Voorspelling 2010 - Oorlog & Liefde

Laatste wijziging: vrijdag 25 december om 19:30, 8096 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 25 december 2009

2010, wereldwijde gesprekken worden gevoerd met het oog gericht naar 2050. Barack Obama rent van het ene besluit naar het andere voorstel. Barack krijgt al tegenstanders maar let op! Hij krijgt veel voor elkaar. Het hele gedoe met de Al qaida blijft ook dit jaar aan de gang en wordt naar Pakistan gesleept. Pakistan is een Moslimstaat, daar is altijd plaats voor de Al qaida. Dit betekent tevens dat de oorlogen in Iran en in Afghanistan nog niet zijn afgelopen.

Wouter Bos 2010

Wouter blijft ook in 2010 bakken met geld uitgeven om de banken en instellingen financieel sterk te houden. Zijn baan als minister van financiën vraagt te veel aandacht van Wouter die hij uit een rechtvaardigheidsgevoel altijd nakomt. Wouter zit tegen een burnout aan maar werkt door en maakt kans op een hartinfarct, ik krijg hier ook een kans op overlijden.

Naast zijn ministeriele werk is Wouter ook het gezicht van de PvdA, de partij klaagt steen en been dat Wouter meer op de voorgrond moet treden en personal trainers doen er alles aan om zijn verschijning zo aantrekkelijk mogelijk te maken, want de PvdA verliest zetels, en veel. Wouters vreemde trekjes en lachjes in zijn mimiek tijdens interviews en debatten zullen hem echter stemmen gaan kosten. Zijn ambitie om president van ons land te worden is groot en hij zal alles doen in 2010 om de landelijke verkiezingscampagne van de grond te tillen.

Geert Wilders 2010

Zijn standpunten zijn duidelijk, meer politie op straat en korte metten met wetsovertreders en de Islam ziet Geert in 2010 ook niet zitten, hij zelf zal zich weinig in het openbaar bevinden. Zijn parlementariërs zullen voornamelijk het woord van Geert op radio en tv verkondigen en verdedigen.

Het is waarschijnlijk dat Geert Wilders een vervolg maakt op zijn film Fitna. Geert wil in 2011 minister president van ons land worden en bereidt zich voor op een knallende verkiezingscampagne op 11 mei 2011. Hij wil zoveel stemmen krijgen dat hij politiek gezien het alleen zeggingschap over de nieuw te vormen autocratische regering heeft; Het kabinet Wilders. Meer dan 50% van de Nederlandse kiezers zullen op hem stemmen in 2011. Dit heeft een politieke aardverschuiving tot gevolg. Met een uitstraling naar Vlaanderen.

Niemand weet exact wat Geert in zijn hoofd heeft maar vele Nederlanders zullen hem boven alle andere politieke kandidaten uit kiezen.

Barack Obama

Terwijl de wereld schreeuwt: “Barack haal je soldaten weg uit Irak en Afghanistan.’ Vinden er bomaanslagen onder de bevolking in Irak en in Afghanistan plaats. Obama stuurt in 2010 +/- 30.000 soldaten naar Afghanistan. Obama is een president van de vrede maar om vrede te krijgen moeten de oorlogszuchtige landen eerst ophouden.

Ik zie in 2010 geen wereldoorlog komen, heus niet. Maar er komt zoveel voor kijken om de wereld rustig te houden. Het is zo jammer, dat oorlog voeren. Maar we kunnen toch maar niet toe blijven kijken hoe onderdrukte bevolkingsgroepen moeten leven. Als ex president Bush Sadam niet van zijn sokkel had getrokken, en de huidige president Obama Iran niet in de gaten houdt.. Van het ene land kunnen we een chemische oorlogsvoering verwachten en van het andere land een atoomoorlog. Laat je in 2010 geen zand in de ogen strooien. Hoe graag we ook allemaal vrede willen, zo hard is het ook om die vrede te verwezenlijken.

Spirituele ontwikkeling in 2010

In spirituele ontwikkeling loopt Nederland voorop. Het beroep helderziende is nog vrij maar er zijn veel helderzienden, mediums, paragnosten en healers bezig om een weg te zoeken naar beroepsmatige erkenning. Er komt in 2010 een nieuw initiatief van de grond om beroepsbekwame helderzienden op te nemen in een spiritueel therapeutisch collectief met registratie, erkenning en certificering.

Wereldwijd wordt alles spiritueler en meditatiever. 2010 wordt een fijn jaar voor iedereen die dat wil. Grote veranderingen zijn op komst en wees niet bang dat in 2012 de wereld zal vergaan. Het is eng. Er gebeuren verschrikkelijke natuurrampen in Azië en China, Bangladesh. De zeespiegel blijft heel langzaam stijgen, veel landen die direct aan het zeegebied leven zullen dit jaar weer onder water komen te staan. Mensen en dieren zullen verdrinken in de Chinese gebieden zullen rivieren weer uitgebreid over hun oevers stromen. Aardbevingen in China en Azië, India. Brandhaarden in Amerika en Australië. De houtkap zal modderstromen veroorzaken waar de nodige slachtoffers zullen vallen.

Tsunami´s bedreigen de Aziatische kusten. Tornado´s van ongekende kracht teisteren Mexico, New Orleans en Cuba. Tot zover de wereldrampen. Het weer blijft met de huidige temperatuurstijging moeilijk te voorspellen. Maar ik zie in februari sneeuw en ijs. De lente begint vroeg. Het is wel warmer. Klef en regenachtig. Op Koninginnedag is het mooi weer. Het wordt een hete zomer met regen en en onweer. De herfst en wintermaanden brengen veel wind, guur weer en vorst.

Werk hard, maar niet te hard. Denk aan de nodige burnouts die in 2010 weer zullen vallen. De economie trekt weer aan. De prijzen van de huizenmarkt zullen niet spectaculair omhoog gaan, maar eerder zakken. Veel van ons denken ´We hebben een fijn huis,het is goed zo´. En dat is ook zo. Het is goed zo. Tel je zegeningen en als je vragen hebt of levensproblemen of je wilt werkadviezen, raadpleeg dan een goede helderziende.

Hoop, bid, lach en bewonder...

Licht en liefde,

Attentie: aquariusage.comBron: robvanderwilk