Robbie Williams wil aliens lokken met tatoeage

Laatste wijziging: zaterdag 15 november om 20:36, 14693 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 15 november 2008

Robbie Williams denkt dat hij met zijn tatoeages buitenaardse wezens ertoe kan aanzetten contact te leggen met hem. De zanger heeft het Egyptische symbool 'het oog van Horus, dat de kosmos voorstelt en een symbolische bescherming biedt tegen boze krachten, in zijn nek laten tatoeëren.

Songs over marsmannetjes
Het symbool wordt ook gebruikt door de Amerikaanse onderzoeksgroep Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence (ECTI), waarmee Williams de jongste maanden op zoek is naar UFO's. Williams bezocht Trout Lake in Washington, waar de groep onder leiding van 'Ufologist' James Gilliland zijn hoofdkwartier heeft. Hij probeerde er aliens te
filmen en schreef ook enkele nieuwe songs over marsmannetjes.

Voorbereiding op ruimtereis
Volgens Michael C. Luckman, een expert in buitenaards leven, zijn er verbanden tussen de Egyptenaren en intergalactische levensvormen. Volgens Luckman is de tatoeage van Williams een teken dat hij zich klaarmaakt voor een ontmoeting met buitenaardse wezens. "Hij bereidt zich voor om in de nabije toekomst een ruimtereis te maken. Dat kan de meest opzienbarende gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid worden: de ontmoeting van beschavingen".

Sekhmet
Volgens Gilliland van het ECTI kreeg Williams al bezoek van een alien, "een vrouwelijke humanoïde met katachtige trekken die leek ook Sekhmet, half mens en half leeuw, een prominente godenfiguur in de Egyptische mythologie".

Williams zelf beweert dat hij al drie keer in contact kwam met buitenaards leven. Hij zou overwegen zijn zangcarrière stop te zetten om zijn leven te wijden aan het bewijzen van het bestaan van buitenaards leven.Bron: hln.be