Project Camelot interview Jane Burgermeister, inentingen Mexicaanse varkensgriep is puur vergif

Laatste wijziging: zondag 13 september om 01:22, 5523 keer bekeken
 
Groningen, zondag 13 september 2009

Beste Mensen,

Het laatste wat ik wil is adviezen geven als het gaat over de Mexicaanse varkensgriep. Het is ieder zijn eigen verantwoording om zich te laten inenten.

Maar de media toont maar een kant van het verhaal. Zonder angst te creëren, en dit met een gezond verstand te benaderen wil ik dat jullie de kans krijgen om de andere kant van het verhaal te bekijken. Er is geen goed of fout in deze situatie, een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen keuze.

Ik wil vragen aan iedereen om dit filmpje door te sturen naar iedereen. Deze event gebeurd als ik project Camelot mag geloven binnen twee weken vanuit Oostenrijk.

Zoek je eigen waarheid en maak je eigen keuze hierin.

Bill Ryan van project Camelot interviewt Jane Burgemaister die een expert is op dit gebied. Zij heeft onderzoek gedaan en is er achter gekomen dat de inentingen puur vergif is. Ze wilde artikelen plaatsen in de media om de mensen te waarschuwen, maar die weigerde allemaal. Vanuit Wenen, Oostenrijk wordt een operatie geleid, maar de W.H.O (World Health Organisation) zal gelijktijdig wereld wijd starten hiermee binnen NU en twee weken. Aldus Bill Ryan en Jane Burgemaister.Richard.

www.Free-Spirit-Creator.hyves.nl