Mogelijke voorbereiding op 'false flag' vogelgriep operatie in de VS

Laatste wijziging: dinsdag 14 april om 16:24, 3050 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 14 april 2009

Momenteel circuleert er een filmpje op het internet waarin een anonieme bron vertelt over een vrachtwagenchauffeur die 's nachts gevaarlijke gekoelde materialen vervoert voor Homeland Security. Alles wat door de vrouw in het filmpje naar voren gebracht wordt, zou doen vermoedden dat dit het vogelgriep virus betreft. Dit is mogelijk een hoax, maar reden genoeg om het te onderzoeken.

 
Vorige maand meldde wij op de site dat er griepvaccins die het vogelgriep H5N1 virus bevatte, verstuurd waren naar 18 landen. Gelukkig werd dit vaccin door een aantal wetenschappers eerst getest op fretten, die na inenting spontaan overleden. Achteraf kwam men tot de conclusie dat deze vorm van vogelgriep in per ongeluk in de vaccins kon zijn beland.

De 'mainstream media' gaven deze schrikwekkende ontdekking slechts minimale coverage, en de media in Nederland verzweeg het hele voorval. Een feit dat alweer aangeeft hoe slecht de huidige massamedia hun taak uitvoeren.

De aangetroffen gemuteerde vorm van het vogelgriep virus had bij uitbraak een ramp kunnen veroorzaken waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Wij rapporteerde daarom nogmaals over dit voorval en gingen dieper in op de H5N1-zaak.

Na het zwaar verontrustende vogelgriep nieuws houden wij de ontwikkelingen met betrekking tot dit virus nauwlettend in de gaten. Eergister meldde de 'Independent' dat het gevreesde vogelgriepvirus de laatste tijd minder dodelijke slachtoffers maakt en dat de wetenschappers vrezen dat dit het risico op een pandemie, die honderden miljoenen mensen kan doden, juist vergroot. Menselijke slachtoffers hadden niet veel kans om de ziekte op elkaar over te dragen als ze snel aan de ziekte bezweken. Het gevaar dat dat de ziekte zou muteren naar een menselijke variant neemt volgens de wetenschappers daarom toe.

Met al deze feiten in ons achterhoofd stuitte wij op het onderstaande filmpje. Het is voor ons niet mogelijk om aan te geven hoe betrouwbaar de informatie is die in het onderstaande filmpje wordt verschaft. Het betreft een anonieme bron, dus het is niet uitgesloten dat de vrouw in kwestie dit allemaal verzonnen heeft. Maar al zou er een kleine kans zijn dat deze informatie waarheidsgetrouw is, dan kunnen wij jullie hier niet van weerhouden.Bron: wacholland