Codex Alimentarius – Het uitroeien van alle kruiden?

Laatste wijziging: zondag 17 april om 21:23, 2728 keer bekeken
 
Groningen, zondag 17 april 2011

Vrijwilligers gezocht om alle kruiden in het wild uit te roeien!

Dat moet niet zo moeilijk zijn. Heerlijk buiten aan het werk en verzekerd van snelle resultaten. Spuit met ‘Roundup’ in de hand en de kruiden zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Heerlijk besprenkelen met gif want dat is de enige manier om zichtbaar resultaat te krijgen. Met Roundup zie je het ‘onkruid’ verdwijnen, je hoort het uit elkaar spatten!

Als we de planten alleen maar verwijderen door ze er met wortel en al uit te trekken, als dat al lukt, dan kan het zich inmiddels uitgezaaid hebben en zal het een
jarenplan worden. Achtergebleven stukjes wortel kunnen ook hun eigen gang weer gaan. Elke keer weer zullen er nieuwe planten terug komen en voor we dan alles echt weg hebben, dat duurt veel te lang. Want de natuur is heel sterk!

De natuur wil niet dood, het wil overleven net zoals ons lichaam.
Alle weilanden, bossen, heidevelden, kortom de complete aardbol zal aangepakt moeten worden. Geen centimetertje mag overgeslagen worden.
Want alles wat blijft staan zaait zich weer uit.
Verboden, dat mag niet!

Wat denk je terwijl je dit leest?
Wat is dit?  Die is niet wijs?  Is Anneke gestoord?

Deze gedachte kwam bij mij op na de vele, ik kan inmiddels wel zeggen, zeer vele malen dat er een petitie in mijn mailbox verscheen met het verzoek deze te ondertekenen omdat men vanuit de EU ons wil opleggen dat wij geen kruiden meer mogen gebruiken. Zoals onderstaand bericht, dit is schering en inslag!

Dowload het volledige artikel geschreven door Anneke Bleeker!

Artikel geschreven door Anneke Bleeker van de website
Verontruste Moeders!Bron: educate-yourself