FBI waarschuwt voor toenemende onrust rond Obama's legitimiteit

Laatste wijziging: maandag 6 april om 20:11, 4049 keer bekeken
 
Groningen, maandag 6 april 2009


InfraGard, een speciale FBI-afdeling die belast is met het in kaart brengen van ontwikkelingen die de Amerikaanse sociale stabiliteit en de nationale veiligheid in gevaar kunnen brengen, waarschuwt dat het almaar toenemende aantal rechtszaken -waaronder van hooggeplaatste militairen en staatspolitici- waarin de legitimiteit van Obama's presidentsschap ter discussie wordt gesteld, mogelijk kunnen gaan zorgen voor een constitutionele crisis in de VS.

Als uit één of meerdere rechtszaken zou blijken, dat Obama, die tot nu toe weigerde om zijn officiële geboorte-akte openbaar te maken (alsmede ook een aantal andere documenten), inderdaad geen geboren Amerikaanse staatsburger is, zoals in de meeste rechtszaken wordt gesteld, dan zouden alle opdrachten, bevelen en orders van Obama, alsmede al zijn getekende internationale verdragen, daarmee ongeldig worden verklaard.

'Als president Obama zich blijft verzetten tegen het openbaar maken van deze gegevens, dan is er toenemende zorg over het uitbreken van sociale onrust -of nog erger- in de straten van onze natie. Samen met de economische crisis zou een dergelijke constitutionele crisis de vlam in de pan kunnen doen slaan, waardoor de conventionele wetshandhavers en onderdelen van het ministerie van Homeland Security op de proef zullen worden gesteld,' aldus de FBI.
 
The Army Times berichtte onlangs dat er plannen zijn om de zogenaamde 'Consequence Management Response Force' (CCMRF), op dit moment bestaande uit het 1ste Brigade Gevechtsteam van de 3rde Amerikaanse infanterie-divisie, uit te breiden tot 80.000 soldaten. Deze binnenlandse militaire gevechtsmacht zal worden ingezet bij wijdverspreide sociale onrust, als gevolg van 'het instorten van de economie' of 'de afbraak van de functionele politieke en gerechterlijke orde.' De laatste omschrijving zou heel goed kunnen slaan op de situatie die zal ontstaan als Obama geen wettelijke president blijkt te zijn (en zelfs geen wettelijke Amerikaanse staatsburger, en daarom uitgezet zou moeten worden).

Het groeiende aantal protestdemostraties (zgn. 'Tea parties') in de VS tegen de almaar verder gaande economische afbraak en tegen de biljoenen-bailouts van de banken, zijn tekenen aan de wand, en laten zien dat de zorgen van de FBI beslist niet ongegrond zijn.

Originele Bron:  


Bron: xandernieuws