Zoeken
 


Healinghuis - Starpeople

Laatste wijziging: zondag 2 juli 2017 om 23:48, 2882 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 2 juli 2017

In een vorige artikel (link) had ik het al over de nieuwe activiteiten van Star-people.

Toevalligerwijs kwam ik na mijn ontslag in contact met wat mensen die het idee hadden om een healinghuis op te richten.

De gedachte hierin was om elkaar als (beginnende) healer te ondersteunen en tevens een krachtig healingsveld te creeëren.

Het idee is dat mensen op deze manier vrijblijvend kort kennis kunnen maken met verschillende manieren van healing in een warme ontspannen sfeer. Men kan altijd een uitgebreidere behandeling ontvangen door een individuele afspraak te maken met diegene die je aanspreekt of waar je nieuwschierig naar bent.

Ondertussen is het idee veranderd naar iets concreets. Om de drie week op de zaterdag komen wij inmiddels op een fijne locatie gezamelijk bijeen om diverse behandelingen aan te bieden en is er ruimte voor beginnende healers om met elkaar te oefenen.

Naast de behandelingen is er gelegenheid om in meditative sfeer de helende trilling van klankschalen te ontvangen c.q. te ervaren.

Het healinghuis is onderdeel van stichting Star-people en voert als "afdeling" haar eigen koers, met eigen visie en eigen inbreng van de gezamelijke healers.

De website van het healinghuis = natuurlijk www.healinghuis.nl.  Hier kun je meer lezen over de behandelingen c.q. healers, deelname en agenda.   

Ben je nieuwschierig naar een aangeboden behandelingen of wil je kort een behandeling ervaren stuur dan een mail naar info@healinghuis.nl en geef je op.

De deur is om 10.00 uur open en om 10.15 uur beginnen we met het programma.

Om 12.30 uur is het afgelopen en kan iedereen in een goede stemming zijn of haar dag vervolgen.

Voor alle info zie www.healinghuis.nl

Zelf geef ik daar ook healingen dus wie weet tot daar!


Sudden

Star-people.nl

 

 

 Voeg toe aan: