Antwoord aan de meisjes, ouders die vragen hebben over het HPV-vaccin Cervarix

Laatste wijziging: vrijdag 13 maart om 15:18, 12812 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 13 maart 2009

Antwoord aan de meisjes (13 tot 16 jaar) die vragen hebben over de oproep voor vaccinatie met het HPV-vaccin Cervarix
(humaan papillomavirus typen 16 en 18)
In Nederland wordt per september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma aan alle meisjes van 12 jaar het GlaxoSmithKline HPV-vaccin Cervarix aangeboden.

Voor de meisjes tussen 13 en 16 jaar is er in februari 2009 een 'inhaalcampagne' van start gegaan. Deze wordt in opdracht van het RIVM uitgevoerd door de regionale GGDen, die deze taak naar eigen inzicht mogen invullen.

Hoi.............!

Zowel in de uitnodigingsbrief die je kreeg voor de inenting, en ook in de folder en op de bijbehorende website www.prikenbescherm.nl wordt het HPV-vaccin:

onterecht een 'Inenting tegen baarmoederhalskanker' genoemd.

Waarom is dit onterecht?

Er bestaan heel veel verschillende soorten virussen die baarmoederhalskanker zouden kunnen veroorzaken. Het HPV-vaccin Cervarix zou hoogstens kunnen beschermen tegen een infectie met de humaan papillomavirus (HPV) stammen 16 en 18, oftewel alleen tegen de stammen die in het vaccin zitten. Daarmee blijven er nog steeds tientallen andere stammen over waartegen je dan niet bent beschermd!!!

Wat je over een HPV-infectie allereerst moet weten, is dat de meeste HPV-infecties vanzelf weer over gaan!!

En vervolgens is het zo dat, na het oplopen van een HPV-infectie, er binnen je lichaam heel veel moet gebeuren, voordat je vanuit die infectie baarmoederhalskanker gaat ontwikkelen. Dat kan gemiddeld tussen de 10 en 35 jaar duren. En Matthias Dürst, universiteit van Jena, zegt duidelijk: "Een tumor kan pas ontstaan na genetische-, of chromosoomveranderingen." De kans dat dit gebeurt, is erg klein.

Daarnaast is het zo dat je baarmoederhalskanker ook kunt krijgen zonder dat er virussen bij komen kijken. Dus dat zijn manieren waartegen je je ook niet kunt laten inenten. (Zie beneden wat je wèl kunt doen).

Wat gebeurt er nu in Nederland rondom het HPV vaccin?

De brief die onder meer de GGD Regio Nijmegen verstuurt, spreekt jullie populair aan met 'meiden', en eindigt met de belofte dat 'na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot'...............

Dat maakt de vaccinaties heel aantrekkelijk. Maar is dat een juiste reden om je te laten vaccineren?

Deze beetje vreemde actie is een regionaal GGD-initiatief. Loes Hartman, communicatieadviseur GGD Nederland zegt hierover: "Om binnen de campagne voldoende bescherming te realiseren, is het van belang dat de meisjes alle drie de prikken halen. De GGD'en leveren op verschillende manieren inspanning om de meisjes hiertoe te motiveren. Hoe zij hieraan invulling geven is de keuze van de lokale GGD'en zelf".

Aangezien de injecties nogal pijnlijk kunnen zijn, zijn de tweede en derde toediening geen pretje.

Désirée L. Röver is een medisch onderzoeksjournalist die veel intensief en nauwgezet onderzoek heeft gedaan naar vaccinatie in het algemeen, en naar de HPV-vaccins in het bijzonder. Zij zegt: "Als ik nu een jong meisje zou zijn dat over deze HPV-vaccins een beslissing zou moeten nemen, zou ik het volgende doen:

Ik zou uit de buurt blijven van welke vaccinatiespuit dan ook.
En ik zou héél ver weg blijven van deze HPV-vaccins.

Wat voor informatie heeft deze journalist tijdens de research voor haar boek zoal ontdekt?

* HPV-vaccinaties worden nu uitgerekend gegeven in die landen waar baarmoederhalskanker bijna niet meer voorkomt... Die teruggang komt vooral door de regelmatige controle die je in die landen als vrouw kunt laten doen in het kader van bevolkingsonderzoek. Daarin word je vanaf je 30ste iedere 5 jaar uitgenodigd om je baarmoedergebied met een uitstrijkje op infecties te laten controleren.
Let wel: met en zonder HPV-vaccins blijven deze uitstrijkjes altijd nodig!

* Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname. Dat betekent dat men ervan uitgaat dat het zo is, maar dat dit niet 100 % wetenschappelijk is vastgesteld.

Men gaat er vanuit dat dit de oorzaak moet zijn, en gebruikt daarom steeds de term 'een noodzakelijke oorzaak'. Dat is natuurlijk iets heel anders dan hard wetenschappelijk bewijs.

* Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt. Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend.
Een verrassende studie-uitkomst is dat meisjes/vrouwen die op het moment van vaccinatie al met de HPV-stammen van het vaccin zijn besmet, maar liefst 44,6% meer kans lopen om baarmoederhalskanker te ontwikkelen... !!!!!! Dat betekent dus dat als je al seksueel actief bent of bent geweest, je een heel grote kans hebt dat je ook al die virussen bij je draagt. Maar let wel, ook zonder seksuele handelingen, en ook kleine kinderen kunnen deze virussen al bij zich dragen, en bovendien kunnen HPV-virussen ook worden overgedragen door een hand of een besmet voorwerp. Dat betekent niet dat je van een dergelijke infectie ook kanker zult krijgen, de kans is immers groot dat je lichaam de virussen zelf weer laat verdwijnen. Maar op het moment dat je je laat vaccineren, wordt je kans op baarmoederhalskanker wél bijna 45% groter!!!

Voorafgaand aan de vaccinaties word je overigens niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest. En dat is iets waar je goed over moet nadenken! Misschien vraagt je huisarts wel aan je of jij al seks hebt gehad. Gezien die 44,6% is het belangrijk dat je daarover bloedeerlijk bent! Als je dat bijvoorbeeld niet kunt zijn omdat één van je ouders naast je zit is, zorg dan dat je huisarts dit op een andere manier te weten komt.

* De HPV-vaccins zijn gebaseerd op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (die noemt men VLPs). Dat betekent dat er in de vaccins geen complete virussen zitten, maar VLPs, ofwel stukjes van het HPV 16 en 18 virusjasje. Men gaat ervan uit dat het lichaam deze jasjes-eiwitten herkent als het hele virus, en daartegen afweerstoffen gaat maken. Volgens de Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zijn die VLP-virusdeeltjes (jasjes-eiwitten) een soort genetisch doosje met schakelstukjes; die kunnen genen aan- en uitzetten, en daarmee akelige dingen teweegbrengen zoals onvruchtbaarheid, auto-immuniteit, en kanker met abnormale orgaanontwikkeling.
De VLPs mogen dan niet infectueus zijn, zoals de fabrikanten melden, zij brengen feitelijk veel gevaarlijker gevolgen teweeg.

* De eveneens Amerikaanse arts dr. Rebecca Carley bevestigt: "We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker". En ook zij zegt met grote nadruk: "Deze vaccins veranderen de menselijke genetische structuur."

* Daarnaast bevatten beide HPV-vaccins (Gardasil en Cervarix) behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminium, nog verschillende andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren. Zoals de eiwitten afkomstig van de kweekbodem van de VLPs: bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen... Deze eiwitten kunnen direct na de vaccinatie in het lichaam een anafylactische shock veroorzaken (een acute, vaak levensbedreigende, allergische reactie), en op de langere termijn verschillende auto-immuunreacties (je lichaam gaat stoffen aanmaken tegen je eigen lichaamweefsels).

* In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben al heel veel ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika, Autstralië, en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië). Veel meisjes kregen daar een allergische reactie die levensbedreigend was. En soms zelfs dodelijk!

* Een document van de Food and Drug Administration (FDA, vergelijkbaar met bij ons het RIVM) meldt dat Gardasil, sinds de invoering daarvan in Amerika in juni 2006, gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd... naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een verschijnsel ook bekend na toediening van andere vaccins.

(Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. 140 "serious" adverse reactions, including 27 "life threatening" cases, 10 spontaneous abortions, and 6 cases of the debilitating Guillain-Barré Syndrome reported since January 2008, http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html)

* In Amerika is een handtekeningenactie gestart waarin de President wordt gevraagd voor een officieel onderzoek naar de Gardasildoden (http://www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now ).
In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee meisjes in Valencia een paar uur na hun HPV-vaccinatie in de intensive care waren beland.

* De bescherming die de HPV-vaccins zouden bieden, houdt, zegt men, maximaal 6 jaar aan. De Nederlandse Gezondheidsraad spreekt over waarschijnlijk langer. Een langere beschermingstermijn is in ieder geval onduidelijk. Wanneer herhalingsinjecties nodig zijn, brengen deze alle hier beschreven risico's met zich mee.
De HPV-vaccins zijn bovendien niet getest op hun vermogen genetische veranderingen of kanker te veroorzaken.
Stel,

je hebt bovenstaande en andere informatie gelezen, en je wilt je niet laten vaccineren.

En je wilt wel vrij blijven van baarmoederhalskanker...

Wat kun je doen?

Voor alle ziekten geldt: voorkomen is beter dan genezen!

* Allereerst, laat je niet bang maken door wat fabrikanten en overheidsinstanties roepen. Hoe harder ze pushen, hoe meer je moet opletten. Het vervelende is, als je bang bent, kun je wel meppen en rennen, maar niet helder nadenken... Begin daarom met een paar keer diep ademhalen!

* Laat je ook niet misleiden door de sekshype. De zogenaamde seksuele revolutie in de jaren 70 was veel minder spontaan dan dat men ons wil laten geloven.

Heb respect voor jezelf en voor je lichaam! Luister goed naar jezelf en naar wat je echt, echt wil! Doe niet mee aan wat anderen denken dat 'IN' of 'CHILL' is.

Wanneer je van binnen een NEE voelt, luister daar dan naar. Een betere raadsvrouwe heb je niet. En jij bent de baas over jouw lijf!!! Dat geldt voor jongens én vaccins!

* Een gezond lichaam kan in principe iedere infectie zelf bestrijden.

* Om je lichaam gezond te houden, is het eten van goede, volwaardige en zuivere (biologische!) voeding heel belangrijk.
- Vermijd zoveel mogelijk de bewerkte voedingsproducten in pakken, flesjes en potten. Wanneer dat niet (helemaal) lukt, lees dan altijd wel het etiket! Alle verpakte 'voedingsmiddelen' zijn beladen met giftige E-nummers. Koop het boekje "Wat zit er in uw eten?", en wéét wat je eet. Pas vooral op met aspartaam (E951)en MSG (E621).
- Vermijd zoveel mogelijk suiker, koffie en alcohol - niet alleen maken ze je lichaam zuur (dat vindt kanker erg lekker!), daarnaast belasten ze je afweersysteem.
- Je zou je lichaam regelmatig kunnen 'ontgiften' (bijvoorbeeld spirulina of chlorella nemen gifstoffen mee je lichaam uit).
- Drink dagelijks veel gefilterd water (zo min mogelijk uit de kraan, dat water is leuk voor de wasmachine!).

* Een HPV-infectie is te voorkomen en te verhelpen met voldoende vitamine A en foliumzuur. Als je daarover meer wil weten, informeer hiervoor dan samen met je ouders bij een natuurgeneeskundig arts of homeopaat.

* En onthoud vooral: uitstrijkjes blijven altijd noodzakelijk...

Hoe meer informatie Désirée L. Röver over de HPV-vaccins verzamelde, hoe onduidelijker het voor haar werd wat de winst van deze HPV-vaccins zou moeten zijn voor de ontvangster (jij dus).

Wie meer gedetailleerde informatie en literatuurverwijzingen zoekt, kan die vinden in haar boek: Baarmoederhalskanker - HPV-vaccins als een 'deus es vagina'.

Vanaf mei 2009 verkrijgbaar bij de boekhandel, www.ankh-hermes.nl, en www.bol.com.

BAARMOEDERHALSKANKER

HPV-vaccins als een 'deus ex vagina'

Désirée L. Röver - medisch researchjournalist

Met een voorwoord van dr. H.C. Moolenburgh

Formaat 14,5 x 21 cm.
Prijs ca. € 14,50
ISBN 978.90.202.0327.1
Verschijning mei 2009

Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins

Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk, en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van 'bijwerkingen' hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten.

 Weet wát je spuit!

Lees, vóór je spuit.

Medisch researchjournalist Désirée L. Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de Westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij regelmatig op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Door Désirée L. Röver

 

Lees ook de volgende artikelen:

HPV-vaccinatie? Niet doen!

HPV-vaccinatie? Niet doen! (deel 2)

Spanje stopt hpv-vaccinatie na ziektegevallen

Katie Couric over de veiligheid van het hpv-vaccin

Het omstreden kankervaccin, Uitzendingen en interne documenten van de adviescommisie vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. (zembla)

Hpv vaccinatie? meiden, alsjeblieft denk eerst na!

Baarmoederhalskanker-vaccinatie, waar zijn we mee bezig?!

iPod-verloting bij HPV-vaccinatie onverantwoord

Is baarmoederhalskanker vaccinatie wel of niet oke (+video)

Seksuele opvoeding beter dan vaccin

wijwordenwakker.org

 

 Bron: nvkp.nl