Zoeken
 


Claire Osborn hoestte een kwaadaardig kankergezwel op?

Laatste wijziging: maandag 17 september 2012 om 09:35, 2194 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 17 september 2012

Claire Osborn schrok zich helemaal wezenloos toen ze na een flinke hoestbui opeens een tumor van een paar centimeter uitspuugde. De Britse moeder van zes kinderen stapte ermee naar de dokter en al gauw bleek het om een kwaadaardige en zeer agressieve vorm van mond- en keelkanker te gaan.

Haar overlevingskansen werden geschat op fifty-fifty, maar Claire liet zich niet kisten. Een jaar later is ze helemaal kankervrij. "Het lijkt erop dat u uw kanker heeft opgehoest. Gefeliciteerd", kreeg de 38-jarige vrouw van haar arts te horen.

Vanzelfsprekend was Claire in de wolken. "Het voelt als een wonder, alsof ik herboren ben. Ik heb echt een tweede kans gekregen", zegt ze tegen Daily Mail. "Over twee maanden moet ik nog wel langs het ziekenhuis voor controle, maar de kans dat het terugkomt is verschrikkelijk klein."

Osborn is binnenkort misschien te vinden in het Guinness Book of World Records, want naar verluidt is zij de enige die ooit een hele tumor zomaar heeft uitgespuugd.Bron: wtf.nl

Voeg toe aan: