Nieuwe berichten over de gevaarlijkheid van Tamiflu

Laatste wijziging: maandag 31 augustus om 19:51, 2747 keer bekeken
 
Groningen, maandag 31 augustus 2009

Tamilfu verhoogt ook het risico op een beroerte!

Een adviesorgaan van de Britse overheid waarschuwt dat Tamiflu kan reageren met de bloedverdunnende medicatie Warfarine, wat in Groot-Brittanië het leven van 600.000 mensen in gevaar brengt. De combinatie van dun bloed en Tamiflu kan ongecontroleerde bloedingen veroorzaken en zo leiden tot een beroerte.

Twee Britten zijn ondertussen al gestorven door een neveneffect van Tamiflu!
Bron: http://www.demorgen.be/dm/nl/4352/Mexicaanse-griep/article/detail/974659/2009/08/19/Tamiflu-verhoogt-risico-op-beroerte.dhtml
Terwijl juist aan medische-risicogroepen die eerder kans maken op een beroerte, 'Tamiflu' wordt voorgeschreven!

De producenten van de griepmedicijnen Tamiflu en Relenza waarschuwden al eerder, op aandringen van de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor gedragsstoornissen die de betreffende middelen mogelijk kunnen veroorzaken. Dat maakten het Zwitserse Roche en het Britse GlaxoSmithKline bekend.

Farmaceutisch bedrijf 'Roche' liet weten dat sommige patiënten na het gebruik van Tamiflu psychische problemen hebben gekregen, die in bepaalde gevallen tot de dood hebben geleid. Volgens de nieuwe bijsluiter die het bedrijf heeft opgesteld, gaat het om ,,uitzonderlijke gevallen'', waarbij de invloed van Tamiflu niet vaststaat.

Ook 'Relenza' van GlaxoSmithKline zou bij sommige gebruikers tot delirium en abnormaal gedrag kunnen hebben geleid. Het is echter niet duidelijk of en in in welke mate het medicijn heeft bijgedragen aan de betreffende geestelijke problemen, stelt het Britse bedrijf in zijn nieuwe bijsluiter.
Bron: http://www.deweekkrant.nl/

Video waarin de Amerikaanse FDA waarschuwd voor pschychische aanvallen en zelf-pijniging van kinderen die Tamiflu hebben ingenomen:
Bron: http://www.youtube.com/watch?v=c8T-u3P3DsY

'Tamiflu is een gevaar voor kinderen en zou niet aan hen gegeven mogen worden' waarschuwen deskundigen uit Engeland!: 
Bron: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1205542/Tamiflu-risks-outweigh-benefits-children-warn-swine-flu-experts.html

´Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Tamiflu helpt om ernstige complicaties van de Mexicaanse griep te voorkomen.
Bovendien valt er heel wat aan te merken op de studieresultaten die deskundigen en de overheid aanhalen om het gebruik van Tamiflu te adviseren.'

Dat schrijft arts-epidemioloog Luc Bonneux van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI/KNAW) op de website van het Nederlands Tijschrift voor Geneeskunde.

Bonneux vindt dat griepremmers in Nederland een 'beschermde status' genieten. De inzet van mensen en middelen en de rol van deskundigen en adviesorganen verdient een evaluatie, aldus de epidemioloog:  
Bronnen: 
http://www.nd.nl/artikelen/2009/augustus/20/-geen-bewijs-voor-werking-tamiflu
http://www.ntvg.nl/publicatie/geen-bewijs-voor-minder-griepcomplicati/volledig

Na het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) raadt nu ook de beroepsorganisatie van apothekers KNMP het af om Tamiflu uit voorzorg te slikken. Het middel kan maar zes weken gebruikt worden, en de pandemie duurt langer dan zes weken. Als mensen daarna stoppen met het medicijn, biedt het geen bescherming meer tegen de Mexicaanse griep.

Bron: http://www.trouw.nl/nieuws/

 Een ander middel dat de Britse overheid ter bestrijding van de Mexicaanse griep inzet, 'Relenza', heeft kennelijk minder bijwerkingen maar door de De Britse toezichthouder MHRA wordt het afgeraden voor mensen met longproblemen als gevolg van de melding van ademhalingsmoeilijkheden.. terwijl de 'mexicaanse griep' juist een infectie van de luchtwegen betreft!
Bron: http://medischcontact.artsennet.nl/

In Nederland wordt ´Tamiflu´ nog steeds voorgeschreven en aangeraden bij kinderen jonger dan 2 jaar en zwangere vrouwen...
Terwijl Tamiflu tal van bijwerkingen kent bij kinderen, die erger zijn dan de de griep zelf..
Zo wordt er nu ook onderzoek gedaan naar het verband tussen 'Tamiflu' en leverfalen.
Bron:http://www.hln.be/hln/

Ook de met 'Tamiflu' gepaard gaande psychische problemen en zelfs tientallen Doden hebben de Japanse overheid er al toe aangezet om dokters te vragen tieners geen Tamiflu te verstrekken!:

Bron: http://www.timesonline.co.uk/


Massale verspreiding van 'Tamiflu' maakt Mexicaanse griep ook resistent..:

Bron:http://www.hln.be/

Dit is wat Dr. Mercola, Times Best Selling Auteur van ´The Great Bird Flu Hoax´:
http://www.mercola.com/forms/background.htm
 
..over 'Tamiflu' te zeggen heeft:

'Tamiflu Loaded With Side Effects, Including Death and Can Only Reduce Symptoms by 36 Hours at BEST

Please realize that Tamiflu is NOT a safe drug  Serious side effects include convulsions, delirium or delusions, and 14 deaths in children and teens as a result of neuropsychiatric problems and brain infections  Japan actually banned Tamiflu for children in 2007.

Remember, Tamiflu went through some rough times not too long ago, as the dangers of this drug came to light when, in 2007, the FDA finally began investigating some 1,800 adverse event reports related to the drug.

Additionally common side effects of Tamiflu include:

- Nausea
- Vomiting
- Diarrhea
- Headache
- Dizziness
- Fatigue
- Cough

All in all, the very symptoms you're trying to avoid.Additionally, Tamiflu has been reported to be ineffective against seasonal flu outbreaks, and may not be sufficient to combat an epidemic or pandemic.

But making matters worse, some patients with influenza are at HIGHER risk for secondary bacterial infections when on Tamiflu. And secondary bacterial infections, as I mentioned earlier, was likely the REAL cause of the mass fatalities during the 1918 pandemic!

But here’s the real kicker.
When Tamiflu is used as directed (twice daily for 5 days) it can ONLY reduce the duration of your influenza symptoms by 1 to 1 ½ days, according to the official data.

Why on earth would anyone want to take a drug that has a chance of killing you, was banned in Japan, is loaded with side effects that mimic the flu itself, costs over $100, and AT BEST can only provide 36 hours of SYMPTOM relief.  Just doesn't make any sense.

Please recognize that there is serious revenue in Tamiflu. The Financial Times reports that governments around the world have previously stockpiled 220 million doses in preparation for a pandemic that has yet to appear. The cost of this preparation is $7 billion dollars.' 

Bron: http://articles.mercola.com/

Hoogleraar Medische Biotechnologie Huub Schellekens van de Universiteit Utrecht over Tamiflu: ‘Een vrij marginaal middel waarvan de bijwerkingen erger zijn dan het effect: de griep met een dag verkorten’, aldus Schellekens. Die 4,5 miljoen pakketjes Tamiflu hadden we overigens nog liggen van de vorige wereldbedreigende pandemie, de vogelgriep. De houdbaarheidsdatum was verlopen, maar na onderzoek bleek dat die best nog met twee jaar kon worden opgekrikt.Bron: http://www.depers.nl/binnenland/328675/Tamiflu-overbodig.html

Donald Rumsfeld de oud-minister van Defensie van Amerika vult zijn zakken dankzij de Mexicaanse griep. Hij was van 1997 tot aan zijn overgang naar Washington directeur bij het Amerikaanse biobedrijf Gilead Sciences, dat patenthouder is van het antigriepmedicijn Tamiflu:
http://www.quotenet.nl/biz/ook_rumsfeld_verdient_aan_griep.php

 

Vriendelijke groet,
 
Paul