Zoeken
 


Dr. Raths strijd tegen farmakartel

Laatste wijziging: woensdag 23 mei 2012 om 09:00, 2005 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 mei 2012

Dr. Matthias Rath is een arts met een andere visie dan het gros van dokters. Hij noemt zijn collega's vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Dr. Rath zegt dat veel ziektes onnodig zijn. Er is een genezing voor elke ziekte voor handen. De mensheid kan zich bevrijden van alle ziektes. Maar de farmaceutische industrie voert oorlog tegen het verdwijnen van ziektes.

Gezonde voeding voorkomt ziektes

Dr. Rath is een Duitse afgestudeerde arts, een grondlegger van de cellulaire geneeskunde die door wetenschappelijk onderzoek ontdekte dat vitaminen, mineralen, aminozuren en andere microvoedingsstoffen ziektes te lijf kunnen gaan zonder nadelige bijwerkingen voor het lichaam. Dr. Rath is in 1955 geboren in Stuttgart. Uit zijn onderzoeken blijkt dat extra inname van bepaalde microvoedingstoffen bekende ziekten voorkomen en genezen. Hij is een voorstander van voedingsupplementen met veel vitamines, mineralen en aminozuren. Ook in sommige groene thee zitten goede stoffen om ziektes te voorkomen. Hij kreeg kritiek over zich heen, maar liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Hij spreekt van een complot in de medische wereld. Andere terreinen van de maatschappij zijn ook in scene gezet door machthebbende krachten. In dit artikel worden uitsluitend de medische aspecten van Dr. Raths visie behandeld.

Lees verder : tom008.infoteur.nl

 Bron: tom008.infoteur.nl

Voeg toe aan: