Bulgaarse Wetenschappers Bevestigen Buitenaards Contact

Laatste wijziging: dinsdag 24 november om 14:54, 6795 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 24 november 2009

Wetenschappers van het Ruimte Onderzoek Instituut van de Bulgaarse Academie van Wetenschappen (BAS) zeggen contact te hebben met buitenaardse wezens.

De Bulgaarse krant Novinar Daily berichtte over het feit dat de Bulgaarse wetenschappers momenteel werken aan de ontcijfering van pictogrammen die naar zeggen zijn overgebracht in de vorm van ‘graancirkels’, waarmee buitenaardsen 30 vragen hebben beantwoord die gesteld werden door de BAS onderzoekers.

“Ze zijn heden overal om ons heen en houden ons permanent in de gaten. Ze zijn niet vijandig naar ons gericht; liever gezegd, ze willen ons helpen, maar we zijn nog niet volwassen genoeg om een direct contact met hen te leggen. Ze staan klaar om ons te helpen, maar we weten niet wat we van hen moeten verlangen als er contact zou zijn”, zegt Lachezar Filipov, directeur van het Ruimte Onderzoek Instituut van BAS, zoals vermeld door de Novinar Daily.

Filipov verwijst daarbij ook naar het Vaticaan, dat het bestaan van buitenaards leven erkent. Ook zegt hij dat het voor mensen niet mogelijk is om contact met buitenaardsen te leggen via radiosignalen, maar door middel van gedachtenkracht.

Volgens Filipov zal de mensheid met alle zekerheid volledig contact hebben met buitenaardsen binnen 10 tot 15 jaar.

Het waarnemend hoofd van het Bulgaarse Ruimte Onderzoek Instituut vertelde de Novinar Daily ook dat de buitenaardsen kritisch zijn over het immorele gedrag van de mens ten opzichte van hun verstoringen in natuurlijke processen.

Het team van Filipov is momenteel bezig met het analyseren van de 150 nieuwe graancirkels die afgelopen jaar over de hele wereld zijn verschenen.

De publicatie van de Novinar Daily over de BAS onderzoekers, die communiceren met buitenaardsen, komt te midden van de controversie over de rol, geschiktheid en hervorming van de Bulgaarse Academie van Wetenschappen, die de afgelopen week zelfs leidde tot een uitwisseling van offensieve opmerkingen tussen de Bulgaarse minister van financiën, Simeon Djankov, en President Georgi Parvanov.

Bron: Novinite.com

Attentie: hoaxwereld.nl