Zoeken
 


Toekomst van Star-people

Laatste wijziging: maandag 17 april 2017 om 23:38, 3320 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 17 april 2017

 

Oh star-people ohh star-people where have you been.

Nou gewoon hier, we zijn nooit weggeweest. We zijn hier al duizenden jaren en zijn hier nog steeds hoor :-).  Je krijgt ons nooit weg.

Ik bedoel natuurlijk de website star-people. Nog steeds is deze online echter het was een beetje een dode boel. Dit gaat de komende tijd weer wat veranderen.

Nu we werkloos zijn hebben we weer wat meer tijd, zou je zeggen. De dagen vullen zich vanzelf en tijd gaat nog steeds snel voorbij. Hoe dan ook ik wil Star-people.nl weer wat aandacht geven.

Het is geen bedoeling dat we weer nieuwsartikelen gaan plaatsen van derden en een soort filter worden voor al het onzinnige alternatieve media nieuws wat ik voorbij zie vliegen.

Nee, we gaan toe naar eigen artikelen schrijven over verschillende onderwerpen. Persoonlijk volg ik de laatste maanden geen alternatieve nieuws. Ook dit is voor mij eigenlijk wel gedaan, tis prima. Behoorlijk veel onzin is er toch te bespeuren op de alternatieve nieuws kanalen. Wie ben ik om te zeggen dat iets niet waar is, echter in mijn optiek zie ik een hoop gelul, alleen het grootste gevaar zit hem in de grote misleiding waar de meesten toch weer voor lijken te vallen.

Hou op met het volgen van personen, hou op met het geloven van enige informatie, hou op met het geloven van verhalen en mensen, hou op met geloven van alternatieve websites en zo ook wat ik vertel nooit zo geloven. Enige waarheid is te vinden in je hart. Alleen jij, je hart, je ziel weet wat waar en onzin is. Hoe dichter je bij jezelf staat hoe makkelijker de filtering zal zijn voor jezelf.

Dus artikelen schrijven dat lijkt mij een goed plan, er valt nog zeker wel het 1 en ander te vertellen. Zeker in dit jaar, dat lijkt toch wel weer een interessant jaartje aan het worden. De woorden van de sterren zijn duidelijk.

Naast het schrijven van artikelen gaan we met Star-people nog wat anders opzetten. Wij zijn bezig met het opzetten van een Healinghuis. Hierover is de komende dagen wat meer te lezen op de website. In het kort gezegd kun je in het healinghuis kennis maken met verschillende behandelingen en worden er behandelingen gegeven. In het begin zetten we gezamenlijk een krachtig helingveld op. Naast individuele behandelingen zijn er ook activiteiten die men in een groep kunnen doen. En natuurlijk de mogelijkheid om leuke liefdevolle mensen te ontmoeten.

Hierover later meer.

Naast deze activiteiten zal ik zelf ook bepaalde diensten vanuit Star-people gaan aanbieden. In een ander artikel zal ik het hier wat meer over hebben. Bij deze diensten kan men o.a. denken aan bepaalde behandelingen zoals aura en chakra healing,  alleen dan net een beetje anders. Daarnaast kun je vragen om bepaalde negatieve plekken te reinigen zoals in huis. Heb je last van 'aanwezigheid' en wil je er vanaf ook dan kun je bij mij c.q. Star-people terecht. Hierover later meer. Leuke tijd is het aan het worden, bijna magisch gewoon.

Het email adres info@star-people.nl is weer beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen.


Tot ziens op star-people of wellicht binnenkort in real life bij ons in het healinghuis.


Sudden
Star-people

 Voeg toe aan: