Charlie Sheen's Open brief en Video boodschap aan President Obama

Laatste wijziging: dinsdag 15 september om 19:37, 7016 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 15 september 2009

Charlie Sheen smeekt Obama onder ogen te zien dat 9/11 Westers complot was

Steracteur Charlie Sheen heeft een open brief geschreven aan president Barack Obama. Volgens Sheen waren de aanslagen op 11 september 2001 een complot van de toenmalige Amerikaanse regering. Sheen vraagt ook een gesprek met de huidige president om die te overtuigen "aan de juiste kant van de geschiedenis te gaan staan".

Sheen heeft zijn pleidooi in een fictief interview met de president gegoten "Twenty Minutes With The President". Volgens de 44-jarige acteur waren de aanslagen een georchestreerde pretext om de fundamenten van de Amerikaanse grondwet en Bill of Rights te ontmantelen vanwege het "Bush en Cheney-regime".

Charlie Sheen is al lang wat ze in de States een "9/11 Truther" noemen. Hij smeekt Obama eens goed te kijken naar "een schijnbaar bodemloos vat vol onbeantwoorde vragen" over 9/11 en de dagen erna. De actie van Charlie Sheen heeft in 2006 veel aandacht gekregen maar hem ook veel laste bezorgd. Zijn ex, Denise Richards, gebruikte de ideeën die Charlie heeft over 9/11 in de rechtzaak bij de scheiding om aan te tonen dat hij "waanbeelden heeft en alle grip op de realiteit is verloren".

Charlie Sheen's Video Message to President Obama

 



Originele Bronnen: HLN , Prisonplanet



Bron: www.wacholland.org