Stimuleringsplan Amerikaanse economie: 954 miljoen dollar voor vaccins

Laatste wijziging: zaterdag 14 februari om 23:50, 4952 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 14 februari 2009

In de Amerikaanse Senaat is vandaag een akkoord bereikt over een stimuleringsplan voor de economie van 780 miljard dollar. Zoals het vaak gaat met dit soort plannen was er zoveel haast om de boel goedgekeurd te krijgen dat de politici die hun stem erover moesten uitbrengen de kans niet kregen om het plan te lezen. Een lezer van NaturalNews.com heeft dit wel gedaan, en ontdekte de volgende passage:

$954,000,000 shall be used as an additional amount to carry out the immunization program authorized by section 317(a), (j), and (k)(1) of the Public Health Service Act (”section 317 immunization program”)

Vrij vertaald betekent dit dat er bijna 1 miljard dollar uitgetrokken zal worden voor nieuwe vaccinaties voor kinderen. En dan te bedenken dat Amerikaanse kinderen al 28 injecties ontvangen, ruim tweemaal zoveel als 30 jaar terug.
De grote vraag is natuurlijk wat dit te maken heeft met het oplossen van de economische crisis. Is de regering Obama soms van plan een vaccin tegen algehele economische malaise te ontwikkelen?

Wij van tegenbericht vermoeden een duisterder agenda.Bron: tegenbericht.wordpress.com