Zijn de titels van nieuwe bioscoopfilms komende maanden profetisch?

Laatste wijziging: maandag 9 maart om 16:55, 7921 keer bekeken
 
Groningen, maandag 9 maart 2009

Als je kijkt naar de titels (en inhoud) van een aantal nieuwe bioscoopfilms die de komende maanden worden uitgebracht, lijkt er in het licht van een aantal onderwerpen die op deze site regelmatig ter sprake komen -eindtijd, 2012, opname, antichrist, komst van gevallen engelen/satan- iets vreemds aan de hand. Het klinkt misschien vergezocht, maar zouden de (titels van de) onderstaande films misschien een profetische bijbetekenis kunnen hebben?

Neem nu de op 6 maart, tijdens het Joodse Purimfeest uitgebrachte (bovennatuurlijke) superheldenfilm 'Watchmen'. Vertaald heet deze film 'Wachters'. In Bijbelse termen worden met de 'wachters' ook wel de gevallen engelen aangeduid, die in de tijd van Noach op Aarde kwamen en zich vermengden met de mensheid. Op 26 september plaatste ik het artikel 'Boek van Henoch voorspelt terugkeer Nephilim in 2008-2009', waarin de bestseller 'Nephilim Stargates - The year 2012 and the return of the Watchers' (van Thomas Horn) besproken wordt (alsmede ook in ''Gentechnologie kan Bijbelse reuzen terugbrengen', 20 september 2008).

Horn gelooft dat de Aarde op de rand staat van een onvoorstelbaar schokkende gebeurtenis, namelijke de aanstaande terugkeer van de 'gevallen engelen', de 'Wachters', net als in de tijd van Noach. Dit zou precies overeenkomen met wat Jezus onder andere zei over de tekenen die vlak aan zijn terugkomst zouden voorafgaan: 'Het zal zijn als in de dagen van Noach'. Wat er zo bijzonder aan deze dagen was, was niet het feit dat mensen 'huwden en ten huwelijk gaven', maar dat de gevallen engelen op Aarde waren.

 In dit verband is de nieuwe film 'Transformers 2' zeer opmerkelijk (zie onderstaande YouTube-trailer). Deze film, die op 26 juni uitkomt, heeft namelijk als ondertitel 'Revenge of the Fallen' - De wraak van de Gevallenen. Als je zo naar de trailer kijkt, dan valt het niet moeilijk om deze 'Transformers' voor te stellen als gevallen engelen, beter gezegd: demonen. De inhoud van de film lijkt verdacht veel op de 'verpletterende verrassing' die Thomas Horn de Aarde in het vooruitzicht stelt.
 
Op 20 maart verschijnt de sf-thriller 'Knowing' in de bios. Het verhaal:
 
Een leraar, Ted Myles (Nicolas Cage), opent een tijdcapsule op de basisschool waar ook zijn zoon Caleb zijn lessen volgt. Vijftig jaar eerder is de capsule gevuld door leerlingen tijdens een oprichtingsceremonie van de school. Bij het onderzoek naar de cryptische boodschappen die zich in de capsule bevinden doet hij een verbazingwekkende ontdekking: de boodschappen voorspellen met zeer grote precisie de data, aantal slachtoffers en geografische coördinaten van iedere grote ramp van de afgelopen 50 jaar. Andere voorspellingen die in de documenten staan moeten nog plaats vinden. Eén daarvan voorspelt een algehele vernietiging van de aarde op zeer korte termijn. (omschrijving MovieMeter)
 
Volgens de speelfilm '2012', die op 10 juli uitkomt (zie dit artikel van 15 januari: 'Speelfilm over einde van de wereld '2012' deze zomer in de bios') is deze 'algehele vernietiging van de Aarde' niet meer te voorkomen. Het toeval (?) wil dat de dag waarop deze film uitkomt, 10 juli, exact 1260 dagen is (het door de Bijbel voorspelde aantal dagen van de 1e helft van de 'Grote Verdrukking', de laatste 7 jaar van de Aarde vóór de terugkeer van Jezus Christus) voor 21 december 2012, volgens de op deze site onlangs opnieuw besproken scenario's van auteur David Flynn. Flynn verwacht dat de antichrist zich tussen 4 en 11 juli 2009 zal openbaren, en dat dan deze 'Grote Verdrukking' zal beginnen (zie 'Illuminati bereiden al eeuwen komst van Lucifer in 2012 voor', 26-02; en 'God's profetische blauwdruk voor nabije toekomst onthuld', 06-09-08).
 
De film 'America Betrayed' zal vanaf 3 april in de bioscoop te bewonderen zijn. 'America Betrayed' (verraden) is het verhaal van verspilling, fraude en misbruik in de hoogste kringen van onze federale overheid.' Deze uiterst kritische film over de regeringen in Washington komt uit als de G20 topconferentie over de wereldwijde economische crisis in Londen zal worden gehouden. Amerika verraden - wat zal er op deze conferentie worden besloten?

De volgende films hebben alleen een 'interessante' titel - de inhoud heeft met deze onderwerpen niets van doen:
 
'The Sky Turns' (De Hemel Verandert') - 10 april (Joods Paasfeest)
 
'Is there anyboy there?' (Is daar iemand?) - 17 april

'Up' (Omhoog) - 29 mei (Joods feest 'Shavuot', 2 dagen voor Pinksteren). Er zijn flink wat evangelische christenen die al enige maanden schrijven dat de 'Opname van de gemeente' mogelijk rond pinksteren zal plaatsvinden. Frapant in dit opzicht is dat het Web Bot project 'Plotselinge massale verdwijningen begin 2009' voorspeld heeft (artikel van 28 oktober 2008).

En dan hebben we het nog niet eens gehad over 'The Obama Deception' ('De Obama Misleiding', 15 maart), waarin Alex Jones stelt dat Barack Obama een tweede Adolf Hitler zal worden.

De komende maanden zullen uitwijzen of al deze zaken berusten op puur toeval, of dat er mogelijk tóch meer aan de hand is.


Bron: xandernieuws