Zoeken
 


Trilling als medicijn

Laatste wijziging: dinsdag 21 augustus 2012 om 21:06, 3889 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 augustus 2012

Op het eerste gezicht lijkt het onbegrijpelijk, maar dit wordt hier verder uitgelegd. Men gaat er vanuit dat elk organisme (mens, dier en plant) is doordrongen van een energetisch veld, ook wel genoemd "het morfogenetische veld". Volgens Rupert Sheldrake, bioloog-filosoof omvatten deze velden alle informatie voor het optimaal functioneren van het organisme en zijn deze velden bovendien holografisch van structuur. Dat wil zeggen dat de informatie overal aanwezig is. Voor ons is dit soms moeilijk te begrijpen alhoewel we allemaal wel eens ervaren dat we gebeld worden door iemand waar we net aan dachten, of op een bepaald moment een belangrijk idee kregen.

Elk orgaan, bacterie, emotie enz. heeft in het veld zijn eigen unieke energetische patroon, maar ook iedere remedie. Als je er vanuit gaat dat, bijvoorbeeld, een bacterie een disharmonische trilling uitzendt waardoor je ziek wordt, is het logisch om daar precies de tegenovergestelde -harmonische- trilling tegen in te zetten. Maar hoe kun je uitzoeken met welke trillingen je te maken hebt? Daar zijn diverse methoden voor. Er bestaat speciale apparatuur voor (Radionica), maar ook de Prognos® werkt met trillingen.

Om te bepalen wat als een storende factor de gezondheid belaagt, krijgt de cliënt geluiden te horen. Geluiden -trillingen dus- van de geneesmiddelen die in te zetten zijn tegen de verstoringen. Alles waar het lichaam van de cliënt positief op reageert wordt als trilling overgebracht op een draagvloeistof. Op deze manier kan de cliënt in de weken na het consult dagelijks de helende trillingen innemen.

Best lastig te begrijpen. Maar stel je voor dat je lichaam -en je geest- een symphonie-orkest is dat een prachtige symphonie speelt (gezondheid). Er zijn helaas een paar orkestleden hun bladmuziek vergeten en die doen maar wat. Daarmee bederven ze de prachtige muziek (ziekte). Door ze de juiste bladmuziek (trillingen van geneesmiddelen) te geven, weten ze weer precies welke melodie ze moeten spelen (genezing). Homeopathie werkt ook op deze manier.
Wil je meer weten over trillingen en frequenties, lees dan de informatie onder Quantumfysica.Bron: aquariusage.com

Voeg toe aan: