Steven Ross (1) - Beauty and the importance of 'LEFL'

Laatste wijziging: woensdag 21 januari om 01:16, 3254 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 21 januari 2009

Steven Ross is de oprichter van de World Research Foundation en heeft niet alleen zijn leven gewijd aan het verzamelen van alle bekende therapieen en genezingsmodaliteit voor u om toegang tot te hebben, hij heeft een intrinsieke kennis en waardering van schoonheid.

Het onderwerp van de schoonheid kwam in een gesprek met Steven heel toevallig uit een reactie en we waren blij te constateren dat Steven niet alleen een diep begrip heeft van deze "vrouwelijk" kwaliteit, maar zelfs een kamer heeft gewijd aan schoonheid in al haar vormen - schilderijen, beelden, muziek, kleur en licht.

In dit interview praat Steven over schoonheid, het vrouwelijke goddelijke en "LEFL", zijn unieke barometer over de toestand van een mens - je zult de video moeten bekijken om uit te zoeken wat LEFL betekent!

Dit is een levendige en gedachten activerend interview dat ons terugbrengt naar de Grieken, naar de vorming van speciale kamers gewijd aan hethoogste en beste in de schoonheid van de dag, naar filosofen en muzikanten die het vrouwelijk wezen gekanaliseerd in artistieke creatie.

Voor u allen, man of vrouw, die waarde hechten aan de liefde en schoonheid in al zijn vormen, is dit een must see interview.Bron: The Conscious Media Network