Star-People forum

Laatste wijziging: maandag 14 februari om 13:37, 5036 keer bekeken
 
Groningen, maandag 14 februari 2011

Zoals sommigen misschien al hadden gezien is er een nieuw onderdeel op Star-People en wel een forum.

Persoonlijk ga ik het forum gebruiken om achtergrond nieuws te plaatsen omtrent (wereld)gebeurtenissen. Tevens wil ik wat meer persoonlijke noten gaan schrijven bij sommige nieuws items of gewoon om af en toe een stukje te bloggen. Dus eigenlijk is het ontstaan uit eigen behoefte...:-)

Maar jullie mogen mee genieten natuurlijk....

Lezers/bezoekers kunnen na registratie ook hier eventueel hun ei kwijt mocht die behoefte er zijn. Vragen/suggesties/opmerkingen of nieuws items posten het mag en kan allemaal.

Het forum heb ik zoveel mogelijk kaal gelaten zodat het niet te druk wordt met allerlei (onzin) functionaliteiten. bedoeling was om forum voor het oog ,net als de website, rustig te houden.

Op dit moment is er maar 1 onderwerp/categorie en dat is het kopje "Algemeen". Mochten er veel (diverse) berichten worden geplaatst, of vraag zijn naar meer onderwerpen/categorieën om het overzichterlijk te houden dan zullen deze t.z.t worden aangemaakt. Tevens zullen er nog her en der wat kleine dingentjuhs aangepast moeten worden zoals bepaalde teksten/instellingen echter het gaat mij eerst om de functionaliteit en die lijkt goed :-)

Mochten er vragen of  "problemen" zijn dan weten jullie me te vinden.

Voor nu de vrolijke groetjes en geniet van jouw dag.

Peter Koers (sudden)
Star-People

Oh PS

Op de voorpagina van de website vindt je onderaan het "weeknieuws" de laatste (10) forum berichten!