Zoeken
 


Tijd van ontwaken, herinneren, vergeven en verbinden

Laatste wijziging: maandag 3 november 2014 om 09:00, 1757 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 november 2014

Lieve mensen..

We leven echt in een hele bijzondere tijd, een tijd van ontwaken. Het is een tijd om een sprong te maken naar een nieuwe manier van denken.

Het is tijd voor een nieuw spel met nieuwe regels die ons gaan helpen naar de volgende stap van bewustwording.

Er komt op dit moment heel veel informatie op ons af wat ons geloof kan versterken. Dit om het pad vrij te maken zodat we onszelf beter kunnen gaan begrijpen. Wie we zijn is niet langer meer een geheim. Het enige wat ons tegenhoud is de twijfel om het te geloven. Wie we zijn is overduidelijk en dit is iets wat spiritualiteit ons al een lange tijd duidelijk probeert te maken. Dat is hoe wij als individuen deze weg naar bevrijding  kunnen terug vinden.

vrij Tijd van ontwaken, herinneren, vergeven en verbinden

De tijd waar we ons nu in bevinden, begint de wetenschap zich toch te realiseren dat er maar één intelligente bewustzijn is buiten limit van tijd,  die de fundering vormt voor materie, wat onze realiteit vormt. Het enige is dat ze er andere namen voor hebben dan god.

We gaan weer terug naar waar we vandaan komen waar alles een stuk simpeler is. Het besef dat we allemaal zijn ontstaan vanuit één originele gedachte. Dit besef geeft ons weer de gelegenheid om te verbinden met wie we zijn.  Dit is een verbinding die voor een lange tijd voor de meeste van ons onzichtbaar was.

Dit is een tijd waar de waarheid niet meer onder stoelen of banken geschoven kan worden. Dit is een tijd om open te staan.

Wat mij voornamelijk geholpen heeft om open te staan is het besef dat wij oneindig zijn. Het symbool voor oneindigheid is een cirkel. Hoe dieper we in materie gaan kijken, komen we er achter dat alles in cirkels draait. Energie circuleert. Dit is iets wat steeds moeilijker wordt om te negeren. Deceptie heeft een verloopdatum en waarheid is altijd aanwezig. De waarheid over wie je bent daar kan je altijd op terug vallen.

De waarheid reflecteert wie je bent en vanaf dit punt is er geen twijfel meer; alleen maar “weten”. Weten dat alleen één van ons hier is en die één zijn wij. Wij zijn de nieuwsgierigheid van de eenheid.

- Dit is een punt dat je beseft dat je niks meer hoeft te pikken.. maar accepteert
- Dat je niet om meer moet vragen.. maar dat je dankbaar bent voor wat je hebt..
- Dat je begrijpt dat je niet meer hoeft te lijden.. maar vooral lief hebt..
- Dat je niemand de schuld meer hoeft te geven… maar vergeeft..
- Dit is het punt dat je tot rust komt, dat je realiseert dat je alles niet zelf hoeft te doen en dat je kan vertrouwen op de wijsheid van jouw hart.

Jouw hart is de verbinding met de bron..

Wie wij zijn kan niemand van ons afpakken, we kunnen het alleen vergeten.

All is One and One is Love..

Veel Liefs,

Unlimited Energy of LoveBron: nieuwetijdskind.com

Voeg toe aan: