Meditatie Peace of Mind

Laatste wijziging: woensdag 2 februari om 22:00, 7108 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 2 februari 2011

Mediteer ze naar de juiste plek. De meditatie die u op deze website kunt downloaden, is een zeer effectieve en eenvoudige methode om tot rust te komen. Ze bestaat uit een ochtend en avond meditatie, 20 min ‘s ochtends en 20 min ‘s avonds. De meditatie bestaat uit een combinatie van een reeks ademhalingen door de neus. ’s ochtends uit men de AH klank, ’s avonds uit men de OHM klank tijdens het uitademen door de neus.

Door meditatie breng je je geest tot rust met als direct gevolg dat je hele lichaamsstelsel tot rust komt. Je hele hormoonstelsel breng je zo weer in balans en een goed functionerend hormoonstelsel staat aan de basis van een gezond organisme. Zijn er storingen in het hormoonstelsel, dan is het gevolg dat er na verloop van tijd ontstekingen en ziektes ontstaan. En de voornaamste oorzaak van storingen in dit hormoonstelsel is stress, wat van psychische aard is. Het één leidt tot het ander. Door middel van deze meditatiemethode kan men het geestelijke en het lichamelijke weer in balans brengen.

Afgezien van het feit dat meditatie op zich al bijzonder heilzaam is voor lichaam en geest, is het effect van de klanken AH en OHM uiterst werkzaam. Deze klanken stimuleren namelijk actief de meesterklieren van het hormoonstelsel en in het bijzonder de hypofyse en pijnappelklier die hierdoor bepaalde hormonen aanmaken.

De hypofyse produceert dan o.a. het hormoon endorfine. Endorfine heeft een opiaatachtige werking. De werking ervan is b.v. vele malen groter dan morfine. Dit hormoon is de tegenhanger van adrenaline het stresshormoon, dat in de bijnieren geproduceerd wordt wanneer men angst of stress ondervindt. De uitwerking van deze endorfine laat zich raden: het geeft rust, kalmte, men voelt zich ontspannen en kan meer blijheid en geluk ervaren. Dit hormoon veroorzaakt een chemische kettingreactie in het lichaam en brengt zo vervolgens het hele hormoonstelsel en indirect het hele lichaam in balans.

De epifyse of pijnappelklier gaat door deze meditatie in combinatie met de AH en OHM klanken o.a. het hormoon melatonine produceren. Een drietal waargenomen effecten van melatonine zijn ten eerste de bevordering van de aanmaak van beenmergstamcellen. Stamcellen komen onder meer voor in de hersenen, het hart, maar vooral in het beenmerg. In het beenmerg vindt namelijk het proces hematoplese plaats (bloedcelvorming). Beenmergstamcellen zijn zelfvernieuwende en zelfgenezende cellen die potentie hebben zichzelf te specialiseren tot elk cel of weefseltype. Stamcellen migreren uit zichzelf naar de plaats waar hun hulp nodig is. Ze drijven met de bloedstroom mee en leggen aan op die plaatsen in het lichaam waar hulp nodig is. Deze stamcellen bevinden zich niet alleen in het beenmerg maar bevinden zich ook in kleinere mate in de meeste klieren, organen en weefsels. Ten tweede spelen beenmergstamcellen de sleutelrol bij de vorming van witte bloedlichaampjes, de B- en T-cellen van het immuniteitssysteem, de afweer van het lichaam tegen ontstekingen en indringers zoals bacteriën en virussen.

Tot slot kent de wetenschap het feit dat melatonine speciale anti-kanker eigenschappen bezit. U begrijpt dat de potentie van de aanwezigheid van deze genezende stamcellen gigantisch is. Ze zijn bij iedereen aanwezig, ze moeten slechts nog geactiveerd worden. U heeft uw gezondheid in eigen handen. Dat lichaam en geest één zijn zullen wij nu door een simpel voorbeeld onderbouwen.

In ieder lichaam bevindt zich het zenuwstelsel, te onderscheiden in het willekeurige en onwillekeurige zenuwstelsel. Als u achter uw oor wilt krabben, dan treedt het willekeurig zenuwstelsel in werking. U voelt jeuk en maakt daaropvolgend met uw hand een vloeiende beweging richting oor en krabt. U beheerst deze actie volkomen van begin tot eind. U wilt krabben en dat gebeurt vervolgens. Deze hele actie is gebaseerd op wilskracht! Als de wil om te krabben er niet was geweest, was er nooit gekrabd! Het is de kracht van de wil die alles uitmaakt. Dit werkt door in het hele lichaam. Dit willekeurig zenuwstelsel staat in direct contact met u geest, bewustzijn, wil. Het willekeurig zenuwstelsel loopt door het hele lichaam, waar het zich tot in de fijnste uitlopers helemaal verstrengelt met het hormoonsysteem, het immuunsysteem, het beenmerg etc.


Ja nu gaat er een lampje branden of niet? Wat wilt u? Stamcellen, gezondheid, blijheid enz..... U zegt het maar. Aandacht is energie, positieve aandacht is dus positieve energie. Dus door u aandacht op de meditatie te richten kunt u herstellen, bevorderen, verbeteren wat u wilt. Geestelijk en lichamelijk kunt u uzelf vrijhouden van lichamelijke kwalen. U heeft alle kaarten zelf in handen Wat wilt u! Hoe sterk is uw wil?

De Peace of Mind CD bevat de in de praktijk gebleken, eenvoudigste en meest moeiteloze methode te zijn. Deze meditatie blijkt bijzonder geschikt om het orgaan te activeren welke volop stamcellen produceert. Op de CD legt Jan van Veen (Candelight) een methode uit om moeiteloos in 3 weken ELKE vorm of aandoening van stress te overwinnen.

Na 21 dagen ‘s morgens 20 minuten en ‘s avonds 20 minuten te beluisteren verkrijgt U een uitzonderlijke kalmte en rust. Uw gezondheid herstelt zich. Uw oordeel is stabiel. U ziet en beoordeeld juist. Harmonie en rust in en om U. Na drie weken zult u moeiteloos elke nieuwe aandoening van stress in het dagelijks leven de baas zijn ongeacht uw bezigheden.

The peace of mind meditatie cd. (nederlands)
Repareer je ei-gencellen!

Wees dirigent van je eigen hormonen en stamcellen. Download nu de cd!


"Medi-tatie is beter dan irri-tatie."Bron: stamcel.org