Terrorstorm van Alex Jones

Laatste wijziging: woensdag 7 januari om 23:04, 4917 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 7 januari 2009


  De terroristen zijn niet wie U denkt dat ze zijn.Door de geschiedenis heen hebben criminele elementen binnen regeringen terreuraanslagen gepleegd tegen de eigen burgerbevolking om haar tot slaaf te maken. Terrorstorm laat U zien hoe, over de afgelopen honderd jaar, Westerse leiders keer op keer eigen burgers hebben vermoord terwijl zij zich voordeden als hun redders.

In Terrorstorm zult U ontdekken dat 9/11, de aanslagen in Londen op 7/7 en nog veel meer terreur, zelf toegebrachte verwondingen waren. U zult getuige zijn hoe Britse speciale eenheden betrapt en opgepakt zijn voor het plegen van terreuraanslagen in Irak en U zult officiële regeringsdocumenten zien waarin plannen staan om commerciële vliegtuigen te kapen via afstands bediening. U zult leren dat de Reichstag brand, de Golf van Tonkin en de vanuit Amerika geleide staatsgreep in Iran uit 1953, allemaal met elkaar verbonden Valse Vlag operaties zijn.

Deze krachtige documentaire verkent het denken van de gemiddelde westerling. Het graaft diep in de systemen van controle die wetenschappelijk zijn ontworpen om hun denken te beheersen, gevangen te nemen en hun ogen gesloten te houden voor de realiteit om hen heen.

 
Vol trots presenteer ik U de indrukwekkende documentaire Terrorstorm, door mij voorzien van Nederlandse ondertitels. U kunt deze dvd bij EQgen aanschaffen, maar ook in 14 delen via YouTube kijken, deze film moet U gezien hebben.

 

 Bron: eqgen