Wetenschappelijk bewijs: de griepprik werkt niet!

Laatste wijziging: donderdag 30 september om 16:38, 2350 keer bekeken
 
Groningen, donderdag 30 september 2010

Het griepseizoen staat weer voor de deur. Nu kun je proberen om niet ‘open’ te doen, de griep dus niet binnenlaten, maar zoals je weet, werkt het zo niet.. Een griepvirus sluipt toch bij je binnen en doet daar dan zijn ‘dingetje’, vooral als je moe en futloos bent.
De griep slaat vaak toe als je immuunsysteem niet op volle kracht kan draaien en je ook verstoken bent van voldoende prikkels die dat immuunsysteem optimaal laten functioneren..! Het is dan ook geen toeval, dat griep meestal ontstaat in tijden dat het zonlicht naar een minimale kracht toegaat, in de herfst- en wintertijd dus.

Een arts hanteert dan ook vaak de omgekeerde volgorde.. Dóórdat jij griep hebt, kan hij aflezen dat je het druk hebt gehad, dat je jezelf voorbij bent gelopen.. Té weinig aandacht aan je lichaam geschonken hebt. En het lichaam ‘vertelt’ je dat dan, gaat je dan lekker lopen ‘griepen’…

Zoals je in ‘n eerder hoofdartikel hebt kunnen lezen, is Vitamine D een essentiële stof, die ervoor zorgt, dat ons immuunsysteem geprikkeld wordt om optimaal te werk te gaan. (HIER). Maar ook voldoende rust, goede voeding en buitenlucht zijn essentiële factoren in het goed functioneren van ons lichaam.

En vaccinaties dan? Ik hoor het u al vragen.. De seizoensgriepprik is toch ook goed, in het verweer tegen de griep..? En als het erger wordt, er breekt bijvoorbeeld een ‘pandemie’ uit van een heftige griep, dan nemen we toch een specifieke griepprik tegen juist DIE griep…?

Het laatste woord is nog lang niet gesproken over vaccinaties en vooral de gedachten áchter de werking van vaccinaties. Je kent ongetwijfeld de -bijna- tirades die Drs. John Consemulder hier vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond heeft losgelaten op de ‘schaapachtige’ mentaliteit van vaccin-wetenschappers, die o.a. in de Raad voor Gezonheid werkzaam zijn. Dáár past het onderstaande artikel naadloos aan.

Overigens kun je hier op WantToKnow heel veel vinden over de uiterst dubieuze rol die Big Pharma speelt in het ontwikkelen van vaccinaties. Maar daarover hebben we het even niet, het gaat er nu om of het vaccin werkzaam is of niet.. Niet dus!

* * *

Wetenschappers tonen aan dat griepprik in 99% van de gevallen niet werkt..

Mike Adams, NaturalNews.com /september 2010

vertaling © Jan Smith voor Wanttoknow.nl/be

Werken influenzavaccins eigenlijk wel? Een alleszins redelijke vraag nietwaar?

Een kritische blik op het nieuwste wetenschappelijk bewijs leert echter dat influenzavaccins volkomen nutteloos blijken te zijn in 99% van alle vaccinaties. In ieder geval als je geloof hecht aan de eigen onderzoeken van de fabrikanten. In werkelijkheid ligt de effectiviteit waarschijnlijk nog lager.
Ik presenteer hier een gedetailleerde analyse van alle voor handen zijnde wetenschappelijke bewijzen waaruit een paar zeer opmerkelijke conclusies zijn te trekken:

1) Influenzavaccins verminderen niet het aantal ziekenhuisopnames en ze verlagen zeker niet het aantal dagen ziekteverlof als gevolg van deze ziekte.

2) Influenzavaccins verhinderen geenszins de overdracht van griep.

3) Het bewijs dat het vaccin wel zou werken is eigenlijk heel magertjes: er moeten 100 mensen worden ingeënt om te zorgen dat de griepverschijnselen bij één persoon worden tegengegaan…

Er is nog veel meer te vertellen over dit fascinerende verhaal.
Hier de verdere details:
 

Bron / Lees verder: Wanttoknow.nl