Bloomberg: Misschien leidt een Geheime Bankwezen Cabal toch de Wereld

Laatste wijziging: zaterdag 30 januari om 20:21, 4627 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 30 januari 2010

De AIG cover-up bewijst dat "complotaanhangers" niet zo gek zijn, schrijft David Reilly een columnist van Bloomberg News.

Bloomberg News heeft in een artikel toegegeven dat mensen die uitgelachen werden en als "gek" weggezet omdat zij waarschuwden dat de wereld door een geheim bankwezen cabal wordt geleidt, het grotendeels juist hadden, gezien de AIG cover-up.

"Het idee van een geheim bankwezen cabal die het land en de wereldeconomie leid is een gegeven onder complotaanhangers die munitie, gebotteld water en pindakaas voorraden aanleggen. Na de congreshoorzitting van deze week over de bailout van de American International Group Inc., moet u zich toch opnieuw afvragen of deze mensen werkelijk gek zijn" schrijft David Reilly van Bloomberg.

"De hoorzitting van woensdag beschreef een gesloten groep die miljarden dollars doorsluisden via goedgekeurde banken, met weinig toezicht van het publiek of gekozen ambtenaren."

Reilly gaat verder en beschrijft hoe de Federal Reserve in New York een geheime bailout leidde (of in duidelijkere termen het in het groot plunderen van de belastingbetaler) door banken zoals Goldman Sachs Group Inc., Merrill Lynch & Co., Société Generale en Deutsche Bank AG, en het geheim hielden voor het publiek.

Reilly benadrukt ook een ander citaat door Representatieve Marcy Kaptur tijdens de hoorzitting op woensdag, toen zij Geithner vertelde, "Heel veel mensen denken dat de voorzitter van de Federal Reserve in New York voor de overheid van de Verenigde Staten werkt. Maar in feite werkt u voor de privé banken die u hebben aangesteld."

Reilly breekt de ontkenning van Tim Geithner voor zijn betrokkenheid in het schandaal door te verklaren, "wanneer niet verkozen en onverklaarbare agentschappen bankwezen winnaars kiezen terwijl zij het Congres proberen te omzeilen, zelfs als de belastingbetalers worden gedwongen om te lenen, besteden en ongeveer $8 triljoen garant te staan om het financiële systeem te steunen, zou ons collectief bloed moeten koken."

Zoals wij constant hebben benadrukt; terwijl de globale overheid en de financiële overname versnellen, wordt het steeds moeilijker voor de elite om de ware bedoeling achter hun plannen te verbergen; het centraliseren van macht in minder handen, vernietigen van soevereiniteit en het creëren van een één wereldorde geleidt door een niet verkozen, ondemocratisch autoritair systeem.

Terwijl "complotaanhangers" eerst nog werden afgedaan als paranoïde gekken voor het geen zij waarschuwden, krijgen zij nu steeds meer geloofwaardigheid, nu de plannen tot bloei komen, en de establishment krijgt het steeds moeilijker om te neutraliseren wat zij noemen doormiddel van karaktermoord.

De bevestiging van Bloomberg News dat "complotaanhangers" het juist hebben, herinnert ons aan voormalig Clinton adviseur Dick Morris op Fox News, toen hij erop wees dat mensen die al een decennia lang de alarmbellen luiden over een globale overheidsovername het ook juist hebben.

"De mensen die geschreeuwd hebben oh de VN gaat alles overnemen, een wereldregering, zij zijn gek maar nu hebben zij het juist! ," verklaarde Dick Morris. Bekijk de clip.

 

Lees ook:
Secret Banking Cabal Emerges From AIG Shadows: David Reilly

Despite Role in AIG Bailout, Senate Votes to Reappoint BernankeBron: endtimes