Wings: Lege hulzen

Laatste wijziging: zondag 14 maart om 17:24, 1948 keer bekeken
 
Groningen, zondag 14 maart 2010

Welkom!

De laatste tijd vond er een interessante verzameling van manifestaties plaats, maar met de ongekende tijden die we ervaren hebben, zouden we ons af kunnen vragen wat er nu nog weer gaat gebeuren en vragen we ons af hoe het zich nu weer gaat ontvouwen.

Ik was de afgelopen week eventjes weg, om mijn familie te gaan bezoeken, dus het lijkt me passend, om nog even op wat dingen terug te komen. De aardbeving van Chili creëerde een paar interessante dingen, daar deze aardbeving behoorlijk heftig was. Omdat deze aardbeving diep in de aarde plaatsvond, creëerde het een paar enorme verschuivingen. De aarde is zich aan het voorbereiden en is zich aan het uitlijnen voor de nieuwe energieën en deze aardbeving was de eerste manifestatie voor dit proces.

Daar het zo heftig was en zo doelgericht, kon het op wat merkwaardige en interessante manieren gevoeld worden. Hoofdzakelijk schudde het de energieën op en bewoog het de dingen op een diep en hoger niveau. Er werd hier en daar veel verschoven. Voor mij betekende het, dat ik een huis vol met niet-fysieke energieën mijn ruimte voelde binnenkomen. Zielsenergieën van overleden vrienden en bekenden, vergezeld door zielen die ik nog moest gaan ontmoeten, ze waren er allemaal alsof het een groot feest was. Iedereen werd in dezelfde ruimte geperst, ongeacht de dimensionale realiteit waar zij zich in bevonden. We zouden, terwijl we sliepen, in onze dromen samen kunnen zijn gekomen met anderen, we zouden verbindingen kunnen hebben gehad met hen die over zijn gegaan en we zouden zelfs verbindingen kunnen hebben gehad met hen die wij hebben achtergelaten.

Als de energieën zo hard drukken en wanneer ze zo intens zijn (zoals zij waren gedurende de scheiding van de werelden in september en in die tijd daarna), dan wordt alles naar alle kanten toe geslingerd en dan verbinden we met zielen, die we waarschijnlijk verder op de weg weer verlaten, als de hiërarchische dimensies weer meer intact zijn. De aardbeving van Chili creëerde dit effect ook. Dus hierdoor zouden we anderen in onze ruimten kunnen hebben gevoeld zonder duidelijke aanwijzing.

Zoals velen van ons al gevoeld zullen hebben, vind er nu een kettingreactie van aardbevingen plaats. Er moet een herstructurering in de aarde plaatsvinden, zodat de nieuwe realiteit en de nieuwe wereld vastgehouden kunnen worden. De aardbeving in Chili en de aardbevingen die daarna volgden in dat gebied, verplaatsten de energieën en dit konden wij op verschillende manieren voelen. We zouden ongewoon druk kunnen zijn geweest, zonder duidelijke aanleiding na zo'n lange periode van stilte. We zouden kunnen hebben gevoeld dat de energieën ons steunden, om neer te strijken, of om een goede plek te creëren om in te zijn. We zouden het gevoel kunnen hebben gehad, dat we een nieuwe energetische ruimte betraden, zonder dat we duidelijk konden omschrijven welke ruimte dat was. En we zouden al weer een nieuw sensatie kunnen hebben gevoeld van gegrond zijn, verbonden zijn en een nieuwe soort kracht binnen in onszelf.

Terwijl de aarde deze stap voor stap veranderingen binnen in haar structuur maakt, hebben wij steeds meer dingen om mee te verbinden, en aldus kunnen wij ons steeds meer onszelf voelen, meer op ons gemak, meer thuis en meer vredig en gelukkig, daar we ons meer verbinden met de nieuwe aarde. Onze manifestatievaardigheden zouden ook kunnen toenemen. Na elke opvolgende aarde verandering of uitlijning, zullen we verder gaan en ons meer in onze kracht voelen staan en zullen we ons meer verbonden voelen.

Deze aardbevingen of herstructurerende gebeurtenissen vinden op specifieke intervallen plaats. Zij vinden plaats, dan lijnen wij ons uit met de aarde, dan passen we ons aan en we vestigen ons en als dit proces voor elke gebeurtenis compleet is, dan ervaren wij weer de volgende. We ervaren pas weer een volgende aarde verandering, als datgene wat de vorige verandering wilde creëren, volbracht is.

Op het zelfde moment, was het de norm, dat wij ons dwalend en er helemaal uit voelde in de afgelopen weken. Gevoelens van "verloren", gevoelens van "er niet bij zijn", niet georganiseerd, niet helemaal hier, of zelfs gevoelens hebbend, alsof we het omhulsel waren van onze normale zelf, waren behoorlijk standaard. We zouden ons kunnen hebben gevoeld, alsof er niemand thuis was ,of niemand "die de winkel in de gaten hield". Begonnen we gek te worden of waren we onszelf aan het verliezen? Waren we vergeten wie we zijn? Vroegen we ons af waar we waren? Is het afwezig zijn van onze aandacht, deel van dit voortdurende en vreemde proces van het arriveren in de nieuwe realiteit? "Wie ben ik nu?" zouden we ons kunnen hebben afgevraagd en "Waar ben ik gebleven? Kan iemand mij zien? Ik voel me als een lege huls!"

Als er nog niet veel is om mee te verbinden, dan rest ons altijd niets anders dan "ergens tussen blijven hangen". Dit creëert altijd een staat van kwetsbaarheid. En daar we nu echt voornamelijk alleen nog maar zielsenergie zijn, zouden we het gevoel kunnen hebben, dat onze zielenenergie ergens buiten onze lichamen drijft gedurende deze tijd van overgang. Dit kan het lege gevoel veroorzaken, het ruimteloze, en gevoelens van "terug te vallen" in onze lichamen tijdens het ontwaken of tijdens het mediteren, alsook vergezeld door het "vallende" gevoel bij het inslapen...alsof we in een heel diep gat vallen en dat we er nooit meer uit komen. We worden van de oude aarde realiteit verwijderd terwijl het doorgaat met zijn enorm herstructureringsproces, zodat wij niet al te gestresst of te getraumatiseerd raken.

Op een ander niveau is een bijverschijnsel van dit alles, dat hoe meer we vooruitgaan, hoe meer onze spelling en grammatica simpelweg uit het raam verdwijnt, vergezeld, van bijna niet meer in staat zijn zich woorden te herinneren of de betekenis van dingen. We zouden naar iets kunnen kijken, of in een conversatie zijn en ineens een totale blackout kunnen krijgen. In mijn vroegere jaren, was ik verzot op spelling en ik wilde alles weten over grammatica...ik was er dol op. Nu ontvang ik regelmatig brieven van lezers, die mijn spelling en grammatica verbeteren! Soms zijn er dagen dat ik nauwelijks nog een zin kan samenstellen! Naast dit onvermogen om te communiceren op de manieren, zoals we dat in het verleden deden, en naast het zich niet kunnen herinneren van de betekenis van dingen, komt er ook nog een soort vreemde apathie bij. Onze oude manieren van communiceren zijn nu te lastig, te moeilijk, te veel tijdrovend en te plomp. We verschuiven langzaamaan naar een manier van telepathie en pure energie. Daarom heeft geluid en emotie nu zo'n effect op ons, vergezeld met de energieën van het hart.

Vastgezet worden en verwijderd blijven van de herstructurering van de aarde, of dat nu landmassa betreft, of simpelweg onze maatschappij in het algemeen, omvat ook een paar grote plussen. Het zich bevinden in je hele eigen ruimte, kan een heerlijke staat van geluk en vrede creëren. Onze nieuwe heilige ruimten zijn inderdaad ongelooflijk, en nu dat we ons in hoger vibrerende energieën bevinden, kunnen we erg gemakkelijk in onze hele eigen realiteit stappen, als we daarvoor kiezen. We zijn de nieuwe realiteit aan het creëren, beginnend met kleine ruimten, om deze uiteindelijk verder uit te breiden. Op deze manier zouden we betrekkelijk weinig geraakt kunnen worden, door wat er gebeurt op de rest van de planeet, als we ervoor kiezen ons op een bepaalde manier ervan te ontkoppelen. Terwijl ik mijn dochter en mijn kleinkinderen bezocht, hadden wij geen internet en geen tv. We zaten in onze eigen wereld en we hadden geen idee van wat er ergens anders gebeurde. We zaten in onze eigen kleine wereld en ik ervaar hetzelfde in mijn eigen huis.

Een deel van het voorbereiden van de nieuwe realiteit houdt in, dat we onszelf ook moeten voorbereiden. Als we onze hartenwensen gaan creëren en onze zielspassies, dan moeten we ons op ons gemak voelen met het creëren daarvan. Op deze manier zouden we een onbalans kunnen ervaren in ons ego, dat nu probeert zichzelf in balans te krijgen. Het gevoel kunnen hebben, alsof we niet het recht hebben, om te doen waarvan we denken, dat we weten dat het zo moet, komt voort uit het te veel overgeven aan de Bron energie, of het teveel blijven vastzitten in de oude ascentierol, waar we ogenschijnlijk niets te zeggen hadden. Te weinig ego verschilt niet veel van te veel ego. We zijn zoveel vooruit gegaan in de afgelopen 10 jaar, dat we ons nu behoorlijk op ons gemak kunnen voelen als we de leiding nemen, tenminste als we dit pad kiezen. Maar er is altijd die dunne lijn, lijkt het wel, tussen te veel onszelf zijn en te weinig. Maar als we leren te navigeren in deze nieuwe wateren van de nieuwe realiteit, dan zal alles veel duidelijker worden. We zouden ons leeg kunnen voelen en we zouden er niet helemaal bij kunnen zijn op een bepaalde manier, maar als we steeds meer en meer in het nieuwe kunnen stappen, dan zullen we langzaamaan een hele nieuwe kracht en een veel hogere verbinding met onze ware en authentieke zelf gaan belichamen.

Terwijl we behoorlijk ver van de oude realiteit blijven staan, kunnen we zien, dat deze aan het veranderen is. Velen zijn nu aan het "vragen" die voorheen nooit hebben gevraagd. Velen maken plotselinge en enorme veranderingen in zichzelf, en zij worden met horten en stoten nieuwe mensen. Velen merken op, dat er iets aan de hand is. Dit is de manier, die eigenlijk voorzien was, voordat de scheiding van de werelden plaatsvond. Wat we hoopten, dat er zou gebeuren via de ascentie jaren van Fase 1, is nu aan het gebeuren, terwijl we ons nu in een zeer nieuwe Aarde Twee bevinden, waar de dingen zich nu in fantastische en hoger vibrerende manieren zullen ontvouwen.

Voor velen gebeuren er nu heel snel wonderen en op onverklaarbare manieren. Dit zijn de energieën waar wij ons nu in bevinden. We maken een ongelooflijke vooruitgang, in het bereiken van de plaatsen waar we maanden terug, alleen maar van gedroomd hadden. De dingen gaat vooruit en ontvouwen zich als nooit te voren, als we er alleen maar voor kiezen, om te zien dat het zo is.

Terwijl de planeet verder gaat met zijn herstructureringsproces, zullen wij dat ook doen en ook de rest van de kosmos.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012