John Consemulder vaccinatie lezing EF 2009

Laatste wijziging: zondag 12 juli om 12:36, 4614 keer bekeken
 
Groningen, zondag 12 juli 2009


Vaccinaties, farmaceutische industrie en ware immuniteit videos van lezingen nu op You Tube.

deel 1

Laat u goed informeren, voor u de griepprik zelfs maar gaat overwegen...Vandaag volgen er op http://www.youtube.com/ nog meer belangrijke videos van een uitgebreide en druk bezochte lezing die ik maart 2009 gaf bij 'De Lezing' te Heemstede. Een andere lezing met vooral veel belangrijke informatie over de roekeloze en misdadige achtergrond en praktijken van de farmaceutische industrie. Ook veel andere belangrijke informatie over DNA, ware immuniteit, ware cellulaire communicatie en regulatie (terug te vinden in mijn boek 'Blauwdruk', elektromagnetische en bio-akoestische vibraties gaan voor biochemische acties en maken pillen, vaccinaties en ander biochemische halve waarheden onnodig!). Wees niet bevreesd, simpelweg NEE zeggen tegen vaccinaties draagt bij aan uw gezondheid...Zie alle informatie en beslis zelf.


U kunt later op de dag (zeker vanavond) zoeken op de titel "Vaccinaties & immuniteit Heemstede compilatie" en u vindt op deze manier de 5 delen van deze andere lezing. Zeer belangrijke informatie die daarom ook mag worden geplaatst op websites (u kunt op YouTube de video 'insluiten' of de website link direct kopieeren) of mag worden doorgestuurd. Op dit moment kunt u dus al kijken naar de 5 delen van de lezing op het Eigentijds Festival, zie de bovenste link in de ze email en het wijst zich vanzelf! Kijk ook zeker naar andere 5 delen van de andere lezing, deze bevat weer andere informatie over deze onderwerpen.

http://argusoog.punt.nl/?id=496797&r=1&tbl_archief (en ook zeker de andere laatste artikelen en het artikel wat de dag erna verscheen: http://argusoog.punt.nl/?id=497227&r=1&tbl_archief

 

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21058 

 

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21260

 

hartleijke groeten John Consemulder

http://www.healingsoundmovement.com/

 


 

 



Bron: healingsoundmovement