Zoeken
 


Neurochirurg spreekt zich openlijk uit tegen vaccins

Laatste wijziging: maandag 26 maart 2012 om 21:33, 2469 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 26 maart 2012

Neurochirurg Dr. Russell Blaylock is een expert op het gebied van excitotoxines zoals aspartaam (E951) en mononatriumglutamaat (E621) en heeft zich openlijk uitgesproken tegen het vaccinatieprogramma.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu blijft de bevolking vertellen dat de tientallen vaccins die kinderen krijgen toegediend geheel veilig zijn. Is dat wel zo?

Vaccins blijken niet veilig te zijn en veroorzaken velerlei bijwerkingen. “De meeste schade die wordt toegebracht door vaccins is verborgen,” zegt Dr. Blaylock. In plaats van dat vaccins het immuunsysteem versterken verstoren ze de manier waarop het reageert op virussen en bacteriën.

Code van Neurenberg

“Als gevolg van vaccinatie wordt een groot deel van het immuunsysteem onderdrukt, met name bij jonge kinderen,” legt Dr. Blaylock uit. “We hebben ontdekt dat het immuunsysteem als gevolg van vaccins overschakelt op TH2-cytokines die de immuniteit verstoren.”

De neurochirurg stelt voorts dat verplichte vaccinaties waar de vaccinindustrie op hamert in strijd zijn met de Code van Neurenberg. Hij vergelijkt de corrupte logica van de industrie met nazi-Duitsland. Blaylock gaat dieper in op de mogelijke bijwerkingen en serieuze complicaties na inentingen, met name bij Gardasil.

Bron: Naturalnews.comBron: niburu.nl

Voeg toe aan: