Zoeken
 


Boer zoekt kat,maar vindt UFO-gat ?

Laatste wijziging: maandag 19 maart 2012 om 08:44, 2540 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 19 maart 2012

Neuhofen -  Een Oostenrijkse boer zal zich vast achter zijn oren hebben gekrabd toen hij in plaats van zijn vermiste kat een enorme ondergrondse tunnel aantrof in zijn achtertuin. Franz Knoglinger (47) claimt bovendien dat het geheime gat van buitenaardse makelarij is.

Honderden nieuwsgierigen, waaronder ufo-fanaten, archeologen en geologen zijn inmiddels op de bijzondere ontdekking van boer Franz afgekomen in het Oostenrijkse Neuhofen. Dat meldt Austrian Times donderdag.

Het gat, dat de boer vond toen hij op zoek was naar zijn weggelopen kat, is perfect rond en acht meter diep. Ook ontdekte de Oostenrijker dat er een metalen voorwerp op de bodem ligt. Een camera die in het gat werd gestopt om foto's te maken, weigerde om mysterieuze redenen dienst.

Volgens archeologen gaat het om de overblijfselen van een oud graf. De lokale bevolking houdt het op een krater van een bom uit de Tweede Wereldoorlog. Maar ufo-gelovers weten het zeker: het is een begraven ruimteschip. Een enkeling gaat nog een stapje verder en gelooft dat het om de hellepoort gaat.

The mysterious holeBron: telegraaf.nl

Voeg toe aan: