Twijfels komen door je eigen onwetendheid

Laatste wijziging: zondag 22 november om 17:17, 2949 keer bekeken
 
Groningen, zondag 22 november 2009

Mensen hebben veel twijfels. Dit komt omdat je eigen SQ verstand nog niet is geactiveerd, je wist dit niet, nu weet je dit wel geloof erin. Twijfels komen als je niet bewust bent van je eigen zielenhart, daar komt die inner ONRUST vandaan. Je VECHT onbewust tegen jezelf, accepteer ook alles dan functioneer je beter.

Als je nog denkt met je 4de beperkte IQ aards verstand ben je er niet bewust van dat je ook een SQ geestelijk verstand hebt. Ieder Mens heeft bij zijn eigen geestelijke Schepping een 5de Zielenhartbewustzijn gekregen, want anders zou je NIET kunnen bestaan. Wordt ook een GELOVER van je eigen zielenhart dan gaat die onrust en twijfels ook weg. Als je in iets gelooft, vertrouw je er op. Onzekerheid komt als je niet zeker bent van jezelf en van de toekomst.

Begrijp de Aarde IS speciaal voor de Mensheid gecreëerd en daarom horen de Mens en de Aarde ook bij elkaar. De Aarde vergaat NIET en de Mens vergaat ook NIET. Voor eind 2012 wordt ieder Mens doormede een zielenevolutie uit het Universum geestelijk ‘’herboren’’ en dit gebeurd wel hier op Aarde en dit voel je niet, maar je wordt er wel geestelijk bewuster door. Dit IS het allerbelangrijkste wat ooit in de Menselijke Evolutie is gebeurd. Daarom STA boven al die DOEM verhalen en heb vertrouwen dat alles goed komt. Zo kun je dan ook de Wereldziel helpen.

Twijfels komen als je denkt over dood gaan is doodsangst. Niemand gaat dood, je laat alleen je Aards lichaam achter en je gaat geestelijk verder met je eigen Lichtlichaam dat in je eigen aardslichaam zit, door naar de 10 Licht Dimensies. Ieder Mens heeft een 10delig multifunctioneel bewustzijn en 10 lichtzintuigen en een Hoge Zelf intelligentie in zijn eigen zielenhart zitten, zodat ieder Mens geheel zelfstandig voor zichzelf kan zorgen.

Wordt ook een GELOVER van je eigen zielenhart, zo IS de Mens zijn schepping ook bedoeld. Ieder Mens komt de werkelijkheid te weten, alles zit in iedereen zijn eigen 10 Mastercellen en zijn 10delig DNA systeem daar zit alleen DE oerwaarheid in. Ben je onzeker, dan twijfel je ook aan DE OERMACHT dit is wel je eigen Schepper waar je een deel van bent, dit deel zit in je eigen zielenhart anders zou je NIET kunnen bestaan. Respect jezelf dan respecteer je DE Almacht de Geest/Spirit waar je ook een deel van bent.

Ieder Mens heeft een eigen persoonlijke vrije WIL en daarmee activeer je werkelijk alles in je eigen inner zelf mee, want je bent wel zelf baas over je eigen innerlijke ZELF. Daarom kun je werkelijk alles in jezelf veranderen, kom op voor jezelf. Twijfels geven je onrust en onvrede en daar wordt je ook geestelijk behoorlijk ziek van, daarom denk ook eerst aan je eigen gemoedsrust.Bron: spiritualwisdom.nl