De zevende dag van de Mayakalender

Laatste wijziging: maandag 8 november om 17:29, 3392 keer bekeken
 
Groningen, maandag 8 november 2010

De zevende dag van de Mayakalender:
Balanceren van het Oostelijk en Westelijk halfrond.

De zevende dag van de Mayakalender is 3 November ingegaan wat volgens de heilige boeken een rustdag mag zijn na een week hard werken. De zevende dag duurt nu nog maar 360 dagen waar het een paar jaar terug een dag en een nacht nog duizenden jaren duurden en honderden jaren terug een dag en een nacht volgens de Mayakalender 30.000 jaar duurde. En vanaf 03 maart 2011 gaat een dag en een nacht volgens de Mayakalender nog maar 18 dagen duren. Wat betekent dit dan voor ons? Dat we nu evenveel leren in een Mayadag van 360 dagen dan toen een in een Mayadag die duizenden jaren duurde. We leren steeds meer en de beleving van tijd zit in een versnelling. Events na events zullen snel achter elkaar volgen. En na wat ik met velen gisteren en afgelopen week ontdekt heb is dat de laatste strijd van het licht is begonnen.

De zevende dag op 03 November is volgens het werk van Carl Johan Calleman (Calleman.com) waar ik een grote fan van ben, een dag van bezinning en de afronding van het achtste galactische niveau wat eindigt op 28 Oktober 2011 en wat een versnelling geeft op 03 Maart 2011. Dit betekend dat er een ballans komt tussen het oosten en het westen als het gaat over het monetaire en politieke systeem. Maar wat betekent dit dan?


Geld creeren uit gebakken lucht.

Eigenlijk wilde ik alleen nog maar een positieve werkelijkheid creëren en aandacht geven wat belangrijk is. Toch kan het geen kwaad om op een aantal zaken voorbereid te zijn en kan ik de complotdenker in mij toch niet helemaal loslaten. Het Amerikaanse monetaire systeem heeft weer massaal geld gepompt in de economie en geld gecreëerd uit gebakken lucht. De geld/luchtbubbel staat op springen en vandaag of morgen barst deze. Wat effect heeft op valuta wereldwijd. Dit zal een aardverschuiving in de economie geven met positieve en wat mindere gevolgen. Nog belangrijker is dat er bij de elitemacht geen geld/energie-uitwisseling meer plaats vind met oculte symbolen die het papiergeld bevatten, ze eigenlijk energetisch helemaal vast zitten. Geen geldstroom, geen energie uitwisseling, geen sponsoring om de waarheid te verdoezelen. Daarbij worden er steeds meer mensen wakker die dit niet meer pikken en het door krijgen.


Het hacken van de bewuste websites wereldwijd

Steeds vaker komen er beelden van Ufo's naar voren en uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de mensen in buitenaards leven gelooft en dat 30% denkt dat ze al duizenden jaren hier op Aarde zijn. Regeringen geven hun Ufofiles vrij zoals bijvoorbeeld in Engeland en disclosure was nog nooit zo dichtbij. We komen blijkbaar ook te dichtbij want de afgelopen weken zijn er meerdere bewustmakende websites aangevallen door hackers in Nederland waaronder Niburu.nl & Earthwatcher.nl waar ik zelf onderdeel van ben. Nu zie ik toch langzaam met het verhaal van de Mayakalender, de dollar en het hacken van de websites een overeenkomst.

Obama schrijft geschiedenis met zijn reis naar het Oosten.

Nu ben ik een fan van Obama en ben ervan overtuigd dat deze meneer achter de schermen veel goed werk doet om alles naar vermogen in goede banen te brengen. Hij heeft natuurlijk varkens in dure pakken met sigaren achter hem staan die hem het licht niet gunnen en daarom kan hij maar zoveel doen. Na de slechte verkiezingen maakt Obama een opmerkelijke reis naar Azië. Nog nooit heeft een Amerikaanse president een reis gemaakt met zoveel personeel. 300 stafpersoneel,150 man pers,(?) 3000 man personeel, 10.000 soldaten en 38 vloten(?) wat niet word vermeld. Kosten: 200 miljoen per dag. Het lijkt erop dat dit geen gewone reis is om landen te verzoenen en handelsafspraken te maken. Het is hoogst ongebruikelijk een dergelijke reis te maken in een tijd dat een land tien keer bankroet is en je als president in de voorverkiezingen slecht scoort. Dit lijkt sterk op een uitvlucht nu het land op springen staat.

Bron:

http://deathby1000papercuts.com/2010/11/obama-india-trip-3000-personnel-150-journalists-the-obamas-the-new-american-royalty/


Subtiel aangekondigde false flag-operaties


Toen kwam ik gisterenavond dit artikel tegen op Argusoog. Soms worden boodschappen in (teken)films voorspeld. Je moet alleen wel goed kijken of je dit ziet. Er is nu een datum 06 November 2010 die in dit filmpje getoont wordt en ondanks dat deze al weer voorbij is wil ik je er toch op wijzen dat als je de cijfers omdraait je maar weinig fantasie nodig hebt om daar 9 november2010 (11-09-'10) van te maken (9-11-'01?). Dit is echter speculatie van mijn kant. Kijk het filmpje maar.

Velen hebben inmiddels vernomen van het Illuminati-kaartspel waarin vele nog te ontrollen gebeurtenissen werden aangekondigd. Nu circuleert er op Youtube een filmpje waarin een mogelijke komende false flag-operatie wordt herkend in een aflevering van de bekende tekenfilmserie de Simpsons. In dit filmpje worden een aantal mysterieus van te voren aangekondigde gebeurtenissen in speelfilms en tekenfilms op een rijtje gezet. Zal 6 november 2010 ook zo'n gebeurtenis opleveren? Op het moment van de publicatie van dit artikeltje zal dat duidelijk zijn. Zie het filmpje hieronder. Het is wel heel toevallig dat Team Obama nu naar Azië is.

Auteur: Arend Zeevat

Bron Afbeelding: YouTube Argusoog.Org


Clif Webbot voorspeld veranderingen wereldwijd :
05 - 11 - 2010 / 14 - 10 - 2010.

Toen ik gisteravond op de youtube van Alex Jones van Infowars.com kwam zag ik een interview in het radioprogramma met Clif Webbot. Dit is een meneer die met geavanceerde computerprogramma's het web afspeurt en met deze gegevens al meerdere voorspellingen gedaan die uitkwamen. Ik had deze meteen over hyves, facebook en twitter uitgezet maar vanmorgen was deze er al weer afgegooid.

Het was een intensief en soms bijna emotioneel radio-interview wat 3 uur duurde en het ging over het definitief instorten van de Dollar en de opmerkelijke reis die Obama nu maakt naar Azië. Terwijl de boel op instorten staat. Daarbij merkte Clif Webbot ook op dat zijn gegevens aangeven dat er een natuurramp of een ramp van een ander kaliber gaat plaats vinden aan de oostkust van Amerika en dat daarom Obama met een hoop Illuminatie het land zijn gevlucht En China als het ware de nieuwe wereldmacht zal worden. De datum tussen 5 November 2010 en 14 November 2010 zou daarbij zeer belangrijk zijn voor de toekomst die komen gaat. Jammer dat deze You-tube er helaas is afgegooid. Anderzijds is dit het levende bewijs dat het allemaal dichtbij de waarheid komt.


Tot slot:

Er zijn een aantal zaken in dit verhaal die aan elkaar gekoppeld kunnen worden denk ik. De zevende dag van de Mayakalender is begonnen en dat is gekoppeld aan de ballans tussen het oosten en westen. En dan te weten dat daar nu Obama is met meer personeel bij zich dan hij eigenlijk kan meenemen. Waarbij het opmerkelijk is dat er vooral veel pers bij is en veel meer als normaal. Je zou bijna zeggen dat hij de pers bij zich heeft voor een wereld event. En dan te denken aan het filmpje van de Simpsons waar de datum 6 November 2010 naar voren komt. En als klap op de vuurpijl heb je Clif Webbot die 9-11 en de tsunamie heeft voorspeld en verschillende beursvallen, die nu komt met zijn verhaal en de datum: 5-11 / 14-11 2010.

Nu ben ik van mening dat er ontelbare parallelle werkelijkheden zijn en dat als men een voorspelling maakt je alleen kan zeggen wat de kansen zijn. Bijvoorbeeld 80% , 87% of 95% maar nooit 98 of 100%. In mijn optiek veranderen wij de werkelijkheid met ons bewustzijn die gekoppeld is aan elkaar en we hebben maar een miljoen mensen nodig wereldwijd die met intentie positieve gedachtes sturen en dan word dat 'DE' werkelijkheid. Dat is iets wat ik wel voor honderd procent durf te voorspellen. Wel is het interessant om de voorspellingen in het achterhoofd te houden om dan volgens de regels van het Universum met gedachten kracht dit ten goede om te buigen. Weet dat wij hier met zijn allen toe in staat zijn. We staan in het begin van de geboorte van de ®evolutie van de mens. En jij en ik gaan een mooie werkelijkheid creëren. Weet dat het spel zo gespeeld word en neem het niet te serieus allemaal, ben alert en denk aan wat we samen willen, dan zullen we het zeker bereiken.


Vind je eigen waarheid en herinner wie jij werkelijk bent,
wanneer je het pad van ascentie oploopt.
RichardBron: richard.hyves.nl