Zoeken
 


Sudden (p. update) - van werkloos ook nog dakloos

Laatste wijziging: zaterdag 22 april 2017 om 23:26, 3214 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 22 april 2017


Status : Dakloos

Tijd: Loslaten van de oude wereld

 

Nou en of het de tijd van keuzes, verantwoordelijkheid en verandering is. the force is strong in this one.

In het vorige artikel was ik nog maar werkloos, nu zijn we binnenkort ook nog dakloos. And i Love it.

Het huis had ik al in de verkoop gedaan. Mooi dat werkloos en dakloos in dezelfde periode vallen.

Geen brievenbus meer, dat klinkt voor mij op zich al hemels.

En fuck die banken. Ze geven je een hypotheek met geld wat ze even uit het niets creëren en daar vragen ze dan ook nog even een hoge rente voor. Ondertussen verkopen ze jouw hypotheek door aan derden en maken er nog meer winst op. Je wordt verschillende keren genaaid met 1 product.

En dan komt de belastingdienst. Zo heb je in 1 keer inkomsten uit je woning, het eigenwoningforfait. Hoe dan? En de rest van de belastingen en riool- afvalstoffenheffingen aaaaahhh...

In 1800 moest je de landheer geld geven en anders werd je in de kerker gestopt. Als je nu je belastingen niet betaald stoppen ze je ook in de bak. Weinig verandert al die jaren. Zelfde inhoud ander jasje.

En ik heb daadwerkelijk geen enkel idee wat ze mijn al mijn geld doen wat ik betaal aan belastingen. Blijkbaar niet veel goeds want er is nog steeds oorlog en armoede en Nederland word steeds meer een puinhoop door die struisvogels.... Nee, het zijn mensen die met zichzelf bezig zijn over de rug van anderen, hun burgers. Het is ook de tijd om nu goed voor jezelf te zorgen. De overheid brengt u en mensen rondom u ernstige schade toe. Echt wel.

Onlangs was ik het zo aan het bekijken en je bent meer dan 50 procent gewoon eigendom van de overheid. Elke dag met alles wat je in het reguliere standaard maatschappij leventje doet ben je constant meer dan 50 procent bezig voor de overheid, linksom rechtsom je komt meer bij de overheid uit dan bij jezelf. Absurd natuurlijk, het is jouw leven en dat leven zou 100 procent voor jezelf moeten zijn. We investeren meer van ons leven in de overheid dan in ons zelf. We zijn toch niet op aarde gekomen om in dienst te zijn van de overheid en onszelf wegcijferen... daar zie ik geen humor in..

Tijd om je eigen leven weer in handen te nemen. Het is ook daadwerkelijk echt overal tijd voor.

Volgens mij hadden we het over mijn huis. Nou huis kwijt dus, de wereld is nu mijn huis. Weg van de banken die we sponsoren met onze hypotheken. Dikke oplichting die hypotheken. En weg van de overheid die misbruik van je maakt. Belasting is tegenwoordig pure diefstal niet meer niet minder..Dikke doeii doeii.

En zoon stenen muren huis is al niks voor mij, nooit mijn thuis echt geweest ook. Mijn thuis gaat nog komen.

Daarnaast is het naar mijn idee handig om straks "van de kaart" te zijn. Er staan ongetwijfeld wat wereldgebeurtenissen op de agenda. Veel zal nog gebeuren in mijn optiek. De kloof van afscheiding en de keuzes tussen hoofd en hart worden groter. Hoofd mensjes blijven in de lage frequentie, hart mensjes zullen meer en meer de hogere frequenties gaan nastreven. Als de oude wereld knapt dan beter even weg zijn.

Ook blijft moeder aarde steeds actiever worden, meer natuurrampen waar je U tegen zegt. Zo binnen zo buiten. Blijf in hogere frequentie en in het absoluut vertrouwen. Grote kans dat je dan meer word behoed en minder terecht komt in chaotische, gevaarlijke situaties of word misleid door de grote misleiding die nog gaat komen en al bezig is op menig alternatieve websites. Tijd om daar een artikel over te schrijven, man man jongens die artikelen met die cabal enzo wie schrijft en verzint dat toch.

Natuurlijk ben ik wel gek en niet dom. Daarom heb ik vorig jaar een camper gekocht. Een oude bedford camper uit 79 en zo goed als belastingvrij. Daar ga ik eerst even tijdelijk in wonen en her en der staan en vertoeven. Eerst even genieten van het niks hebben in alle vrijheid. Ik wil mijn leven, mijn vrijheid mijn bestaansrecht terug. En doen wat de overheid ook doet, goed voor mijzelf zorgen.

Daarbij alleen nog focussen op de transformatie, ascentie en de betreffende wereldgebeurtenissen die zich gaan ontvouwen en al aan het ontvouwen zijn. Ondertussen zien we wel wat zich op persoonlijk vlak gaat openbaren. En er is ondertussen al spontaan wat ontstaan en in de creatie.

We gaan met star-people weer wat activiteiten opstarten. De site is niks voor niks nog zolang online en heeft blijkbaar nog een doel. Daarover is later meer te lezen op Star-People. Werkloos of dakloos wel lekker bezig blijven natuurlijk en goed blijven observeren en luisteren naar wat zich gaat ontvouwen. Er is 1 ding heel duidelijk, al het oude kan losgelaten worden, doet er niks meer toe. Belangrijk is de persoonlijke ascentie en hoe jij straks in de wereld staat. En met name, welke wereld.

Word vast vervolgd


Sudden
Star-peopleVoeg toe aan: