Aliens uit de oudheid (1/4)

Laatste wijziging: donderdag 8 oktober om 16:04, 7731 keer bekeken
 
Groningen, donderdag 8 oktober 2009

 

Als mensen van de Aarde naar een andere planeet kunnen komen, waarom kunnen buitenaardsen en UFO’s dan niet naar ons toe komen? Er is een nieuwe theorie die zegt dat buitenaardsen ons al duizenden jaren bezoeken. Zij hebben ons geholpen in de ontwikkeling. De aliens werden beschouwd als goden, maar als dat waar is dan moet er ook bewijs zijn. Misschien was dat bewijs altijd al om ons heen. In mei 2008 kwam er een proclamatie van het Vaticaan. Daarin stond dat het mogelijk kon zijn dat er intelligent buitenaards leven was.

Zo zou het zomaar kunnen dat de ‘engelen’ van 2000 jaar geleden aliens waren. Zo zijn er beeldjes uit de oudheid gevonden die verdacht veel lijken op een man in een ruimtepak zoals we die nu kennen. In het boek Chariots of the Gods van Erich von Däniken probeert het boek te bewijzen dat buitenaardsen ons al duizenden jaren bezoeken. In de bijbel staan verschillende aanwijzingen voor buitenaardsen. Mensen die uit de hemel afdaalden, engelen of goden zoals ze in de bijbel worden genoemd. De mensheid van toen begreep niet wat het waren, vandaar dat ze zulke namen hebben gekregen. Misschien waren het wel aliens, er zijn allerlei bewijzen gevonden in de oudheid, van muurtekeningen tot beeldjes.

Von Däniken had het gekke idee dat ‘God’ van een andere planeet kwam om de mensheid op Aarde te helpen om de beschaving op te bouwen.  Zijn theorieën werden uitgelachen door wetenschappers en theologen. Toch hebben aanhangers van zijn boek vele bewijzen. Neem bijvoorbeeld een eeuwenoude kaart, die een stuk land laat zien wat onlangs pas ontdekt is. Ook elektriciteit kon al worden opgewekt door de oudheid, zelfs een computer was niet te gek voor deze mensen. Er zijn ook vele afbeeldingen gevonden die alleen van een hele grootte hoogte gezien kunnen worden.

In de Nazca woestijn in Peru is een 80 kilometer lang plateau die bijna perfect vlak is. Ook liggen er vele tekeningen omheen die dus van grote hoogte te zien zijn. Het lijkt van boven wel een soort van vliegveld, met lange banen die lijken op landingsbanen! Rondom de ‘landingsbaan’ is er glaskristal gevonden. Ze mogen er echter niet graven, want het gebied is heilig. Nazca was wellicht zo aantrekkelijk omdat je daar heel snel kan zien waar de Aarde precies uit bestaat. Alles is daar voor handen!

In deel 2 komen meer bewijzen aan bod, vooral bewijzen die staan in de bijbel. In het filmpje hieronder vind je meer informatie met overtuigende beelden.Bron: hoaxwereld