Zoeken
 


Wanneer gaan we naar de vijfde dimensie?

Laatste wijziging: donderdag 16 oktober 2014 om 14:59, 1697 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 16 oktober 2014

Veel mensen vragen zich af wanneer we naar de vijfde dimensie gaan. Maar wat zijn precies de eerste vijf dimensies? En hoe merk je dat je op weg bent naar de volgende dimensie? En uiteindelijk de vijfde dimensie?

Wat is een dimensie?
Een dimensie is een staat van bewustzijn die voor een bepaalde groep beschikbaar is. Deze dimensie vibreert in resonantie met bepaalde frequenties, waardoor je deze kan ervaren. Je kan een dimensie zien als een bestaansveld binnen het universum met verschillende spelregels waarin je kunt ervaren en creëren met als doel om spiritueel te groeien. De vraag die regelmatig gesteld wordt, is hoeveel dimensies er zijn. Het antwoord hierop is vrij simpel. Er is altijd een volgende dimensie van bestaan nodig om de dimensie ervoor te kunnen waarnemen. Met andere woorden, er zijn oneindig veel dimensies. Dit zal ik nader uitleggen. Neem de tweede dimensie.

De tweede dimensie
De tweede dimensie is vergelijkbaar met een tweedimensionaal schilderij op een muur. Wat is de reden dat jij dit schilderij tweedimensionaal waarneemt? Door diepte aan de zijkant van het schilderij. De diepte zorgt ervoor dat jij het tweedimensionaal waarneemt. Dus wat is dan de derde dimensie?

 Lees verder: trendy.infoteur.nlVoeg toe aan: