Zoeken
 


02-09-2017 Healinghuis

Laatste wijziging: maandag 3 juli 2017 om 00:02, 91 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 juli 2017


Healinghuis

Datum: 2-09-2017
Locatie: Swietenlaan 1, 9728 NX Groningen

Op deze dag is het weer zover en komen wij weer bijeen op een fijne locatie om diverse behandelingen aan te bieden en is er ruimte voor (beginnende) healers om met elkaar te oefenen.

Naast de behandelingen is er gelegenheid om in meditative sfeer de helende trilling van klankschalen te ontvangen c.q. te ervaren.

Ook een mooie onderdeel van deze dag is het neerzetten van de healingcirkel. In de vorm van een meditatie focussen we ons op moeder aarde, de liefde op de wereld en de lichtwezens om ons heen.

Het programma voor deze dag is :

10.00 uur - inloop en deuren open.

10.15 uur - Healingcirkel.

10.30 tot 12.10 uur - behandelingen / oefeningen en kennismaking.

12.15 uur - gezamelijke afsluiting.

12.30 einde.


Voor de verschillende behandelingen klik hier

Voor aanmelden klik hier

 Voor meer info zie www.healinghuis.nl

Het Healing huis is ontstaan uit de gedachte om elkaar als healers te ondersteunen en tevens een krachtig helingsveld te creeeren, door samen te komen. Dit doen we door op zaterdagen op een fijne locatie gezamelijk onze helende behandelingen aan te bieden.

Het idee is dat je zo vrijblijvend kort kennis kunt maken met verschillende manieren van heling ... in een warme ontspannen sfeer. Je kan altijd een uitgebreidere behandeling ontvangen door een individuele afspraak te maken met degene die je aanspreekt of waar je nieuwsgierig naar bent.Voeg toe aan: