Chemtrails Alert

Laatste wijziging: vrijdag 9 april om 23:08, 4926 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 9 april 2010

De meeste mensen weten natuurlijk wel dat vliegtuigen contrails veroorzaken.Vluchtige strepen achter straalvliegtuigen op grote hoogte. Lang blijven ze niet hangen en de lucht blijft redelijk blauw.

Gek genoeg, zoals vandaag weer, veroorzaken ongewoon veel vliegtuigen gigantische strepen die maar niet willen oplossen.Deze strepen worden dan ook chemtrails genoemd. Speciale chemie wordt dan in de atmosfeer gedumpt. Het waaromhiervan laat ik gemakshalve maar achterwege. Het gaat erom dat iedereen kan zien dat die hoge sluier bewolking waar menzo vaak over spreekt in het weer journaal geen natuurlijke oorzaak heeft maar te wijten is aan vliegtuigen.Stel dat auto's dit geintje zouden flikken.

Hoeveel prachtige voorspelde dagen met veel zon dus eindigen in een vies en grauw drama waar de zon nauwelijks doorheen kan komen ?Let vooral op de tijd vanaf een uur of vijf 's-middags. Dan pas kan je pas goed zien hoeveel rommel er in de lucht hangt.

Wie wat beter naar boven kijkt begrijpt dat onze mooie lente dagen verziekt worden door vliegtuigen.Of je ze nu contrails noemt of chemtrails, feit blijft dat er iets in de atmosfeer terecht komt wat ons mooi beloofde weertotaal verziekt!

Het mooie van het verhaal is dat z.g. hoge sluier bewolking vaak de avond ervoor al door het weer journaal wordt aangekondigd.

Weten zij meer? Zie ook: www.chemtrailalert.nl