Zoeken
 


Sudden - Persoonlijke update

Laatste wijziging: maandag 10 april 2017 om 15:44, 2923 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 april 2017


Status ; Werkloos

Tijd ; Tijd van keuzes


Het is een mooie tijd, een rare tijd, een bijzondere tijd, het is een tijd van transformatie waarin je gevraagd word keuzes te maken en verantwoordelijkheden te nemen. Tijd voor verandering, tijd van loslaten en vertrouwen hebben in de kosmos, het universum.

De transformatie van planeet aarde naar de hogere dimensie vraagt de mensheid om constant een keuze te maken tussen hoofd en hart. Keuzes tussen negatief en positief.

Voor mij is het tijd om al het oude los te laten en te focussen op de nieuwe wereld en de hogere frequentie. Overheden zijn met zichzelf bezig, banken maken er een zooi van, steeds meer vervuiling van het milieu, de maatschappij word steeds harder en zieker dus waar zijn we nog mee bezig. Het is de tijd van verantwoordelijkheid en keuzes maken.

Het word tijd om de verandering te zijn die je wilt zien, tijd om te focussen op het licht, de stap naar de hogere  frequentie. Tijd om het oude geen voeding meer te geven en je volledig over te geven aan je hart, je ziel, de kosmos het universum. Laat het maar gebeuren.

Met waarschijnlijk alles, of het meeste, wat je nu doet hou je het oude systeem in stand. Dat geld ook voor mij. Daarom is het nu voor mij persoonlijk tijd om o.a. te stoppen met werken. Je doet werkzaamheden die niks bijdragen aan het geheel in mijn geval , je werkt je te pleuris voor een hoop bruto centen en de overheid steelt het meeste geld van je af en doet daar de domste dingen van. Je spaart pensioen om tot de conclusie te komen dat ze het hebben vergokt en je geld is verdampt en je straks als oudere als minimalist door het leven mag gaan.

De basis van het leven op aarde heeft als fundament het hoofd. De transformatie proces op aarde zal de mensen doen bewegen om weer vanuit het hart te leven en dit weer als fundament te nemen voor het leven op aarde.

Het is een tijd van vertrouwen. Tijd om te luisteren naar je hart. Je ziel weet de beste weg, weet de beste keuzes, en het universum heeft al een plan. Luister en heb vertrouwen.

Ik ga deze uitdaging aan. En jij?

Sudden
Star-people

 Voeg toe aan: