maar een paar meter verder is en je gaat op de top zitten. Terwijl je op de top van de heuvel voor je uit zit te kijken, zie je opeens een helder witte tempel staan

Je loopt naar de tempel toe en naar binnen ... opeens weet je waarom je hier bent en stelt de vraag waarop je antwoord wilt hebben, terwijl je weet dat je het antwoord binnenkort zult weten.

Je loopt de tempel weer uit en ziet dat het paarse vuur gedoofd is. Je loopt verder terug waarlangs je gekomen was.

Je ziet weer de kleuren indigo, blauw, groen, geel, oranje en rood voorbijkomen en komt weer aan bij de boom.

Je stapt het water weer in en gaat weer terug naar je kleren. Je droogt je af, trekt je kleren weer aan en loopt weer terug naar huis.

 

Doe nu rustig je ogen weer open en weet dat het antwoord vanzelf tot je komt.

ThePilgrim