Zoeken
 


aardse en niet aardse zielen

Laatste wijziging: maandag 10 september 2012 om 09:01, 2895 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 september 2012

Erik Smid (36) is ‘de sleutelsmid’. Dat is de naam voor zijn spirituele rol op aarde. Door middel van channeling krijgt hij informatie door. Hierover schrijft hij artikelen die een esoterische waarde hebben. Sinds 2003 is vanuit zijn praktijk in Groningen en Amersfoort actief als energetisch hulpverlener en spiritueel begeleider. Hij geeft ondermeer readingen voor cliënten geeft ter ondersteuning van spirituele groeiprocessen.

Niet-aardse zielen

Als ik het heb over niet-aardse zielen, dan denken mensen gauw aan buitenaards leven in de zin van alien-achtige wezens. Zoals in Amerikaanse Sience Fiction films. Dan zie ik beelden van gigantische ruimteschepen met een platte ronde vorm die zich nonchalant cirkelend door de lucht voortbewegen. In deze films worden we verrast door gigantische vliegende schepen zo groot dat een complete stad in een machteloze schaduw verdwijnt. Meestal wordt dit geillustreerd met de angstaanjagende boodschap: ‘they arrive’. Gevolgd door een minstens zo alarmerende boodschap: ‘they attack.’ Mensen begrijpen niet zoveel van deze aliens, maar ze zijn meestal uit op land en macht. Uiteindelijk triomferen we over deze vijandige wezens. We schieten namelijk de buitenaardse schepen uit de lucht. Tot zover onze hedendaags collectief beeld over buitenaards leven. Het is al lang bekend: wat we niet kennen, roept meestal angst op. Van buitenaards leven (lees buitenaardse zielen) weten we al met al niet veel.

Lees verder op: http://www.bovendien.comVoeg toe aan: