President van Europa aangesteld na Bilderberg-diner

Laatste wijziging: zaterdag 21 november om 20:30, 3936 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 21 november 2009

Herman van Rompuy, huidige premier van België en een bekend Bilderberg lid, is geselecteerd om de eerste president van de Europese Unie te worden. Deze aanstelling vond plaats nadat hij een paar dagen eerder zijn nek uitstak op een Bilderberg-diner, waar hij pleitte voor een EU-taks op financiële transacties.

De positie van EU-president is tot stand gekomen door het verdrag van Lissabon, dat zijn doorgang vond nadat Ierland uiteindelijk 'ja' stemde in een derde referendum dat afgelopen oktober gehouden werd.  Nadat de Ieren twee referenda duidelijk hadden gemaakt dat ze hun soevereiniteit niet aan een ondemocratische totalitaire Europese Unie wouden afstaan, werd er een propagandacampagne gestart die de Ieren wijs heeft gemaakt dat hun economie zou instorten bij een derde 'nee' tegen het verdrag.

Nederland stemde eerder al tegen de Europese grondwet, met een ruime meerderheid van 61,5 procent. Het is echter gebleken dat de stem van het volk niet telt in onze 'democratie' en dat politici er gewoon mee wegkomen als ze deze negeren. Eerder dit jaar luidde Sp voorzitter Jan Marijnissen de klok, toen hij schreef dat (Bilderberger) Balkenende de opdracht kreeg om een list te verzinnen om de grondwet er toch doorheen te krijgen.

Balkenende verzon de list samen met de Franse regering en de ondemocratisch verkozen Europese Commissie. Ze kwamen toen op het idee om het boekwerk een Verdrag te noemen in plaats van een Grondwet en wat kleine ondergeschikte dingen aan de inhoud te wijzigen. Omdat het een naamwijziging ondergaan had, was het niet meer gebonden aan onze referendumuitslag en besloten ze het Nederlandse volk maar niet meer om toestemming. 

Bron / Lees verder: wacholland.org