De pijnappelklier

Laatste wijziging: dinsdag 2 december om 01:58, 7927 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 2 december 2008

De pijnappelklier is een klier in de hersenen,

Het is een soort antenne, die signaleren uitzendt naar je lichaam. In spirituele termen noemen we het ook wel het Derde Oog (chakra)

Het derde oog is afgeleid van het ‘beeldscherm’ dat helderzienden ergens tussen de wenkbrauwen en ter hoogte van de neuswortel lokaliseren. Het is niet te zien, maar bij alle sterke intuïtieve mensen werkt het echt sterk. Het is verbonden met dat deel van je aura dat buitenzintuiglijke (astrale) informatie of beelden kan opvangen en die tot het bewustzijn in je hersens door laat dringen, zodat je ze op een bewuste manier kunt vertalen.

Door de verhoging van de trilling van de Aarde is de pijnappelklier zich aan het ontwikkelen en kan dit tijdelijk verstoringen teweegbrengen in het zenuwstelsel, concentratieproblemen en alles wat je met lichamelijke zintuigen waarneemt, kan nu verstoord worden. Oorsuizingen, allergieën en noem maar op. De laatste tijd zullen zeer veel mensen opgemerkt hebben dat ze last kregen van hun ogen, een lichte irritatie die niet te verklaren was. Ook dit heeft te maken met het afstemmen van je lichaam op de nieuwe energie. Als de hypofyse en de epifyse goed samenwerken zijn de twee hersenhelften goed geïntegreerd.

Deze klier is erg gevoelig voor fluoride, het is zelfs zo dat fluoride de werking van deze klier ernstig aantast. De klier is bijvoorbeeld minder in staat om melatonine te produceren. De pijnappelklier wordt als het ware vergiftigd door fluoride.

Deze klier heeft vanwege de hormoonfunctie een belangrijk station aan diezelfde bloedbaan en neemt zo ook veel fluoride op,

De klier is zeer belangrijk in het ontvangen van subtiele signalen. Hoe meer deze klier zich ontwikkelt, hoe duidelijker en helderder jij wordt. Alle mensen met een goed ontwikkelde pijnappelklier – die alleen maar energetisch te meten is – zullen helderder en helderder worden en of het nu helderhoren, helderweten, helderruiken, helderzien, noem het maar op is; het is de bron van helderheid waar je op aangesloten bent. Het zal helderheid brengen in al je zintuigen, waardoor je in staat bent om gemakkelijker storende energieën op te vangen. Recentelijk onderzoek bevestigt de aanwezigheid van calciet-kristallen in deze klier.

Het is als het ware je computer waarmee je informatie download maar tegelijkertijd zeer veel virussen naar binnen kunt krijgen. Als de mens in staat is om de pijnappelklier bewust te gebruiken, kun je gemakkelijk in vijfde en zevende dimensie vertoeven. En niet constant maar er als het ware contact mee krijgen. Het is de klier die jou toegang geeft tot het hele netwerk, zoals je met internet een groot bereik kunt hebben. Daar staat de pijnappelklier voor.

Op het moment dat de wetenschap de energie van de pijnappelklier zal begrijpen, zullen vele menselijke storingen gemakkelijk te verhelpen zijn. Niet met medicijnen maar met alles wat subtiel is. Kristallen zullen daar veel nuttig werk mee kunnen doen.


Auteur: Kaar (redactie Starpeople)